Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Пина, тази е за истинска гавра. Аз лично бих й носила всеки път артефакти в синьо и злато - да й е гадно Mr. Green

Ема, полилейчето е РАЗКОШ!!!!!!!!!!!!! Казвай, откъде се сдоби с него, че и аз искам.

Показаният апартамент не е 'мой'. Има някои неща, които ми допадат, но като цяло не е за мен.

# 151
Пина, тази е за истинска гавра. Аз лично бих й носила всеки път артефакти в синьо и злато - да й е гадно Mr. Green
Абсолютно!
Куполът на Galla Placidia, Ravenna, 5 век, световното културно наследство на юнеско Laughing

Ема, браво! Не го помня точно, но доста по-окаян беше. Simple Smile)))) Сега изглежда чудесно!

# 152

Пина, а любимите ми чашки в синьо със злато? Дали няма да я съблазнят? newsm78 Бих ѝ подарила една, но не ми се откъсва от сърцето! Laughing

Скрит текст:
В момента само тези ми останаха:

Подобни изпотрошихме до една, като не слушам да си ги прибера, ами всеки ден се използват:

Оглеждам се за подобни:

Ема, разкошен е станал полЮлеят! Heart Eyes  bouquet

# 153
И за мен синьо и златно си е класика. Даже синьо и сребърно ми е по-нетипично. Сега след поста на labrex се сетих, че имам сервиз в синьо и златно Simple Smile

Бях замислила този полилей за стълбищната площадка на втория етаж в селската къща, на тъмен фон  Grinning 
Но докато му дойде времето, кой знае какви ще ги измисля.

Богиня, това си беше единична находка, а и човек трудно би предположил, че под пластовете мръсотия се крие такова съкровище. На всичкото отгоре беше почти в насипно състояние. При този антиквар рядко има лампи. Знам няколко места с не лоши старинни полилеи (включително и кристални), но са по 200, 300, 400 лева. А моят струваше 30 лева Simple Smile

Но за теб днес харесах този комплект. Не ги продава поотделно човека, иначе парчето се връзва по 12 лева. Порцеланът е хубав (но не е костен), двата супника са с еднакъв размер, макар на снимката да изглеждат различни. Пипнах ги лично, нямат забележки. Изпраща с Еконт.

# 154
  • Варна
Ема, полилеят е просто мечта. Ех, завидях ти. И не ме е срам да си призная. На тъмен фон - антрацит или дълбок кармин, а защо не и пиниево зелено, би стоят умопомрачително.

Сервизът е много красив.

# 155
Ох, харесайте ми нещо и на мен.  Crazy

# 156

Аз дори го снимах, защото не знаех, че магазинът (едно невзрачно магазинче "Втора употреба" до Женския пазар) има сайт. Пускам снимките, защото на тях май се вижда по-добре.

Скрит текст:

Съпружка, кажи какво искаш Simple Smile

# 157
  • Варна
Супникът е прелестен.

# 158
Аз понеже започвам от нулата, та всичко е добре дошло - сервизи, пердета, покривки. Иначе диван, трапезарна маса, легло, ама да е дълго 215 - ей такива неща.  Laughing Приемам и предложения!

# 159
  • Варна
И аз се записвам, макар и на 11 страница  Embarassed

# 160
Аз понеже започвам от нулата, та всичко е добре дошло - сервизи, пердета, покривки. Иначе диван, трапезарна маса, легло, ама да е дълго 215 - ей такива неща.  Laughing Приемам и предложения!

Съпружка,понеже видях че гледаш масите на каре,ние миналата година си купихме от тях тази маса
http://www.kare-design.com/bg/shop28069/products/catalog/product … ail/2169/309-144/

на живо е по готина даже  Simple Smile

# 161
  • sofia
.....легло, ама да е дълго 215 - ей такива неща.  Laughing Приемам и предложения!
Предложението ми е да си вземете легло с дължина 2 м. Нашето е 2,10, купихме го с матрак по поръчка. Вече се амортизира матрака и почнах да търся нов - каквото ми хареса няма тази дължина, но и в повечето случаи не го изработват по поръчка или пък (ако го правят) скача доста цената.
След този случай гледам да повечето неща да са "стандартни".

# 162
Благодаря, ще се разходя до Каре да разгледам.

Веси, ММ е непреклонен, че 2м са му къси - той е 190. Сегашното ни легло е по поръчка, заедно с матрака. Ако питаш мен отивам в Икеа и товаря едно легло.  Laughing

# 163
  • sofia
Предположих, че е такъв случая....сега моя иска да са два отделни матрака, ама в един калъф.....единственото подобно нещо, което намерихме е с дължина два 2 м и не правят по поръчка.

# 164
Момичета само да споделя очарованието си от този сайт http://www.isteria.eu/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC … %D0%B8?Name=Value Не го приемайте за реклама. Но шпонеже дискутирахте "омразния" прасковен цвят, та тук показват, че цветът не е толкова грешен, даже обратното.

Общи условия

Активация на акаунт