Лечителка Диди бул.Мадрид,София

• 15 686
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте имам питане относно тази Диди практикуваща на бул.Мадрид.Похвалиха ми я,днес я посетих беше пълно с хора които идват взимат си номерче и се чака,не много.Влизаш при нея пускаш в една кутия 2 лв.за една минута минава с ръце през теб и уж ти казва какво ти е.На мен ми каза 60 процедури #Crazyсега няма проблем по 2 лв.но това са 120лв и ходене непрекъснато,а аз съм от другия край на София.Бяха ми казали,че стаята е пълна с цветя и непрекъснато се носят букети от благодарни хора,включително докато бях так се донесе един огромен букет,обаче аз много не вярвам и се чудя дали не се изиграва театър,пред страдащите хора.Не ми пречи да пробвам малко,то ще си проличи най вероятно ако има ефект,няма как да се вържа за 60пъти,за това ми е интересно някои запознат ли е с с тази личност newsm78
Didi nqma taksa horata taka sa reshili da i ostavqt po 2 leva...normalno e v purvite seansi da imate obraten efekt ..idvat hora ot cqlata strana zashtoto sa dovolni ot rezultata...
poznavam dve jeni izlekuvani ...ednata ot diskova xernia ..drugata ot lupus ...i e dokazano che jenata pomaga .loshoto e che vinagi shte se nameri nqkoi da kritikuva i pravi smetka na drugite si e jenska cherta  Grinning

# 16
Цели 2 кинта!
Егати му обирджийката начи.. Crossing Arms

За 50 стинки фъргам боб по тела,и лея куршум по скайп.
А ако ми плащате нета,мога да ви пращам секи ден енергийна защита,да не ви налазват караконждули и таласъми.

# 17
Прехвалената Диди е вятър и мъгла.
Когато отидох за първи път при нея бях потресен. Август месец беше с тесни къси дънкови панталонки и ботуши. Имах чувството, че се намирам в публичен дом.
Каза ми, че имам леко гръбначно изкривяване,песъчинки в бъбреците и лек колит (Колита ми изобщо не е лек) и да направя 40 сеанса. След време чух да казва същите неща  и на едно момиче,което беше за първи път при нея. Страшно много разчита милата на сугестия. Като отиваш 2-3 месеца при нея и като си внушаваш,че ще ти помогне може и да стане чудото, но не при всеки номера минава.
Заговорих се там с една жена и тя също каза,че и при нея няма никакъв ефект. Направи ми впечатление, че една жена от чакащите заговаря доста от другите чакащи. Веднъж заговори и мен и ми каза,че имала дискова херня и не можела да стане от леглото,но от 1 година ходила при Диди и вече нямало помен от дисковата херня.Вероятно тази жена е от тези,които я рекламират наляво и надясно и вероятно получава % за това.
Винаги ми е било жал за едни хора с болно детенце,което вероятно е с ДЦП и цялото е изкривено.Тази велика лечителка си е въобразила,че ще му изправи кокалите.
За 40 сеанса, повече от 10 пъти ръцете й бяха ледено студени, а на един лечител трябва да му парят ръцете.
Майка й Нели също е велика шарлатанка като нея.За "Господари на ефира" са и двете.
Много ми е интересно, как така майка и дъщеря наведнъж получиха дарбата да лекуват.И двете ми се виждат разпоретини.Диди пуши като комин и ги пали една след друга.Много нездравословен начин на живот от страна на великата лечителка.
Като е толкова добра, защо на девойката дето даваше номера не й излекува пъпките на лицето, а с всеки изминал ден й се увеличаваха.Тя с едни пъпки не може да се справи, та да не говорим да изправя кокали и лекува рак.
На ден минават над 120-130 човека.
Фабрика за пари. Страхотен бизнес е това. Стига да има кой да ти прави реклама от уста на уста и да му плащаш за това дето те рекламира.
Нали знаете,че всеки рано или късно си плаща за дяволъка.   

# 18
Значи, имало едно извънземно, което им помагало. Като започнала да става комерсиална, то избягало от Нели. Къде е отишло......
http://www.nelihelp.org/news.php

# 19
Всеки народ си заслужава управниците!И врачките също.. Whistling

Нали знаете,че всеки рано или късно си плаща за дяволъка.   
Смях пълен,ама щом ви носи утеха..

# 20
Всеки е с мнението си, но Нели е една много мила, възрастна жена, факт е, че при нея се влиза, но не се чака много. Има винаги много хора. Аз ходя сега при нея. Вчера отидох, казах й къде ме боли, но само едно от нещата и до вечерта спря да ме боли. Днес и казах още 2 и вече чувствам подобрение.

Утре шак ще ида. И след като ида при нея усещам пареща болка известно време, където ме е докосвала. До скоро не вярвах на такива неща, но ето ме тук...

# 21
Интересно ми е защо се тича толкова много по лечители след като можете да се справите донякъде и сами с много от нещата. Една инициация в Рейки или друга подобна система дава много, както по отношение на самолечението, така и възможността да лекуваш други през тези енергийни канали. Е общо взето отнема максимум 1ч, след което следват 21 дни на самоприложение за самопочистване и оздравяване на организма. След което може при желание да се прилага и на други хора за лечение и хармонизиране. Не обещава чудеса, но си е доста ефективна като цяло. Аз предпочитам Кундалини Рейки, защото е безсимволно, но ефектите си ги има Simple Smile.
Отделно дето след получаване на 2-ра степен е възможно вече и лечение от разстояние. Обикновенно сеансите с рейки продължават от 5-20 мин в зависимост от положението на организма.

# 22
Къде мога да посетя подобно нещо, много имам нужда? Благодаря.

# 23
Къде мога да посетя подобно нещо, много имам нужда? Благодаря.

Потърси из нет-а има много сайтове в който се предлага дистанционна инициация в рейки, както и насоки как да се провежда първоначалното самопочистване на организма. Всъщност 2-рата степен може да се приеме 3 дни след приемането на 1-вата, но тоя 21-дневен период си продължава да важи. Отделно от лечението се отварят и сетивата, ако пожелае човека.

# 24

Отделно дето след получаване на 2-ра степен е възможно вече и лечение от разстояние. Обикновенно сеансите с рейки продължават от 5-20 мин в зависимост от положението на организма.

Na taя планета дали и 5% от хората имат реалния паур за да го направят това..лекуването от разстояние имам предвид..
Да не говорим,какво безумие е да се "отвориш" и да допуснеш сульо и пульо да ти ровичка из карантиите..аа,пардон..енергийното поле..Ама принципа е същия де..Щото касапите са бол,добрите хирурзи са малко..
Същото е и с "енергийните" специалисти..Crazy

# 25
Точно за Рейки хич не бих се притеснявал. Точно тоя канал и да искаш не може да го ползваш да навредиш нито на себе си, нито на друг. Ако опиташ просто главоболието което ще получиш бързо ще те откаже от подобни намерения.
Колкото до лечението от разстояние - тоя който го прави просто насочва енергията на канала към човека, самата енергия се грижи за останалото.

# 26
Точно за Рейки хич не бих се притеснявал.

Ми..За мен е "притеснително" да допусна контакт с всеки един..Не го допускам на физ.ниво,камо ли на енергийно..

Ама аз по принцип не се доверявам на никой и нищо..А чуя ли за "духовна" практика продавана..ъъмм..тва де..пардон,предавана чрез "учители",и направо ме стяга под лъжичката..
Сигурно щото съм на мнение,че след като така или иначе съм дух/душа,то всяка практика,вкл.и ходенето по голяма нужда си е вид  "духовна практика".. Crazy

# 27
Разликата между продавана и предавана може да е както никаква, така и съществена. За Рейки или ти го предават както трябва, или изобщо не се занимават. Общо взето проблема при традиционното рейки не е че няма да получиш достъп до канала, проблема е че трябва да научиш над 200 символа които се използват за различни състояния, болести и органи. Затова и се ориентирах към Кундалини рейки, което е безсимволно. Отделно е че си иска постоянство поне 1 месец преди да имаш някакви по-сигурни резултати в/у себе си.

Какво?: Като искаш самостоятелна инициация имаш ли смелост да минеш през планетарните врати и да издържиш изпитанията зад тях;)? Тогава ще получиш инициация, но това ще преобърне живота и част от ценностите ти на 180 градуса поне. Ще можеш след това да си практикуваш "духовната практика" дори в местата за ходене по нужда Wink. Не че сега го пропускаш предполагам, но така ще е още по-пълна практиката ти Wink.

Ако искаш Доказателства за невъзможността да навредиш точно с Рейки - инициирай се, мини първоначалните настройки и пробвай нещо кофти с използването на тоя канал - ще ми е интересно да чуя после какво си изпитала и на кой етап си се отказала от по-нататъшни опити за използването на канала за навреждане Simple Smile.

# 28
Разликата между продавана и предавана може да е както никаква, така и съществена
Какво?: Като искаш самостоятелна инициация имаш ли смелост да минеш през планетарните врати и да издържиш изпитанията зад тях;)? Тогава ще получиш инициация, но това ще преобърне живота и част от ценностите ти на 180 градуса поне. Ще можеш след това да си практикуваш "духовната практика" дори в местата за ходене по нужда Wink. Не че сега го пропускаш предполагам, но така ще е още по-пълна практиката ти Wink.

О,не не!
Опазил ме Себазии,от подобни дела Crazy
Освен това,самият факт,че съм Дух ми стига.."Духовните" гимнастики са ми "ту мач"..

Както казва една авторка.."Да си Дух и да искаш да бъдеш духовен,е все едно да си златен,но да искаш да те позлатят"...
 А разликата между предаване и продаване се състои в това,че когато ти продават нещо,ти си плащаш за него..
п.п.Ако тук на Земята има инкарнирани хора способни да се справят с матриците на планетите от нашата слънчева система,то дали говорим и за..1000 души от цялото население..
Всички останали сме тук,именно щото не можем да минем през сферите на останалите планети,дето изграждат платформата на Играта ни.Местния Соларен Логос.
То ако ставаше с рейки,всички щяхме да сме скъсали синджира..

А за намесата от разстояние,единственото което ми е нужно за да го правя успешно,е емоцията,но не винаги успявам да синхронизирам нещата..Т.е.дадено намерение да го подплатя с точната прилежаща му емоция.Тогава всичко става с лекота,но ..все още се уча как да синхронизирам процеса,така щото нещата да се случват..
Че инак стават сакатлъци и може някой да пострада,а в крайна сметка,всяко дело ни се води на отчет..Причина -следствие..

Общи условия

Активация на акаунт