Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви за топлото посрещане и за милите думи! Hug
malkata-88, какъв е този лекар, дето така те е наплашил? Shocked Ама наистина някой трябва да му скъса дипломата... Знам какъв ужас си изживяла. И то пък заради някакъв мним лекар... Радвам се, че нямаш проблеми и всичко е наред.
Аз продължавам да си нямам симптоми, но днес главата ме боли много, ама аз и не успях да се наспя.
Не знам при вас как е, ама аз откак съм забременяла, все кошмари сънувам и ми е много гадно. Заспивам, будя се, въртя се.. То след такива кошмари после като си затвориш очите, само това виждаш, няма заспиване ooooh! Три пъти се будих нощеска и трите пъти, след като заспивах, пак кошмари сънувах.. Явно наистина много съм се шашнала и наплашила, ама.. Не знам вече.

И аз бях така по едно време някъде от 9 то 12 г.с. и изведнъж престанаха. Късмет Hug Знам колко е гадно...

редакция: понеже гледам, че сме почти на 40 стр, предлагам новата тема да се казва нещо свързано с пола, защото виждам, че вече почти вс ще си го разберем към края а месеца или пък с ритането на бебето.
Предлагам "Януарското човече рита мама вече"

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 14:30 от GGM

# 571
  • Пловдив
  Здравейте, преди малко се върнах от другият АГ доктор. Чаках го към един час, защото имаше операции, но си заслужаваше. Така ме успокои. Гледа ме малко повече от 20 минути, като ми обясняваше всяка част от тялото на бебчо. Не искам да му правя реклама, но д-р Минев е чудесен човек. Отговарям си на седмиците, днес започвам точно 14 г.с. и ми измести термина с два дни - сега ще е 20.01.2015г. Не можахме да видим пола, тъй като беше си свило краченцата.
 За изследванията за Даун доктора ми каза, че е по желание за мен, ако реша, не е задължително, защото съм под 35г.
  Hug Hug Hug

# 572
Здравейте, мамиииии!  Hug  bouquet

От доста време се каня да ви попитам, че уж се рових, но не успях да намеря отговор на
следния въпрос:
Сигурно все ще има някоя от вас, която има навика да пие топла вода сутрин.
Аз го правя от доста време и доскоро не се бях замисляла .. дали пък по някакъв начин
не в вредно за бебо  newsm78 Де да знам, нали е някакъв начин на детоксикация...
Ако някой има инфо, ще съм благодарна.
Или пък да сподели дали пие, е пиела, продължава да пие..

Привет и от мен мили мами  Simple Smile
Аз топла вода пия всяка сутрин и не мисля,че по някакъв начин може да навреди, все едно да е вредно да пиеш чай. Но е нормално да се замисляме и да си пълним главата с глупости, и аз постоянно го правя newsm78  bouquet

# 573
  • бургас
DIDI_KG Диди споделям ти една добра практика. Лягаш на леглото с изправени крака, слагаш кантара и тогава се мериш. При мен не отказва, ако имаш съмнения пробвай и при доктора, ще видиш, че много ще се изненадаш от добрите резултати  Party Wink

# 574
DIDI_KG Диди споделям ти една добра практика. Лягаш на леглото с изправени крака, слагаш кантара и тогава се мериш. При мен не отказва, ако имаш съмнения пробвай и при доктора, ще видиш, че много ще се изненадаш от добрите резултати  Party Wink

+1, явно и аз грешно съм се мерила досега Wink

# 575

+1, явно и аз грешно съм се мерила досега Wink

Как се мериш легнала? newsm78
не ми стана ясно... Joy

# 576

rotfImbo rotfImbo newsm55

# 577
  • Разпиляна във въображението
И аз вчера на лекар. Не видях пола, но бебо расте по-напред и коремът и е с 5 см по-голям. Кг - 2.600 плюс.

Само как ми липсва спането по корем Crossing Arms Някои вечери гледам дъщерите как са се разтекли по леглата по корем и ме е яд. Обичам да спя така.

Страх ме е да се опъвам сутрин. При миналите ми бременности ми се схващаха мускулите на прасците и изпитвах адска болка. И сега само претръпвам при мисълта, че отново ще получавам същото.

# 578
И аз вчера на лекар. Не видях пола, но бебо расте по-напред и коремът и е с 5 см по-голям. Кг - 2.600 плюс.

Само как ми липсва спането по корем Crossing Arms Някои вечери гледам дъщерите как са се разтекли по леглата по корем и ме е яд. Обичам да спя така.

Страх ме е да се опъвам сутрин. При миналите ми бременности ми се схващаха мускулите на прасците и изпитвах адска болка. И сега само претръпвам при мисълта, че отново ще получавам същото.

И при мен се появиха тези болезнени мускулни схващания в прасците, като се протягам.
Чак ме е страх да се протегна, да не ми се получи пак
Simple Smile)

# 579
GGM тъкмо ставам от почивката и промяна сякаш няма  Crossing Arms само дето времето навън захладня, май ще вали  Party ще си седна отвън за малко да ме одуха хладен вятър, че то в тея горещини едвам се диша..  Tired мислех си, че ако сега бях 8-9 месец сигурно нямаше да излизам от вкъщои - тооолкова ми е горещо и понякога ми е трудно да дишамм  ooooh!

Спането ми е проблем от началото на бременността ми, може би от това разбрах, че съм бременна  Laughing Преди си спях непробудно по цяла нощ, а сега се въртя и в главата ми текат милиони мисли, плюс това и 00 ме зове по всяко време  hahaha абе ужас направо, гледам да съм позитивна и да съм обкръжена от хубави хора, дето ми се радват само, че да съм щастлива и аз - получава се  Peace

# 580
Спането ми е проблем от началото на бременността ми, може би от това разбрах, че съм бременна  Laughing Преди си спях непробудно по цяла нощ, а сега се въртя и в главата ми текат милиони мисли, плюс това и 00 ме зове по всяко време  hahaha абе ужас направо, гледам да съм позитивна и да съм обкръжена от хубави хора, дето ми се радват само, че да съм щастлива и аз - получава се  Peace
Направо все едно говориш за мен за тоя сън .. не мога да се наспя хубаво и аз и поза удобна ми е трудно да си намеря , голямо въртене пада  Crazy

# 581
Значии много сте интересни... До преди 2-3 седмици се оплаквахте, че ви се гади много и повръщате и нямахте търпение да дойде 4ти месец, за да се махне гаденето. Сега се оплаквате, че не ви се гади и нямате симптоми и заради това параноясвате дали сте бременни. Оплаквате се, че влизайки в 4тия месец сте качили цели 3-4 кг (представете си какъв ужас!!!!). Момичета я се осъзнайте!!! Спрете да си търсите какво да не ви е наред и СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ на бременността си. Не ви се гади, не кървите, нямате болки - бебчето ви и вие сте добре - РАДВАЙТЕ СЕ! Мисля, че всички знаете, че лошите новини идват бързо. Качили сте САМО 3-4 кг - РАДВАЙТЕ СЕ - напълно в нормата сте. Нима очаквате да не качите нито грам??? Нормалното качване на килограми е до 6ти месец да се качва по 1кг, а последните три месеца да се качват по 2кг. (и това пак включва известни отклонения - 200гр. в повече на месец не са повод за паника). Я сега си сметнете всички колко сте качили и сами се уверете, че сте в норма...

Извинявам, се ако съм обидила някоя от вас. Знам, че сме по-чувствителни в този период, но ако сами не се погрижите за самочувствието и настроението си, надали някой друг ще го направи ( или поне по-успешно, отколкото бихте го направили сами)

Пожелавам ви хубав ден   bouquet
Браво МНого си права!!!!

# 582
аз и поза удобна ми е трудно да си намеря , голямо въртене пада  Crazy

Препоръчвам възглавница за бременни. Купих си я с първата бременност чак след 6-тия месец и разбрах какъв пропуск съм направила и че е трябвало по-рано да направя тази покупка. Сега се сетих за нея иии започнах да спя пак горе долу нормално. (Е, ставането до тоалетна няма как да го избегна, но поне не се въртя цяла нощ в търсене на място).

# 583
аз и поза удобна ми е трудно да си намеря , голямо въртене пада  Crazy

Препоръчвам възглавница за бременни. Купих си я с първата бременност чак след 6-тия месец и разбрах какъв пропуск съм направила и че е трябвало по-рано да направя тази покупка. Сега се сетих за нея иии започнах да спя пак горе долу нормално. (Е, ставането до тоалетна няма как да го избегна, но поне не се въртя цяла нощ в търсене на място).

Аз съм имала, но същия ефект постигам с две възглавници... А и са луди пари тези възглавници за бременни..  ooooh!

# 584
ами ванче така ще бъде май, после пък,живот и здраве, като се родят бебоците изобщо сън няма да има... взех да свиквам май  с тази мисъл Laughing

още повече, че днес цял ден се чудя какво да ям... направооо  ooooh! понеже сме на село в момента и тук няма всичко, каквото ми се дояде, правя компромиси, измислям си сходни варианти... защото трябва да хапвам заради бебчо  Peace

Джерика благодаря за съвета, не се бях сещала за такова съоръжение  Laughing Sunglasses

маймунке то май всичко за бременни е скъпо...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт