Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 514
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
О, тъмните интериори с високи тавани са моите, но за съжаление си знам, че вкусът ми не е достатъчно ошлайфан.

Както и да е, престраших се и боядисах дневно-трапезарията тъмна. Дотук всеки ми мрънка  Crossing Arms Събота ми предстои обзавеждането, а по натам и декорация.  Та да видим.

# 121
  • Русе, България
Assos, обезателно ще следя какво ще покажеш! И аз много искам една от стените в хола да е тъмно сива. Колебая се може би само за това, колко тъмно да е тъмното. По идея пред нея ще има светъл диван, който да изпъква и тушира. И поне три картини ще намерят мястото си на тъмносивия фон.

# 122
Тъкмо исках да се изкажа за тоя стол - пеперуда, че колко бързо може да му мине модата, като вече 50- 60 години не минава и Ема пък толкова категорична за тъмните интериори - моя любов!  Heart Eyes  Пропуснала съм, къде сте ги коментирали и заклеймили. Не са толкова страшни, бре! У нас е тъмно - и стени, и мебели. А за първи път видях и харесах стая, която изобщо не беше мислена, случайно събрана, с графитено почти черни стени. Много са си лесни тъмните интериори даже. Всеки случай по- лесни от прасковени стени. Някой направил ли е нещо смислено с прасковени стени? Ще го призная!

# 123
Охх влюбена съм в това сиво във всичките му нюанси.  Crazy
Мисля, че си изчистих идеята за стаята, само да намеря подходящия цвят за другите стени.
Ще покажа като стане, ако е за показване де  Joy

# 124
   Страшно е да се изправиш срещу асове като Пина, но... виждала съм коридор в прасковени стени, с врати венге и огледало и закачалка и фенер тип ковано черно желязо, с френски /парижки/ привкус - чудно стои. Дано мога да снимам някой ден!

# 125
Цитат
френски /парижки/ привкус

Тъкмо гледах   това    - кирпичена къща на около 40 кв.м. , кабаретата през XIX век. Кабаре „Лапен Ажил”.

# 126
По стечение на обстоятелствата отглеждам един коридор праскова с врати орех и това е най - ужасното нещо, което очите ми виждат всеки ден.  Crossing Arms
Сивата боя е закупена и веднага след морето запретвам ръкави. Няма да се дам без бой!  Naughty   animal037

Мечтая си и за такова сиво в спалнята, но е толкова тъмна и малка, че съм почти убедена, че ще прилича на хралупа. Още го мисля.  ooooh!

# 127
Аз съм аматьор, даже по- малко и от аматьор. Но с удоволствие бих видяла снимка, ще е много интересно дали ще ми хареса. Дори няма нужда да ми е по вкуса. Просто да ми се стори интересно, да ме развълнува, да ми залепне погледа. Прасковеното е един труден цвят. Тъмните не са трудни. Там и глупост да направиш, пак ще стои с характер. Винаги можеш да се измъкнеш с оправдание за 'строго специфичен вкус'  Laughing  Ако изобщо ще се оправдаваш пред някого, както безбройните собственици на прасковени стени не се оправдават...

# 128
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да се изкажа и аз за интериора на съпружка - избраните мебели и декорации са хубави, но както могат да направят страхотен интериор, така могат и да дойдат прекалено. Имаш ли някаква визуализация на помещението да се опитам да си ги представя вътре? Иначе и аз мисля, че можеш да спестиш килима кожа и да сложиш някой от тези така модерни в момента изтъркани и избелели килими.

Аз помолих дизайнерката да сложи Честърфийлда в 3Д проекта и въпреки, че това е първоначалния проект, който доста се измени с течение на ремонта, успях горе долу да си представя картината. Мисля, че все пак ще се получи добре.

Тъмен интериор много харесвам, но само за помещение с 3-4 метрови тавани и огромни прозорци. Най-любимият ми акцент в един интериор са високите тавани.

# 129
Кирпичената къща - не, не ме спечели, още по- малко опровергае. Може да е класика, но не.

# 130
    Стига да не сме "загубени в превода", т.е. в името на цвета. Когато отида, ще помоля за разрешение да снимам  Peace

# 131
pina, просто беше в духа на прасковата и е просто класика.

Ти искаш да видиш интериор, знам  Simple Smile И аз ще чакам Мари дьо ла Фер Wink

праскова и венге, и към двете не посягам ...

# 132
Лошото е, че много трудно се докарват реални цветове на снимка, особено с прост фотоапарат, но и с умен също, освен ако не умееш много. Аз не успявам. Но все пак пробвай.

Да, праскова и венге  Simple Smile

# 133
На мен ми е писнало от това прасковено, бежово... някак ми е вече безлично.

# 134
Аз на бежовото съм почитател, много си го тача.

Общи условия

Активация на акаунт