Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
За бебетата е по-скъпо  Mr. Green

# 586
аз и поза удобна ми е трудно да си намеря , голямо въртене пада  Crazy

Препоръчвам възглавница за бременни. Купих си я с първата бременност чак след 6-тия месец и разбрах какъв пропуск съм направила и че е трябвало по-рано да направя тази покупка. Сега се сетих за нея иии започнах да спя пак горе долу нормално. (Е, ставането до тоалетна няма как да го избегна, но поне не се въртя цяла нощ в търсене на място).

Аз съм имала, но същия ефект постигам с две възглавници... А и са луди пари тези възглавници за бременни..  ooooh!

С две възглавници пробвах преди да я купя и никакъв ефект нямаше при мен. Явно всеки си намира удобната поза по различен начин. А моята възглавница беше 20 лв.  А за по-икономичен вариант, спокойно може да си ушиете и сами, няма нищо сложно.
Забравих да кажа, че после при началното кърмене я ползвах пак  и ми беше изключително удобно, защото ръцете ми бяха свободни и можех през времето, през което детето суче, аз да пиша на компютъра или на телефона, например.

# 587
Същия ефект с детето имах дори и с една обикновена възглавница  Simple Smile Но явно да, при всеки е различно, а 20лв. не са никак много... Аз съм ги намирала за много повече ..

# 588
Аз гледах цени от сорта на над 100 лв и се отказах, може би ще опитам с друга възглавничка .. Благодаря ви  Hug

# 589
Момичета, кажете за тези Бракстън х контракции .. възможно ли е да ги получавам от сега?

# 590
Аз с миналата си имах контракции от 5-ти месец, втърдяване на корема за известно време, но не знам как се казват...

# 591
Ванче ето малко повече информация за  тези контракции http://purvite7.bg/?p=2597  Peace

# 592
Ванче ето малко повече информация за  тези контракции http://purvite7.bg/?p=2597  Peace
Благодаря ти пуфи  Hug Heart Eyes

# 593
# 594
Здравейте.
Още едно въпросче от мен  Embarassed
Голяма съм питанка  Flutter
Какво ви е мнението за пиенето на пробиотик сега? Пиете ли или пили ли сте с предишни бременности?
Чела съм, че няма твърдо научно мнение по въпроса, но пък хипотезите са по-скоро в положителна насока (предпазва бебока от бъдещи алергии и т.н.)  Simple Smile

# 595
Здравейте.
Какво ви е мнението за пиенето на пробиотик сега? Пиете ли или пили ли сте с предишни бременности?
Чела съм, че няма твърдо научно мнение по въпроса, но пък хипотезите са по-скоро в положителна насока (предпазва бебока от бъдещи алергии и т.н.)  Simple Smile

Пробиотик бих пила единствено, ако преди това съм приемала антибиотик, но дори и тогава бих се замислила, а просто така да почна да пя пробиотик... Абсурд ! Ти мислиш да пиеш ли ? Консултира ли се с мед. лице ?  Simple Smile

# 596
Здравейте.

Аз пия от време на време, но основната ми цел е борба с запека и газовете,  които ме тормозят от началото и които май ще ме мъчат до края. Не знам моя доктор ми ги препоръча с още един два медикамента, но аз резултат от нино един не намирам ама си ги пия  ooooh! какво да се прави.

А момичена направо ми харесвате,  колко много сте изписали, а аз не бях влизала от два дни и сега два часа четене Laughing нали съм си любопитка.
Относно съня, аз съм на другата крайност спя непробудно, и само да си легна и ме няма. Добре че детето си има баща Simple Smile

# 597
  • Пловдив
Здравейте.
И аз си мислех за прием на пробиотик преди морето. Притеснявам се от някакъв стомашно-чревен вирус, например. Говорих с близък УНГ, който каза, че няма проблеми. По принцип отрича прием на всякакви медикаменти през бременността, но подкрепя идеята за пробиотика. Другия петък ще се видя с АГ и ще го попитам. Ще се съобразя с неговото мнение.

Редактирам се, тъй като се сетих да питам за нещо. Дами от Пловдив, кой смятате да посетите за втората ФМ? Аз не ходих на първата, но АГ настоява да направя втората задължително. Както вече споменах, с него ще се видим чак другия петък, та не знам като ми препоръча някой негов колега дали няма да е късно за записване на час. Да се ориентирам по-отрано! Simple Smile

# 598
pufi я не се ядосвай за глупости, а пък особено на свекърва си!

аз пък да ви кажа, съм се депресирала - днес кантара ми показа още един Кг отгоре, при условие, че вчера съм яла две филии с масло, един грейпруфт , а за вечеря ядох китайски ориз и малко пилешко. не може от това да съм качила цял килограм и половина, след като  бях на разходка цял час.

не знам, явно ще кача поне 20 кг, както е тръгнало. вече съм плюс 6 отгоре.  ooooh!

Не се депресирай, обикновено при мен се получава такава разлика заради задържането на вода...
Пробвай да се претеглиш след един два дни и ще видиш, че не е толкова страшно положението.

Страх ме е да се опъвам сутрин. При миналите ми бременности ми се схващаха мускулите на прасците и изпитвах адска болка. И сега само претръпвам при мисълта, че отново ще получавам същото.

На мен като ми се схванат така краката много ми помага като ги изпъна в контра позиция... (а де, това как да го обясня)... опъваш си крака и си даваш пръстите максимално напред, все едно се опитваш да си докоснеш с тях коляното отпред... Буквално ми минава за секунди...

Спането ми е проблем от началото на бременността ми, може би от това разбрах, че съм бременна  Laughing Преди си спях непробудно по цяла нощ, а сега се въртя и в главата ми текат милиони мисли, плюс това и 00 ме зове по всяко време  hahaha абе ужас направо, гледам да съм позитивна и да съм обкръжена от хубави хора, дето ми се радват само, че да съм щастлива и аз - получава се  Peace

Аз за съжаление се събуждам към 3 (все едно по часовник) и до 5-6 не заспивам... А в 7 ставам за работа... ужасссс

Аз съм имала, но същия ефект постигам с две възглавници... А и са луди пари тези възглавници за бременни..  ooooh!

Моята възглавница си я взех от Лидл за 24 лв... Дори бях писала тук във форума, че ги пускат за продажба на такава цена... Много ми е удобна и благодарение на нея си спя и по корем Simple Smile

# 599
deedeetu аз се събуждам в 5 часа и после няма и няма сън... тъъкмо задрямвам, звънва ми алармата, за да си пия в 6 часа Магнерот-а и но-шпа-то и пак се събуждам, и пак няма сън... така е  Crossing Arms  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт