Унижена и смазана

• 20 950
  • 143
  •   1
Отговори
Здравейте, имам нужда от съвет- изпаднах в ужасна дупка и не мога да мисля трезво.
До скоро се имах за разумен човек, който може да преценява добре хората и не действа прибързано. Освен това възрастта ми предполага, че съм достатъчно улегнала жена за да върша глупости като ученичка. Докато не срещнах мъж по който тотално си загубих акъла. Историята: от известно време обстоятелствата ме срещат често с него. Първите месеци въобще не го забелязвах, само го разпознавах по физиономия. Един ден преди 3 месеца той ме заговори, държеше се много любезно, но аз гледах да се откача по-бързо. Да кажем, че съм хубава жена и ми е омръзнало от досадници. При следващите ни срещи гледах да го заобикалям, въобще не исках да говоря с него. Един ден ме попита защо страня, аз се направих, че не го чувам, пожелах му приятна вечер и си тръгнах. Той след мен каза "ще се видим", а аз само въздъхнах с досада. На другия ден се присетих за него и си казах, че не е нужно да го избягвам, той просто се държи учтиво. Спонтанно ми се прииска пак да го срещна; после сякаш нещо ме халоса по главата, изведнъж реших, че го харесвам. След два дена се срещнахме пак, заприказвахме се, черпи ме цигара, предложи ми чадър, защото заваля, отказах му и се разделихме. Тогава осъзнах, че съм влюбена. Мислех все за него и кога ще го видя пак. След няколко дни се засякохме пак и той ме покани на кафе. Попита ме дали бих излязла с него и след кратка пауза отговорих "може" и му дадох телефона си. Ето тук сгреших. От този момент вече ме е срам да пиша какви глупости извърших от любов. А той разбирайки, че съм хлътнала по него взе да си играе с чувствата ми. Отначало му отказвах секс, а когато се съгласих, той все намираше причини да се измъкне. Искаше да разбере докъде мога да стигна в желанието си да бъда с него. А аз бях толкова увлеченена и заслепена, че не се усещах, че се подиграва с мен. Стигнахме и до секс един ден- аз бях доста настоятелна и това събуди любопитството му. И отново намери начин да ме унижи. Опита се да продължи да ме разиграва, но миналата седмица му казах, че ми омръзнаха номерата му, не искам повече да си избива комплексите върху мен и да спре да ми се обажда. Тогава дойде нова оферта- 3-ка с друг мъж. Опита се да е много убедителен. Бедно ми е въображението да си представя в каква нелепа ситуация искаше отново да ме постави. Казах му чао и си тръгнах, а той след мен извика да си помисля, утре щял да ми звънне. Оттогава не съм го чувала. Вчера се засякохме, но вече той ме отбягва...
Вече го мразя без да съм спирала да обичам. Знам, че трябва време за да ми стане отново безразличен- с това ще се справя, не за първи път ме нараняват. Но искам да му покажа, че не е успял напълно да смачка достойнството ми. Обаче не знам как да се държа като се видим отново- нито е да го подминавам като пътен знак, нито да се правя, че нищо не се е случило, нито да му покажа колко ме е наранил. Нямам желание за нищо, само се самообвинявам как успях да стигна до тук. И с какво провокирах този иначе малко симпатичен и много мил мъж да се прояви като такова л-йно. Нямам отоговор. Но ще го срещна скоро, може да е още утре и трябва някак да реагирам- как?
Ако някой е имал търпение да прочете словоизлиянията ми докрай и може да дъде съвет как да събера парченцата от разбитото ми достойнство, предварително благодаря. Знам, че писах объркано, но не мога да си подредя мислите по-добре. Боли ме.

# 1
Станалото - станало. Времето назад не можеш да върнеш. Женен ли е той? А ти? Прояви малко повече воля и не говори с него, ако можеш не го срещай - така бих направила аз. И мен ме е "халосвало така по главата" - фатална грешка, че съм го допуснала тогава. Очи, които не се виждат се забравят. Успех   bouquet

# 2
 Лайното си е лайно, ти какво си виновна, че е такова?  Не говори с него и толкова.  Не се опитвай да му го връщаш, защото ще влезеш в порочен кръг. С толкова боклуци навън на всеки се е случвало да настъпи един Peace хвърли го в кошчето и продължи напред.

# 3
Като го срещтнеш, кимваш за поздрав и до там. Ако опита да те заговори, директно казваш, че не ти се говори с него.

# 4
Не разбрах как точно те е "смазал" и "унижил" - така както го разказваш, мъжът от самото начало ти е показал, че става въпрос за неангажираща игричка. Какво точно си очаквала от мъж, на когото не му пука за теб , а само се забавлява Thinking

Пишеш че си улегнала жена на години, при това - хубава, с достатъчно мъжко внимание около себе си... Явно не е съвсем така, щом си имала нужда от разтърсваща емоция. Проблемът е, че своите нужди и фантазии от романтична тръпка си "натресла" буквално върху нищо неподозиращ човек, който - естествено - не е длъжен да им откликва.

ще се справя, не за първи път ме нараняват. Но искам да му покажа, че не е успял напълно да смачка достойнството ми.

Нямаш работа повече с този човек. Твоето самочувствие и твоето достойнство са си твой ангажимент - както си ги сложила в краката му, така си ги вземи, и продължи напред.

Нищо не казваш за семейното ти положение - ако дълго време си била без партньор, или си омъжена, но със засивяващо от рутина ежедневие, свръх-очакванията и еуфорията ти са донякъде обясними. Или ако не обясними, поне често срещани.
Просто поработи върху себе си.

# 5
  • Бургас
Дръж се все едно нищо не се е случило. То и честно казано, какво толкова се е случило- сваляли сте се, легнали сте си, явно не сте си паснали до толкова, че да играете за връзка... ама защо пък да се чувстваш унижена и смазана? Случват се такива работи.

Не му показвай, че ти си вложила чак толкова много, че да се чувстваш разбита.  Мъжете много ги жегва, като някоя им покаже, че не са нещо, което си заслужава да се изживява.  Laughing

BirdsFlu, +1.

# 6
  • Бургас
В крайна сметка не е станало нещо ужасно. В смисъл тривиална ситуация и нищо повече.
Били сте в неангажираща връзка, която е приключила. Голяма работа. Какво общо има това с достойнство и т.н. Мисля, че сама си натискаш главата. Т.е. не той те е унижил, а някак ти сама искаш да се поставиш в такова положение.
Хората се събират и разделят. Не дължим обяснение за постъпките си. В крайна сметка не сте женени с деца, че да се обяснявате.
Тегли му една на ум. Вирни нослето. Здравей/Здрасти и до там. Какво има да си показвате и да се обяснявате? Няма нужда.

# 7
  • София
Абе жена, прекалено насериозно се вземаш!  Laughing Трябвало е да приемеш тройката с другия мъж за да видиш истинските му намерения!  Laughing Уж си опитна красавица, а пък на елементарни провокации се връзваш!!! Я се стегни!  Hug

# 8
То си има народна поговорка: Бой и е*а§е не се връщат.

Да видим после историята в кой вестник ще цъфне:)

# 9
Авторке, горе главата.
Тази история мога лесно да си я представя с двама подрастващи като действащи лица, съвсем типично би звучала. Не подставям под въпрос достоверността на казаното от авторката, просто когато зрял човек го сполети тийн емоция, егото е доста ошашавено.

За терапия предлагам да прочете темите в Клюкарника за муньовците - такива като този с лопата да ги рине човек. Няма смисъл да му се отмъщава и да му се показва и доказва нещо, чак толкова важен не е, нека не бъде подвеждан. Simple Smile  

авторке, ето - първата от много мунчовски отчетни : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28316.msg546659#msg546659    Peace

# 10
То си има народна поговорка: Бой и е*а§е не се връщат.

Да видим после историята в кой вестник ще цъфне:)
Мамасита, защо подозираш конспирация?

# 11
  • София
BirdsFlu e изразила съвсем точно и моето мнение по въпроса, така че няма какво повече да добавя. Такива гадории могат да се случат и се случват в живота на хората, че едно погрешно сексене не бих си го сложила изобщо на сърцето.  Wink

# 12
не мисля, че си изгубила достойнството си. е, какво, влюбила си се, доверила си се, че то на кого не може да се случи?! да не си ясновидка, че да предвидиш как ще се развият нещата.
като го видиш се дръж както ти дойде отвъртре  - поздрави го, подмини го мълчаливо, кажи, че бързаш или направо го отстреляй, че те притеснява и не искаш повече да общуваш с него и да те остави намира. на него няма какво да му доказваш и показваш, важното е да се почувстваш по-добре ти и да си продължиш без него или в по-добра компания.

# 13
Нищо не е станало, не си нито унижена, нито смазана.
Сигурно ти е гадно, че се е оказал боклук, а ти си се влюбила, но с времето ще мине.  Hug

# 14
Какво ти достойнство, че и унизена...
Просто се си играли на класическото чук и бег с малко повече предистория и увъртане.
Ти си била тази, която толкова е настоявала за секс в крайна сметка и си си го получила.
Ама сега....що не е продължило, или той що ти е предложил тройка е проблема?. Simple Smile
Уж сериозна и улегнала, а с мислене не тийн...

Общи условия

Активация на акаунт