Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 444
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
kokoshinkata, не знам как си представяш комбинацията от двата цвята, но аз доста харесвам смесванено на два цвята в линии или зиг-зази на една стена като акцент.
Ето какво имам предвид:
линии
зигзази

Все пак не трябва да се прекалява, една стена е достатъчна Wink

Както виждаш комбинациите в сиво преобладават. Може да се добави дори и трети цвят, при положение, че другите два са неутрални (пр. сиво и бяло + цвят)

# 61
Извинете ме, само запис засега... Embarassed

# 62
намерих едно малко китно магазинче с обзавеждане  за селска къща. Ама всичко е едно модерно, съвременно, изчистено че чак ми се прииска да обзавеждам такава къща. Въобще не ми беше в съзнанието, че такъв изчистен стил ще бъде подходящ за къща извън града, но съм готова да изживея ефекта шоурум с техните идеи. Mr. Green

Изключително шарен форум. Направо изнервящо. Мрън. Crazy

# 63
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой може ли да сподели от личен опит дали са удобни тези столове "пеперуди". Като конструкция ми напомнят рибарските столове, в които като седнеш няма ставане. Д-то потъва, гърбът поляга назад, отстрани няма на какво да се подпреш и си оставаш в тази, иначе удобна позиция Simple Smile

Този апартамент страшно ми хареса http://www.inmyroom.ru/posts/yarkiy-interier-dlya-bolshoy-semi-8 … 2-v-ekaterinburge
Точно моите цветове - жълтичко, зеленичко и тюркоаз  Heart Eyes Вземам го веднага!
Малко се пооляла с цветовете в детската. Явно тази не е виждала работно място на човек ползващ шевна машина - нямаше да сложи две рафтчета на кръст.

Веси, по случайност бях днес в Каре и пробвах точно този кожен стол пеперуда. Сега влизам в темата и виждам, че това сте обсъждали. За мен е много НЕудобен, кожата му е доста твърда, позицията на тялото е неудобна. Иначе е готин, спор няма.
Днес поръчахме някои мебели в Каре на доста добри цени. Междудругото предлагат доста дивани и кресла Честърфийлд, наричат ги модел Оксфорд. Наснимах ги, защото съм в чудене дали да не сменя проектния диван с една тройка Честърфийлд + едно кресло Честърфийлд  newsm78 Отиват на дизайна на апартамента, но се чудя дали да не заложа на по-незабележим диван. Все пак за гръб на кухнята сложих шарени плочки, трапезарната маса е с цвят, имам камина...да не станат много акцентите?

# 64
Благодаря ви за насоките. Стената не е гладка и не става за рае.

# 65
  • Отвъд алеята зад шкафа
От мен малко цвят и марокански полъх:

и малко дивани:

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 14:03 от gadamer

# 66
  • Пловдив
Записвам се в новата тема,въпреки че мога и само да следя темата, без да пиша. Искам само да сподела, че тук е любимото ми място за отмора, за зареждане с положителни мисли и за....мечти.
ПС - чакам нови диван и се готвим по повод на него да боядисваме - нищо особено, както до сега в нещо светло, просто художника в къщи малко е понашарил пак стените.

# 67
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето този диван харесах  и му се чудя:

, заедно с това кресло:

а ето и пеперудата, вчера я снимах:

# 68
  • софия
Подобно кресло си взехме от Антик.бг за 140 лв.Оказа се много удобно.Цветът на седалката е малко поизносен,но дефектът е и ефект.Сега се чудя дали мога да го съчетая с диван в хола с различна визия.Ако се получи,ще снимам.

# 69
Just Smile, а само горен шкаф около тръбата?
Да, това остана като вариант. Благодаря ви за предложенията  Hug

Аз бих скрила с гипсокартон от края на шкафа до края на стаята независимо, че тръбата е до средата и. Бих сложила и някакво осветление в гипсокартона тип лунички, като по този начин ще се получи дефекта в ефект.

# 70
Малко със закъснение, но и аз да се запиша в темата - барабар Петко с мъжете, дето казваше баба ми. Страшно е полезна особено за такива като мен, които са в процес на реновация и обзавеждане на жилище. Имате страхотни идеи, и показвате невероятен стил. Предполагам, че някои от вас са и дизайнери по образование. Особено ме впечатляват интериорите на Богиня и Гадамер, но те изискват добра финансова подплата а и доста голяма жилищна площ, с което малко от нас разполагат. Следя ви от известно време и даже не смогвам да прочета всичко, когато вие вече сте скокнали в новата тема. Благодаря ви, че ви има. Страхотни сте!

# 71
Моля за съвет какъв цвят латекс и ламиниран паркет да избера за такъв вид кухненско обзавеждане: http://prikachi.com/images.php?images/964/7465964I.jpg
Притесняам се, че ако сгреша белите шкафове ще простеят много. Помещението ще бъде холо-кухня, не много голям едва 18 кв.м. Съответно ще има диван и трапезна маса със столове, може и за тях да ме посъветвате. Благодаря!

# 72
  • Отвъд алеята зад шкафа
ranimi много варианти са възможни -
бели стени и ламинат, близък до дървото на кухнята,
бял ламинат и някакъв по-наситен цвят (но не ярък) на стените...
На тази кухня й отива бял интериор, може да се включи и сиво, например тъмносив гранит на пода. Не знам трапезарната маса и столове в какъв стил ще са, също и дивана. Имаш ли идеи за тях?
Скрит текст:

# 73
В показаните примери шкафовете са изцяло бели, в проекта - има и доста тъмнокафяво, което прави кухнята по-капризна за комбиниране.

# 74
  • Отвъд алеята зад шкафа
Освен изброеното от мен като варианти какво друго предлагаш? За мен тази кухня не е трудна за комбинаране, но ще е по-лесно ако имам информация за дивана и трапезарната маса. На снимкте са чисто бели кухни, но присъстват основните цветове - бяло, дърво, сиво.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 10:34 от gadamer

Общи условия

Активация на акаунт