Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Аз също не мога да спя вечер през час се будя а на всичкото отгоре когато на сутринта заспя кучето става и почва да ми носи разни играчки да играем ако се завия през глава се мушка под юргана  Laughing Laughing

# 601
хахах, любов вкъщи също имаме куче, което попринцип не стъпва в нашата стая, ноо сега като   ММ го няма отваря си, влизаа и ляга до леглото ни  Laughing не ми пречи, но като заспи дълбоко и започва да сънува и да лае на сън, движи си краката все едно гони някой  Joy пълен цирк... хем ме е яд, че ме събужда, хем ми е смешен как бълнува, като човек  Joy  hahaha

# 602
хахах, любов вкъщи също имаме куче, което попринцип не стъпва в нашата стая, ноо сега като   ММ го няма отваря си, влизаа и ляга до леглото ни  Laughing не ми пречи, но като заспи дълбоко и започва да сънува и да лае на сън, движи си краката все едно гони някой  Joy пълен цирк... хем ме е яд, че ме събужда, хем ми е смешен как бълнува, като човек  Joy  hahaha

Аз имам и котката, но тя е кротка иначе си спят при нас мисля до октомври месец да ги пускам и след това не за да почнат да свикват, че няколко месеца няма да спят при нас докато бебето попорасне

# 603
Добро утро мамчета!
И аз така с котето - още малко и свършва неговото царство... Laughing Laughing

Иначе се събуждам и аз по никое време - днес в 5,30ч. А по принцип съм от поспаливите, защото съм с ниско кръвно и до към 10-11 няма ставанеее
но сега ми е малко по-високо, в смисъл нормално 110-70, но високо за мен, та ставам без  проблеми и даже не пия почти кафе, а преди пиех по 3-5 бр. на ден!

# 604
  • Велико Търново
Здравейте момичета, да се запиша във вашата група. С първа бременност съм, 15г.с. Бебето беше чакано 1,5 г. и накрая се появи. В 13 г.с. пътувах от В.Т. до София за БХМ и ФМ, слава Богу всичко беше наред с бебчо. На другата сутрин явно от тръскането се събудих с доста кафява кръв по бельото си, влязох в болница, оказа се 2 отлепвания на плацентата. Последваха системи,инжекции и хапчета и всичко спря. След 2 дни ми шурна по обилна и по червена кръв, казаха че е станало много голямо отлепване, пак всичките лекарства. Вече съм 15 дни в болница, отлепването се калцира постепенно, но ми продължава леко кафяво зацапване. Не знам до кога ще е така, само лежа, за да не стане ново отлепване, мъчно ми е за бебето да не му стане нещо и така......
Иначе да споделя и нещо весело. На ФМ ни казаха пола на бебето, който аз и таткото видяхме с очите си - имаше си бубка, а снощи на обисновен ехограф в болницата - било момиче ..хихи ще я видим тая работа

# 605
  • Пловдив
 Здравей, aneliq_999, добре дошла при нас  Hug  Hug  Hug
Няма да се притесняваш за нищо, имай търпение и всичко ще се оправи  Hug
 А За пола на детето първо са ти казали момче ли, а после на обикновен - момиче?!
Странна работа  Shocked
Тази тема и мен ме вълнува много, защото още не знам какво е милото  newsm78

# 606
  • бургас
Момичета, аз имам друг въпрос. Някоя от вас страда ли от разширени вени, аз имам една която е на крака и за сега ми се струва, че е в начален стадии, но се притеснявам да не стане по- лошо. Някоя мама с предишна бременност или сега, която е  имала или има такъв проблем??? Да ги мажа с нещо ли? Не знам, давайте съвети!

# 607
  • Пловдив
Редактирам се, тъй като се сетих да питам за нещо. Дами от Пловдив, кой смятате да посетите за втората ФМ? Аз не ходих на първата, но АГ настоява да направя втората задължително. Както вече споменах, с него ще се видим чак другия петък, та не знам като ми препоръча някой негов колега дали няма да е късно за записване на час. Да се ориентирам по-отрано! Simple Smile
[/quote]

Ето ти един линк, където съм се насочила ако евентуално се реша: http://4dbebe.com/index.php?option=com_content&task=view& … =16&Itemid=31
 Тук за сега, май, е най- постижимо - 80лв. В Селена с прегледа е 125лв.

# 608
  • Велико Търново
Здравей, aneliq_999, добре дошла при нас  Hug  Hug  Hug
Няма да се притесняваш за нищо, имай търпение и всичко ще се оправи  Hug
 А За пола на детето първо са ти казали момче ли, а после на обикновен - момиче?!
Странна работа  Shocked
Тази тема и мен ме вълнува много, защото още не знам какво е милото  newsm78
Благодаря ти Hug  да, на 4D в 13 г.с. момче, а в 15 г.с. на един доста старичък ехограф - момиче. Аз вярвам на първия, нов и съвременен, не че е от значение пола, само да е живо и здраво.

# 609
Eто ви едно линкче за възглавници на що-годе приемлива цена:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429&cat=30

На мен обаче /не се смейте/, ама хич не ми е ясно докато сте бременни как я ползвате тая възглавница... между краката ясно, но там може всяка една обикновена възглавница да върши работа... Иначе всички много ги хвалят, разни колежки постоянно ми говорят за тези възглавници.

# 610
по повод на възглавниците. Моята бъдеща свекърва за Коледа й подариха  едно чудо - възглавница във формата на 7-ца. оказа се, че била против хъркане. започва между краката покрай тялото и над главата. На мен ми излгеждаше много смешно, но се учудих колко удобна се оказа - не знам дали в България ги има, но си мисля сега като отида до Германия да видя и ако не струват много може да си купя една.

Относно норфологията - вие кога мислтие да я правите? аз съм си записала час за 08.08 - което е петък - тогава сме края на 18 седмица. аз съм от софия и съм записала час при Доц. Димитрова, а прегледът е във Фемина!

# 611
Аз също не мога да спя вечер през час се будя а на всичкото отгоре когато на сутринта заспя кучето става и почва да ми носи разни играчки да играем ако се завия през глава се мушка под юргана  Laughing Laughing

Ха-ха, любов, същата история е и в нас.  Laughing Куч се наспива рано-рано (понеже и по цял ден кърти) и почват среднощни разходки до терасата. Сутринта ми се навира под завивките, голяма инвазия.
И ние трябва да му наложим рестрикции и постепенно да му спрем достъпа до спалнята. Като дойде време, живи и здрави, май ще трябва да заключвам, че не му е проблем да си отваря вратата.

aneliq_999, добре дошла! Спокойствие и търпение ти желая, всичко ще се нареди!  Hug

# 612
  • Пловдив
Дами от Пловдив, кой смятате да посетите за втората ФМ?

Аз правих и първата при д-р Даскалов и втората ще е при него.
http://www.invitro-plovdiv.com/

# 613
Здравейте,
и аз да се запиша при вас с термин 29.01.2015 ако може да ме добавите Simple Smile Вчера минах ФМ, бебчо не се спря, едвам го мериха. Пожелавам на всички леко бременеене и прекрасни дечица на финала Simple Smile
Ако може и FB групата да ме добавите  newsm78 всъщност на кого трябваше на лична да пиша  newsm78

# 614
Здравей и добре дошла Simple Smile
За ФБ групата май всички могат да добавят вече, прати ми мейла ти и ще се пробвам аз да те добавя, че и без това нямам работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт