Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 438
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • sofia
Някой може ли да сподели от личен опит дали са удобни тези столове "пеперуди". Като конструкция ми напомнят рибарските столове, в които като седнеш няма ставане. Д-то потъва, гърбът поляга назад, отстрани няма на какво да се подпреш и си оставаш в тази, иначе удобна позиция Simple Smile

Този апартамент страшно ми хареса http://www.inmyroom.ru/posts/yarkiy-interier-dlya-bolshoy-semi-8 … 2-v-ekaterinburge
Точно моите цветове - жълтичко, зеленичко и тюркоаз  Heart Eyes Вземам го веднага!
Малко се пооляла с цветовете в детската. Явно тази не е виждала работно място на човек ползващ шевна машина - нямаше да сложи две рафтчета на кръст.

# 47
Веси, ти страхотен пачуърк правеше! Още ли шиеш? Дай да видим нещо от новите ти неща. А и на някои момичета ще им трябват нови и оригинални завивки за новите къщи Laughing

# 48

съпружка, страхотни снимки. Убеждавам се, че този стол наистина пасва идеално точно на стила, който харесвам и който искам да постигна вкъщи. kare обаче са се изхвърлили с цената, както винаги.

Иначе аз го намерих в Urban Outfitters, но в щатското. http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?i … ;parentid=A_SWEET

Доколкото виждам доставят и до България, но не знам как точно стои въпросът с по-обемните пратки, защото не съм се интересувала с подробности  Rolling Eyes
http://www.urbanoutfitters.com/urban/help/international.jsp

В британския им каталог/сайт, от който аз съм поръчвала, за съжаление не го открих.

vesi1, в интерес на истината никога не съм сядала на такъв стол, но и на мене ми изглежда от тия, в които потъваш. Изводът е, че явно трябва да се сдобия с такъв, докато съм достатъчно млада и мога да си рипам от него  Laughing

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 10:29 от ^^Бръмбар^^

# 49
  • sofia
Веси, ти страхотен пачуърк правеше! Още ли шиеш? Дай да видим нещо от новите ти неща. А и на някои момичета ще им трябват нови и оригинални завивки за новите къщи Laughing
Скоро нищо не съм правила, т.е. довършила. Даже есента ще имаме изложба сдружението и изобщо няма да мога да участвам.
Понеже всичките ми проекти са recycle и стават много бавно. Почти готово ми е лицето на едно одеяло от трикотажни плътни блузи и тънки пуловери, но в момента съм на вълна шпакловане, гипскартони, боядисване на радиатори и на всичкото отгоре съм на работа.

Зарових се в Дибла. Идеята на ей този младеж много ми допадна. Даже е успял да направи прототип и да участва в изложба. Пълнят ми душата такива хора.

Бръмбар, разгледай конструкцията на рибарските и някой да ти ушие от желаната материя седалката. Кожения е 650 лв, Дънковия е 250....
На тези в Каре е различна металната конструкция от тези в американския сайт. Освен това, като поръчваш нещо извън ЕС има и мито, освен ДДС-то.

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 11:48 от vesi1

# 50
Какво мислите за подобно декориране над спалян с цвят корал и бели рамки?  newsm78

А трябва ли да е под формата на сърце?

Ема, чудех се какво да сложа на стената и намерих това, но и аз незнам дали ги харесвам или просто бързам...

# 51
Цитат
Изводът е, че явно трябва да се сдобия с такъв, докато съм достатъчно млада и мога да си рипам от него  Laughing

Давай докато е време ))) 

# 52
# 53
  • sofia
Мноооого ми харесват шарении за гръб! Но в реалния живот кухнята ми никога не е била така подредена като на снимките. Или ако се случи, то е за доста кратко време.
Имам още време да се почудя, но ще е нещо семпло за гръб. Още повече, че е холо-кухня.

# 54
До сега гледах видеото на прототипа за сгъваеми мебели на Стойков - браво на този младеж - в България са ни необходими такива таланти Simple Smile

# 55
Здравейте, имам нужда от съвет относно цветовете в стаята. Правим ремонт, ще циклим паркета и нови врати слагаме. Искаме да сменим цвета на стените, като стаята ще бъде едновременно спалня, ще има бебешка кошара и ще си е всекидневна всекидневна.
Спрели сме се на две комбинации в зелено и жълто или в синьо и сиво. Искам да са два цвята на стените. Имаме завеси в светло сиво а при мебелите преобладава цвят подобен на този
Скрит текст:

Аз лично клоня към комбинацията в сиво и синьо, мисля че ще е успокояваща. Но от друга страна ме е страх да не стане прекалено "студена" стаята. Какви нюанси трябва да бъдат двата цвята.  newsm78 Гледахме каталози в един магазин за тониране, но нещо не мога да се ориентирам и да си представя как ще изглежда на стената. Аз имам едни представи в главата си, но не знам как да ги визуализирам на ММ за да може и той да си го представи ( защото сега е малко скептичен за тази комбинация а аз много искам да е такава).
Същите въпроси ме измъчват и за другата комбинация в зелено и жълто.  ooooh!

# 56
Аз съм седяла на такъв стол пеперуда. Има абсолютно същия в едно заведение зад полиграфическия и на мен ми беше много удобен, но да - потъва се. Понеже всички от компанията го изпробвахме -само аз го намерих за удобен. Иначе Каре за всичко се изхвърлят с цените. Както Веси е казала- този от USA е с други крака и не ми харесва. Ако намериш някой да ги изработва на по-сносна цена - казвай. Simple Smile

# 57
  • sofia

Аз лично клоня към комбинацията в сиво и синьо, мисля че ще е успокояваща.

Същите въпроси ме измъчват и за другата комбинация в зелено и жълто.  ooooh!
Няма да стане само с два цвята и то "съседни". Трябва поне още един цвят, който да ги "свърже" и да е акцент. Не говоря за стените само, а за цялото помещение.
Напиши в гугъл yellow (или друг цвят) color scheme interiors - дай му да търси изображения и гледай.
Ще видиш комбинации със синьо(сиво) и жълто; зеленото ще е комбинирано с какво ли не, но най-рядко с жълто.....

# 58
 newsm78 Нещо не мога да разбера, как така няма да стане само с два цвята.
Аз говора за цвят който да изберем само на стените, мебелите няма да сменяме. Килим ще купуваме след това, който може да се яви като "свързващ" елемент. Имам завеса в светло сиво. Секцията ми е комбинация от тъмно и светло зебрано.
Гледам ги тези снимки вече две седмици и нищо не ми ражда главата.

# 59
  • sofia
Няма как да съчетаеш сиво и синьо в една стая, освен ако синьото не е тюркоаз (или нещо подобно)
Скрит текст:
Може да съчетаеш сиво и жълто; синьо и жълто; синьо и зелено (ако си супер смел).

Жълтото и зелено се съчетават почти с всеки друг цвят, но двата заедно само в някакъв такъв случай:
Скрит текст:

Това само като го гледам ме заболява главата, не мога да си представя да го обитавам:
Скрит текст:
Това имах предвид, като казах, че няма как да стане.

Тогава тръгни от мебелите, щом са даденост. Зебраното е много наситено като шарка и привлича погледа (поне моя). С какъвто и да е цвят не мога да си го представя. Ето с черно-бяло.
Скрит текст:

Мисля, че със светло сиви стени ще е добре. Може и със зелени, но зеленото да е "маслинено". Точният му нюанс ще се съобрази с мебелите. И може да има и нещо бяло в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт