Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 453
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Отвъд алеята зад шкафа
Защо са проблем плочките? Магазинът, от който аз си поръчах Vives от Испания, доставят и Апаричи, така че можеш да ги поръчаш от друго място.

# 31
Какво мислите за подобно декориране над спалян с цвят корал и бели рамки?  newsm78

А трябва ли да е под формата на сърце?

Икеа през годините. Някога не е била хич бяла и скандинавска Simple Smile

# 32
Защото фабриките вече излизат в отпуски, доставката е 2-3 седмици, а на майстора му трябват в събота.  ooooh!

# 33
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, 2 седмици е срокът за доставка. Защо не ги поръчахте досега, не бяхте сигурни за дизайна ли?

# 34
Защото първо обикаляхме и нищо не харесвахме, после се спряхме на някои по-конкретни неща, но не бяхме избрали окончателно. И сега когато избрахме, дойде отпускарския сезон.

# 35
Икеа през 50-те -  Crazy

# 36
Чудя се защо не пишете, а вие сте се преместили в нова къща, че и 3 етажа вдигнали Grinning

Ема, благодаря за темата! Ама много тъмни онези ти стаи, ще вампирясаме  Mr. Green

Just Smile, а само горен шкаф около тръбата?

Много е хубава архитектската къща на Пина. И дядото и бабата са много хубави! Щом са се женили 49та година, трябва да са към 90годишни и двамата. Ръцете видяхте ли им? Много мило ми стана Heart Eyes

Много прибрана спалня и дрешник - http://www.bhg.com/rooms/bedroom/master-bedroom/master-bedroom-s … wdc070914a#page=1

# 37
  • sofia
Да следя.

# 38
Just Smile, а само горен шкаф около тръбата?
Да, това остана като вариант. Благодаря ви за предложенията  Hug

# 39
Разгледах къщата от линка на Пина. Ще опиша усещането си с думите на една приятелка "като отидеш първия път си казжаш, а малко е поизоставено но красиво, втория път - тук има нужда от много работа за да се държи в приличен вид, третия път - това е изоставено". Думите и бяха за една наистина уникална градина, направена от известна ландшафт архитектка тук, но ми носят същото усещане като тази гкъща.

От др страна, тази къща им пасва като ръкавица и им личи , че са щастливи, което е най-важното. Отчитам и факта, че са възрастни,все още работят и не могат да се грижат за градина/къща.

# 40
# 41
Бръмбар, и аз искам такова кресло пеперуда. Знаеш ли къде ги продават?

От линковете с ап. на Ина Дамянова, които пускахме, някой да е мернал къде има диван?

# 42
  • София
Този апартамент страшно ми хареса http://www.inmyroom.ru/posts/yarkiy-interier-dlya-bolshoy-semi-8 … 2-v-ekaterinburge
Точно моите цветове - жълтичко, зеленичко и тюркоаз  Heart Eyes Вземам го веднага!

# 43
# 44
Ема, с благодарност :
!

Леле Икеа, уау! Къщата на Пина и духът й са пленителни!

Общи условия

Активация на акаунт