Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 619
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Ето това представлява цялата стаичка на близнаците. Докато все още имам думата, разбира се Simple Smile

# 331
  • София
  Много хубава и спокойна детска стая - браво! Да са живи и здрави и да им е уютно в нея!  Heart Eyes

Ема, аз от опит го казах. Ако е просто отгоре много често се чуква по ръбчето, реже ще пречи на разпъването (май се разпъва масата); абе.... ако има дървен кант от страни по - добре, но също от чукване с чиния, шише, по - горещо ядене. За декоративна маса да, но за маса за хранене не е много практично. И на мен ми харесва така и затова си помислих, че ако само омаслиш горната повърхност ще те спаси от разваляне на лака при ползване. Между другото Байбиби в темата за преправяне май беше писала че е нанасяла масло върху лак без да го шкури съвсем питай я.  Peace

# 332

Здравейте,
какво бихте сложили на стените в този коридор? От едната страна /ляво/ ще има шкафчета за обувки и огледало. Все още не са направени. От другата страна си мислех за снимки или картини, но нямам конкретна идея.
Снимката, вижда се, е правена с телефон и без особена светлина, но цветовете са почти реалните.

# 333
  • Пловдив
Ема, поздравления за таланта, който притежаваш. Лятната кухня носи спокойствие и собствен дух - Браво!!!  alexandra Чудна детска стая! Да са ви живи и здрави малчуганите и много радост да ви носят Simple Smile

# 334
Скрит текст:

Здравейте,
какво бихте сложили на стените в този коридор? От едната страна /ляво/ ще има шкафчета за обувки и огледало. Все още не са направени. От другата страна си мислех за снимки или картини, но нямам конкретна идея.
Снимката, вижда се, е правена с телефон и без особена светлина, но цветовете са почти реалните.

Малко идеи:

Скрит текст:

# 335
# 336
G&B, може да си нарисувате нещо. В Икеа има една идея - нарисувано дърво и по листата закачени семейни снимки в рамки, така че да образуват родословно дърво. Не намерих снимки в нета, но го снимах понеже на мен много ми хареса и след малко ще го кача.

Ема, гледах днес преобразяването на антрето - има като дървена ламперия, която си боядисала бяла. Би ли споделила повече как и от къде - иска ми се едната стена в антрето да е с бяла ламперия и пейка за сядане.

Момичета, събирам мнение - коя от трите вратички ви харесва най-много:
http://www.creokitchens.it/en/dett_prodotto.asp?id=17#.U8_p_2PNl0w
http://www.creokitchens.it/en/dett_prodotto.asp?id=16#.U8_qB2PNl0w
http://www.creokitchens.it/en/dett_prodotto.asp?id=15#.U8_qBGPNl0w

# 337
# 338
Съпружка, аз съм за първия вид. От масив ли ще е кухнята или мдф?
Ема, много ми хареса лятната ти кухня.

# 339
По принцип клоняхме към масив /ММ все още това иска, разбирай настоява/. Първата и третата са масив, втората е МДФ.

# 340
  • Отвъд алеята зад шкафа
По принцип клоняхме към масив /ММ все още това иска, разбирай настоява/. Първата и третата са масив, втората е МДФ.

Първата и третата са повече тип "кухня прованс", харесвам вратичките и на трите кухни сами по себе си, но цялостната визия ми идва твърде ретро, харесвам най-много кухня № 2, заради комбинацията от бяло, дървесно, жълто и по-модерния вид. Но пък  и трите кухни да проектни анимации и не знам как биха изглеждали на живо.

# 341
  • София
   На мен първата ми харесва най - много. Май Опра се води.

# 342
На мен първата и третата ми харесват, падам си по прованските кухнички по принцип. Laughing Peace Втората ми е студена и ресторантска. (това сравнение не знам откъде ми дойде newsm78, преди сто години съм надниквала в ресторантска кухня, имаше някакви подобни изчистени врати по шкафовете и тенекиен плот.)

# 343
На мен втората, но и трите вида ми "натежават".

# 344
Изводът какъв е Grinning Прави си я каквато на теб ти харесва! Все пак ти всеки ден ще се навърташ в нея, не ние Peace

Общи условия

Активация на акаунт