Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
съпружка,
много груб метал, много кожи.
Представих си дървена вила с високи тавани ...

# 106
Съпружка, и аз да ти налея масло в огъня - това кресло ми се струва много претенциозно за съчетаване  Rolling Eyes Повечето неща, които показваш, са ми на сърце, обаче този стол и пеперудата са ми ужасни, съжалявам  Embarassed

# 107
  • Варна
Съпружка, на мен този стол -пеперуда ми се струва твърде преходен, и след 2-3 години може би ще ти омръзне, а може и да не, има хора си обичат вещите и си живеят с тях до смърт, но съдейки по бързия ход в дизайна , скоро ще се появи нещо по-желано, и вероятно ще поискаш да го смениш

Може би едно дървено кресло, без желязо по него , колкото да кореспондерира с масата би стояло по-добре пред камината...Само идея  Simple Smile Крилата за мен са излишни, дори и кожата...аз съм за по-семпло , тип хендмейд постелка

Исках да пиша и за линка на Ема dark rama ...Много е хубав интериора, тъмни стени,светли мебели, още повече пък бебешка стая в тъмно сиво  Sunglasses , обаче ...всички тези интериори се снимат с толкова помощна светлина, ако няма поне два софтбокса и няколкото рефлектора ,светкавици и тн ...Напрактика е хубаво на снимки, но ако ежедневно се живее ми се струва подтискащо
Въпреки това, не отричам че това са идеи, които не е нужно да се критикуват, просто споделям ... Simple Smile

# 108
Добре, значи остава само масата. А съчетанието в кухнята с масата на винт как ви се струва?
Да се похваля, че плочките Апаричи пристигнаха.
На мен тъмните интериори ми действат подтискащо.

# 109
  • sofia
...обаче ...всички тези интериори се снимат с толкова помощна светлина, ако няма поне два софтбокса и няколкото рефлектора ,светкавици и тн ...Напрактика е хубаво на снимки, но ако ежедневно се живее ми се струва подтискащо
Въпреки това, не отричам че това са идеи, които не е нужно да се критикуват, просто споделям ... Simple Smile

В едно старо списание намерих снимки на едно и също помещение осветено по различен начин.....все едно не е същата стая. Трябва да го сканирам и да ви го покажа.
Много е важно да се съобрази естествената светлина при всяко помещение и какъв ефект се търси.

Установих, че сивото не е моя цвят за стена. Една седмица стените на холо-кухнята стояха на мазилка и бяха първоначално тъмно сиви, после светло сиви (като изсъхнаха), сега са шпакловани (малко жълтее самата шпакловка), но определено ще са светли.

Съпружка, много индустриално ще стане. И на мен ми харесват на картинка, но не знам как ще ги възприема, ако са ми пред погледа ежедневно.

# 110
О, тъмните интериори вече сме ги коментирали, че са повече за гледане. Аз също не мога да си представя да обитавам прекалено тъмна стая, поне на този етап от живота си. А и тъмните интериори са интериори за напреднали, за дизайнери със стил и изтънчен вкус. Също така са нужни и подходящи помещения за целта.

Това сме го показвали вече, страхотно Heart Eyes

Скрит текст:

А иначе на креслото-пеперуда едва ли ще му мине скоро модата, предвид че вече толкова десетилетия не слиза от интериорната сцена.

# 111
Дозата лудост за днес.  Crazy Flutter
Скрит текст:

И другата част от жилището.  Heart Eyes
Скрит текст:

# 112
  • Варна
Така е, всичко опира до светлината ....
Кой пусна този блог http://decordots.com/ ...Да му благодаря за безсънната нощ в плетене  Laughing
От pin-че в pin-че , стигнах до плетките и понеже, отдавна си имаме една ампирска мъртвозелена табуретка, наследство от бабата на мъжа ми, но все я подритвах в някой ъгъл ( Embarassed) ...обаче, вчера така се заплеснах в хоум декора на момичето от блога, и се хванах да я облека с подръчната прежда
Нещо подобно на тези исках да се получи http://www.pinterest.com/pin/82190761919362988/

...Пък и точно сега чета една книга , главния герой е швед  Laughing , според който , ако всичко си напазаруваш от магазините за вкъщи, и нищо нямаш направено собственоръчно, то  все едно живееш в купешки апартамент  Laughing
Ето я преобразената ми табуретка https://www.flickr.com/gp/tonimirka/809Rp4 , мисля да я включа вече в дневната и да и дам шанс

# 113
  • bad@ss
О! Прелестна е!

# 114
Емa ме е изпреварила за креслото-пеперуда. След повече от 70 години живот, едва ли ще излезе толкова бързо от мода.

Харесват ми всички идеи на съпружка. Ако има достатъчно пространство в дневната, макар да е в апартамент, ще се получи интересно и хубаво. Единствено бих заменила телешката кожа с един шарен гладко тъкан вълнен (в краен случай памучен) килим Wink

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 10:59 от ^^Бръмбар^^

# 115
Госпожице, табуретката е бижу  Heart Eyes

# 116
Госпожице, табуретката е бижу  Heart Eyes

Скрит текст:
НИ мЪ зЪмергЪйтИ с дУматитУ newsm43, ама аз пък харесах отровно-зеления вариант на снимката, някак по-органичен ми се струва. Embarassed Наживо може и другояче да изглежда. Peace Но за самата плетена премяна - адмирации Г-ца Димитрова!  bouquet

Едни само 44 квадрата.....

# 117
  • В сърцето на любимия човек
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми хареса кухнята, нещо подобно съм замислила и за нашата някой ден  Simple Smile

# 118
Аха-аха човек да повярва, че формите на Иймс са се изтъркали след десетилетия разхождане по списания и блогове
... и WOW! Shocked Heart Eyes
Този човек, Matthew Strong, е написал любовна история между Thonet (плетката), Eames, Bertoia Chair и Carbon Chair на Marcel Wanders. Браво!

# 119
Американското вивре - http://www.dotandbo.com/

Общи условия

Активация на акаунт