Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
лекцията ще е в 11ч.

# 361
Момичета, излязоха ми резултатите от БХС, всичко е ок... Вчера бях на преглед, но бебо беше обърнато с гръб към нас и не видяхме пола. Все си мисля, че ако беше момче, вече щяхме да видим морковче... Лекарката каза да си изпия опаковката с фолиева и да я спирам вече... Ще си остана само с еутирокса...

Аз имам проблем с главоболието... Лекарката каза, че мога да пия по един парацетамол на ден... Но тъй като имам висок диоптър, има вероятност болката да е от очите... Имам час за очен лекар във вторник, та да видим той какво ще каже... Всяка вечер се будя около 3 часа с болки в главата, до 5 и нещо се въртя и тъкмо като заспя, трябва да ставам за работа... И очаквай да съм продуктивна после... На всичкото отгоре имаме и стажант, който обучавам  #Crazy

Казаха ми да отида на ФМ в края на август...

За ФБ група... аз нямам профил и няма да мога да се включа...

Колички започнахме да оглеждаме... Търсим 3в1 с четири големи гуми, цените им започват от 400 лв. и стигат до 2 000 лв  ooooh! (направо са откачили според мен, не можеш да развиваш някаква индустрия върху гърбовете на неопитни бъдещи майки)

И мен ме сърби коремчето... уж се мажа, ама пак сърби... Малко е кофти когато съм на среща с клиент да се дръгна като въшлива, но не мога да изтърпя  Embarassed

Аз спрях да нося панталони и вече съм на рокли, че всичко ми убива в коремчето... То не е пораснало, а просто се е втвърдило... От време на време слагам някоя широка пола, но понякога дори бельото ми пречи  Rolling Eyes

Аз май се поолях с писането, ама така е като видях "99+ нови" коментара  Shocked и реших да се включа по всички теми Simple Smile

# 362
deedeetu, ти ли имаше като нас с trust висок риск при първото БХС?
Би ли уточнила сега какъв ти излиза и колко ти беше преди, защото нас ни притеснява, а сме чак след 2 седмици на второто...

# 363
Аз съм с висок риск,ГГМ.Утре съм на ФМ.  Praynig Ще пиша как е минало.А за второ БХС ни е рано още.

# 364
Ами това ми беше първото БХС, просто чак сега ми излязоха резултатите. Нямам висок риск... Всичко почти ми е 1:100 000, при норми 1:12 000. Според мен ФМ ще покаже дали всичко е ок, защото въпреки малкия риск, никой не е застрахован.  А аз съм на ФМ чак към 25ти август...
Стискам ви палци всичко да е ок.

# 365
Извинявай deedeetu! Объркала съм се нещо.
Viva nova - успех утре! стискам палци! Hug

# 366
И моите резултати излязоха днес, но аз не им разбирам, за това утре като отида на преглед доктора ще ми изяснява положението какво е  Crazy
И аз искам на лекции на ЛЛЛ, кога и къде? Помня, че четох някакъв линк, но тогава не му обърнах внимание?

# 367
Копирам го директно от тяхното съощение :

"27 юли, четвъртък, 11:00 ч., Южен парк, зад МОЛ Сити Център София (където отбелязахме с пикник Световна седмица на кърменето 2013 - вижте карта тук: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547486875311903&set= … ype=3&theater), Ла Лече Лига среща, тема: "Подготовка за кърмене, очаквания, митове и реалности".

# 368
Само че е неделя, не четвъртък. Има посочени тел. законт. утре ще звънна да проверя със сигурност и ще пиша

# 369
Здравейте днес бях на ФМ всичко ни е перфектно освен една бяла точица на сърцето, посъветваха ме да ида на биохимичен скрининг и май ще ида за да съм по спокойна. Може ли да ми кажете колко пари беше в майчин дом?
А относно пола ще е момченце, калпазанина много риташе в началото, след това се прозяваше и накрая си захапа пръста  Grinning.

# 370
Здравейте днес бях на ФМ всичко ни е перфектно освен една бяла точица на сърцето, посъветваха ме да ида на биохимичен скрининг и май ще ида за да съм по спокойна. Може ли да ми кажете колко пари беше в майчин дом?
А относно пола ще е момченце, калпазанина много риташе в началото, след това се прозяваше и накрая си захапа пръста  Grinning.

43 лв ранния, късния е по-скъп, някъде към 50лв.

а колко пари е фм? и къде си я прави?

# 371
Добро утро!
Диди, дали би било удачно да отида със сина си, или ще е по-добре самичка?
Може да си чукнем среща някъде, тъкмо да се запознаем Simple Smile
Любов, честити сини гащи! От какво може да е тази бяла точица?  newsm78
И аз бих искала да знам къде си прави ФМ и за какви парички Simple Smile

# 372
Нямам идея от какво се е появила и те така само казаха че сърцето имало бяла точка, което е един от признаците за даун, но понеже всичко друго било нормално като носна кост и тила отзад нямало вероятност за даун, но според лекарката да си направя късния биохимичен скрининг.

Иначе ФМ я правих при Марковс  и цената беше 90лв , гледаха го по принцип на 2D, 3D i 4D, доволна останах бях при доктор Павлова беше внимателна и ми отговори на всички въпроси.
Само тва със сърцето не ми хареса, но не си е измислила защото точката и аз си я виждах, и ще го направя биохимичния скрининг въпреки, че съм сигурна, че няма вероятност за Даун.

# 373
Нямам идея от какво се е появила и те така само казаха че сърцето имало бяла точка, което е един от признаците за даун, но понеже всичко друго било нормално като носна кост и тила отзад нямало вероятност за даун, но според лекарката да си направя късния биохимичен скрининг.

Иначе ФМ я правих при Марковс  и цената беше 90лв , гледаха го по принцип на 2D, 3D i 4D, доволна останах бях при доктор Павлова беше внимателна и ми отговори на всички въпроси.
Само тва със сърцето не ми хареса, но не си е измислила защото точката и аз си я виждах, и ще го направя биохимичния скрининг въпреки, че съм сигурна, че няма вероятност за Даун.
Ясно, и според мен щом всичко друго е наред, не е Даун....  Стискам ти палци всичко ще е наред, кога ще се прави късния скрининг?

# 374

Ясно, и според мен щом всичко друго е наред, не е Даун....  Стискам ти палци всичко ще е наред, кога ще се прави късния скрининг?

Мерси  Hug във 16 седмица скрининга и после в 18 ФМ

Общи условия

Активация на акаунт