Лечителка Диди бул.Мадрид,София

• 15 688
  • 28
  •   1
Отговори
Здравейте имам питане относно тази Диди практикуваща на бул.Мадрид.Похвалиха ми я,днес я посетих беше пълно с хора които идват взимат си номерче и се чака,не много.Влизаш при нея пускаш в една кутия 2 лв.за една минута минава с ръце през теб и уж ти казва какво ти е.На мен ми каза 60 процедури #Crazyсега няма проблем по 2 лв.но това са 120лв и ходене непрекъснато,а аз съм от другия край на София.Бяха ми казали,че стаята е пълна с цветя и непрекъснато се носят букети от благодарни хора,включително докато бях так се донесе един огромен букет,обаче аз много не вярвам и се чудя дали не се изиграва театър,пред страдащите хора.Не ми пречи да пробвам малко,то ще си проличи най вероятно ако има ефект,няма как да се вържа за 60пъти,за това ми е интересно някои запознат ли е с с тази личност newsm78

# 1
Преди 2 години и на мене ми я препоръчаха. Отидох. Действително имаше много хора. Каза ми, че трябва да направя 60 сеанса. След всеки сеанс болките ми се увеличаваха, дори започна ужасно да ме боли и там, където до този момент нямах болки, но тя ми обясни, че това е нормално. Чистачката Мария каза, че сеансите продължават по 2 минути. Нищо подобно, дори по-малко от една. Посетих я все пак 60 пъти без никакъв резултат. Резултат от леченето абсолютна НУЛА. Напротив, новата болка, която тя ми причини продължава да ме измъчва. През цялото време исках да получа някаква информация: има ли право да лекува, съветва ли се с лекари .... Никой нищо не знаеше, а кутията с пари се пълнеше и пълнеше. Номерата бяха 108, но понякога дори не стигаха... Разбирате, че всеки ден тя получава повече от 200 лв. от болни и възрастни хора. А плаща ли данъци? Повече никога не я посетих, но все още се интересувам легална ли е тази нейна практика и има ли наистина способности. Ще бъда благодарна ако някой има и сподели информация за нея.

# 2
Точно за това потърсих мнение,колкото и да имам проблем все още толкоз не съм изфирясала за да не ми правят впечатление толкоз неща.Многото хора които си идват и си пускат по 2лв.Това,че на мен ми каза 60 сеанса,на друга жена 50.Ето ти си пример,че всичко е една измама.Сега не знам,но от много места ми препоръчаха майка и Надя,ама не съм сигурна.То както има една приказка "Каквато майката,такава и дъщерята" newsm78

# 3
За реална помощ не мога да кажа. При майката има много икони и мощи на един светец.

# 4
За реална помощ не мога да кажа. При майката има много икони и мощи на един светец.
Това не я прави праведна!!!
Освен това букетите с цветя са мъртви, а не живи! Помислете!

# 5
Здравейте, къде точно се подвизава тази Диди сега? Аз съм ходила при нея преди години, не мога да кажа дали имаше ефект, но факт е, че там винаги имаше хора. Сега обаче се е преместила някъде. Ако някой има адрес, моля да сподели.

# 6
бул. "Мадрид" № 23 - това се намира на спирка "Алеко" на трамваи №№ 20, 22, 23.

# 7
Здравейте, така и не разбрах що за птица е тази Диди  и за сравнение с други такива ЛЕЧИТЕЛИ не взима по 20 лева на сеанс.

Thinking

# 8
Най-вероятно и затова се връзват хората. По 2 лв. всеки е склонен да даде, а за 20 и повече може да се замисли. С енергията шега не бива, хора, които не могат да боравят правилно, могат само да навредят. Доста съмнително ми изглежда лечение, за няма и две минути!!!, та било и 2 лв.

# 9
Здравейте, така и не разбрах що за птица е тази Диди  и за сравнение с други такива ЛЕЧИТЕЛИ не взима по 20 лева на сеанс.

Thinking

Дамата е хитра..Не залага на бързата печалба,а на многото оборот..

Но..Докато има балъци,ще има и тарикати. Mr. Green

Шапка свалям на всички мошеници,които си живуркат охолно,за сметка на лековерния народ..
Както има един лаф,че всеки народ си заслужава управниците,е така казвам,че всеки народ си заслужава врачките и баячките именно такива каквито са..В нашия случай-мошеници  Laughing

# 10
За това спрях да се занимавам с тази,изгорях с 2 лв Sick.Но като гледам хората които идваха за 30 път,съжелявам ги,че и вярват,колкото и да си в безизходица поне малко трябва да си осъзнат #2gunfire #2gunfire

# 11
Здравейте!
Искам да ви кажа, че за два месеца разби камъчето в жлъчката на сина ми
Много е добра. И аз ходя при нея.Става бавно , но лекува. Така че не се отчайвайте.Трябва търпение.

# 12
От около 3 месеца ходя при нея.Има резултат.Става бавно. Трябва да имаш търпение.
За два месеца по снимка разби камък в жлъчката на сина ми. Много е добра

# 13
  • София
От около 3 месеца ходя при нея.Има резултат.Става бавно. Трябва да имаш търпение.

Марияна ти се регистрира само за да пишеш в темата и да похвалиш лечителката колко е добра ли? Нещо ме съмняваш

# 14

Идвайте при мен,пари не вземам!Нито левче,нито два..

Може домашна луканка и пържоли.. Laughing

Прост народ,слаба държава!

Общи условия

Активация на акаунт