Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
И аз хоп-цоп с едно лофтче в boho стил

Плюс едно кресло "пеперудка", което напоследък си мечтая да ми кацне в дневната

Къщурката на архитекта от линка на pina e просто разкошна, макар че бих заменила плочките на пода с паркет Party Интересното е, че в почти всички статии за архитекти, непременно присъства книга за Корбюзие в някоя от снимките Laughing

# 16
  • Пловдив
Ема благодаря за новата тема.
Наистина се влюбих в таблата на тази спалня  Heart Eyes

# 17
  • Русе, България
Записвам се и аз! Изуми ме всъщност колко възрастни са дамата и господинът архитекти. Къщата им е уникална не само с вида си, но и с факта, че тя е истински, жив дом - и богатата семейна история е и история на дома. Присъствието им на снимките прави нещата много по-истински! Направиха ми впечатление и стълбите, и работната зала. Истинско!

У дома очаквам до дни да осъществим така желаното разместване на мебелите в хола. Пребоядисването на стените няма да е това лято, малкият все още доста цапа и ще ми е жал да видя новичкото, съсипано за дни. Дано поне терасата оправим, намислила съм за там да изрисувам разни работи...

# 18
Привет  Wink

>> kleo <<, много е красива таблата  Peace

Къщата наистина е пълна с живот - цял един живот, толкова архиви ... стана ми едно мило ...
А колко цветя - не е истина.  Само стълбите май са повечко, но те са за тонус.
Браво на тях, пожелавам на всички ви  Hug

# 19
Момичета, имам нужда от помощ. Искам да скрия тръбата на абсорбатора по някакъв начин, ММ предлага с гипсокартон, но на мен не ми харесва. Имате ли някакви идеи как може да го направим?

Скрит текст:

Цветът на стените не е като на снимката, но така се вижда по-добре  Grinning

# 20
Запис в новата тема с въпрос. Какво мислите за подобно декориране над спалян с цвят корал и бели рамки?  newsm78

# 21
Just Smile,

а какво следва след кухнята?

Наистина куфар от гипсокартон в цвета на стените. Приятели така им минава по цялата дължина на помещението заради тръбата ...

Друг вариант - горе при тавана тесен дълъг шкаф ( и в него влиза тръбата ...)

# 22
Следва някаква холна секция или тв шкаф...не сме решили какво точно

При гипсокартона ме притеснява, че трябва да започне от горния шкаф, от средата на стаята, което не ми се вижда добре.

# 23
  • София

Чудя се дали по тоя начин ще се изправят, по-скоро скрият, кривите стени при тавана? И при нас са се вихрили майстори с две леви........ ooooh!

Изправят се идеално. И моите бяха безумно криви и ... ето ги сега
Скрит текст:

# 24
Нещо такова?:

Скрит текст:
Не мога да открия снимка - кухнята прелива в секция.

# 25
Стои добре, когато е на нормална височина, харесва ми Simple Smile Ако го вдигнем до тавана, няма ли да изглежда не на място?

# 26

Изправят се идеално. И моите бяха безумно криви и ... ето ги сега
Скрит текст:

Assos, чудесно е станало! Благодаря и за снимката, ще ми е в помощ пред половинката, дето не му се разправя много-много. В хола има комин, който изглежда горе-долу като бялата колона на снимката, само дето ръбовете му при тавана са кривондели и като сравнявам.........няма да се размине оправянето.  Laughing   bouquet

# 27
  • София
Момичета, имам нужда от помощ. Искам да скрия тръбата на абсорбатора по някакъв начин, ММ предлага с гипсокартон, но на мен не ми харесва. Имате ли някакви идеи как може да го направим?

Скрит текст:

Цветът на стените не е като на снимката, но така се вижда по-добре  Grinning

Аз бих сложила още 1 шкаф до тавана - какъвто е наличния - тръбата докрай ще минава и ще се скрие в него, а и няма да ти е излишен. Това в случай, че не смяташ другата мебел да започва веднага от шкафа на снимката.

# 28
За съжаление няма място за повече кухненски шкафове Sad
Високият шкаф всъщност е хладилник, решихме да е вграден, за да може от него да започнат другите мебели. Ще говоря с хората, които ще правят кухнята за варианти за някакъв шкаф. Колкото и да не ми се вижда добре, повече ми харесва от гипсокартон.

# 29
Ема, благодаря за темата!   bouquet

На мен архитектите ми харесват повече от къщата. Големи сладури са.  Heart Eyes

И да, това е моята баня, стига да ми докарат плочките, че сега това се оказа проблем.

Момичета, чудни неща сте показали.

Общи условия

Активация на акаунт