Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Обичам тъмни, наситени, одухотворени интериори. И не е задължително да са в стаи с високи тавани. Хубаво е, разбира се, но не е необходимо условие.

Аз сега се боря с майстора за корнизите. Не можело на "сребърен" обков месингов корниз Mr. Green

# 136
Ох! Това ми напомни за едно момиче, което опакова подаръци на Драгоман, над Кукления театър. Преди, не знам дали сега все още. Два пъти отивам при нея и неволно все избирам тъмносиня хартия и златна панделка. Тя категорична, че тъмносиньо и златно не си отивали, можело със сребърно, но със златно - не. Толкова категорична, че чак ми отказва да опакова подаръка както искам аз. По него време се сдобих с египетски шал - тъмно син на златни надписи (с техните египетски рисунки). Мислех да ѝ го нося, да го види, че според хилядолетни култури тази комбинация е възможна  Mr. Green

# 137
  • Варна
Пина, вЕрно ли??!??! Shocked Жива да не бях.

Златото отива на всичко. Дори на прасковеното  Mr. Green

# 138
имало нова тема   bouquet

виждам, че много напредвате, а аз си тъпча все на същото място, не мога да взема решение с тоя гръб на кухнята и тва си е.последно ходихме в Икеа, сметнаха ни я към 3-4000 и на този моя му светнаха очите, защото до сега нямахме оферта под 6500. Sad много съм нещастна, как да му обясня, че материала е съвсем друг. кухнята ще ни е бяла гланц. в икеа харесахме плот, но се оказа, че са им с дължина 2,48м и ако е от там кухнята, ще трябва да слагам още една колона, за да се събера в 2,40. плота не е масив, термоплот но в много приятно дървесно. много ни хареса. въпреки, че се опасявам да не стане блудкаво. дайте идеи някъде да ходя да гледам плочки за тоя гръб. ще имам една сива стена, една с бели тухлички. мисля да сложа черни акценти-лампи, възглавници, дървена маса и цветни столове. почвам да се чудя дали да не направя плота сив/черен.

# 139
аз съм с бяла ИКЕА кухня, плотът ми е Камбриа, гърба с едни плочки с различни елементи - стъкло, мрамор, метал. Подът е тъмен графит

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 21:16 от Titina

# 140
  • София
Плочки за гръб има навсякъде, и едноцветни, и шаренички. На дървесна шарка за плот е по-добре едноцветни плочки.

# 141
Титина, покажи я тази нова кухня.

# 142
Не е готова още цялата...т.е. трябва да се сложат едни лайсни и да се домонтира осветлението. Неща, за които мъжът ми все не може да намери време. 
Дано успея да сложа една малка снимка да илюстрирам плочките и плота http://prikachi.com/images/462/7471462r.jpg

# 143
Забавна си. Моето въображение не ми позволява да си го представя. Ще чакам завършения проект.

# 144
Бихте ли ми казали от къде мога да си взема евтини декоративни възглавнички  Wink

# 145
  • София
Колко евтини? В домко са много красиви и изгодни, според мен.

http://www.e-domko.bg/products/241-dekorativni-vazglavnici.html

# 146
Да, Богиня, наистина! И двата пъти сложи сребърна панделка пряко моето желание.

# 147
Пина, не сме ги заклеймявали тъмните интериори. Коментирахме, че повечето от нас предпочитат да ги гледат само на картинка.
А у вас интериорът по никакъв начин не бих определила като "тъмен".

Макар че повечето от вас сигурно вече са го видели, но да отбележа, че това жилище ме плени безрезервно.

Преди време писах, че от един антиквар си купих за почти без пари кристално полилейче. Беше в окаяно състояние....абе направо си изглеждаше безвъзвратно загубено. Искам да ви го покажа в какво се превърна след няколко часа обгрижване от моя страна. Съжалявам, че не го показвам в подобаващо обкръжение, но кой знае кога ще му дойде реда, затова се абстрахирайте от фона цък.

# 148
Леле, Ема.
Апартаментчето е точно мой стил. Право в целта.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Полилейчето е станало като ново. Не мога да го позная. Къде ще се помещава? В компанията на честърфийлда ли? Или в кухнята?  Whistling

# 149
Ема, от снимките е, мога и тъмна да докарам.

Много е приятен апартамента, много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт