Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 646
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Мисля, че е едно и също.

# 361
Аз вече почнах да се ядосвам. Grinning защо постоянно ти дават акъл какво да си сложиш в къщата. Кажи им, че си имаш приятелки в наше лице, които отговарят за тази длъжност. Много ми е изнервящо това тяхно поведение. Crossing Arms сигурно ти тестват нервната система. Бих ги удушила собственоръчно. Сплаши ги с мен при следващ съвет за рационализация Laughing

# 362
Аз вече почнах да се ядосвам. Grinning защо постоянно ти дават акъл какво да си сложиш в къщата.
Ми може и те да пишат в бг-мамма, бе. Stuck Out Tongue

# 363
Ами може. Laughing Аз днес каква книжка исках да закупя за дизайна и аха да я платя, и си рекох, ама ти всичко си знаеш на теория - практика ти трябва. Mr. Green  Имаше статия за кича, статия за грешките в обзавеждането. Само да ви споделя, че според този чичко всички сме грешници. Аз май в този миг и му се ядосах. Цял ден на нерви. Joy

# 364
Ема, споменава ли се къде е тази къща? интересно ми е заради различините дневна и трапезария.

Не са от една къща.

Богиня, щом до пердета го докара, значи му се вижда края Hug

# 365
  • София
Дами, има ли някакво общо правило за съчетаване на картини, фотографии, декорации и въобще рамкирани неща?
На мен сякаш не ми допада композиция само с еднакви рамки, изкуствено ми е.  Или пък декор на стена от рамкирани треви, листа, или разни фигурки и точки в един цвят?
Приемливо ли е съченатие на картина/графика със семейни снимки примерно  newsm78

http://www.inmyroom.ru/promo/pixma_pro/posts/shpalernaya-razvesk … ayuschih-primerov

# 366
  • Варна
МДФ-а е такъв картон! У нас детето го яде, а ПДЧ-то не може да го яде. Дето си търсех повод да сменя гадната спалня от МДФ, тъкмо скоро ще е изядена.

Pina!  Joy  Hug Сега цял ден ще се хиля!

Дай на детето масив Wink

# 367
  • София
   И може и да е отровно внимавайте.  Peace

# 368
  • софия
МДФ-а е такъв картон! У нас детето го яде, а ПДЧ-то не може да го яде. Дето си търсех повод да сменя гадната спалня от МДФ, тъкмо скоро ще е изядена.

Pina!  Joy  Hug Сега цял ден ще се хиля!

Дай на детето масив Wink
hahaha Joy Joy Joy

# 369
Ба, масив ще му давам... Тя сама го захапа, на мен сърцето ми се сви, но шкафа на Абанос Севлиево се оказа държелив. Няма дири от зъби, с каквито се сдоби диванът.

Момичета, новата публикация за Ема в блога ми е вече факт. Не, че ще видите нещо ново - не, съвсем същите снимки като тук. Без текста. Има само 3-4 реда от моя милост.

И търся помощ, ако някой разбира от блогове - искам да си разделя постовете по теми - интериор, готварски рецепти, бебешки... И не мога да намеря от къде, и не мога.

# 370
  • Пловдив
pina предполагам, че ще мога да ти помогна, но пусни линк към блога ти за да се ориентирам.

# 371
В подписа ми е.

# 372
  • Пловдив
Моят блог го прави мъжът ми и използвахме wordpress за платформа. Виждам че ти си на Blogger ето какво открих на бърз сърч в гугъл https://www.youtube.com/watch?v=jTAIfa2M9xk

# 373
  • Варна

Богиня, щом до пердета го докара, значи му се вижда края Hug
Ами не точно Simple Smile
Едната серия завеси са на склад при свекърва ми още от миналата година. Sunglasses
Сега пак ще повтарям с корнизите. Вместо да ме слушат и ЗАПИСВАТ, майсторите направи дупки там, където на тях им е удобно, т.е на около 5см от края на прозореца  #Cussing out В понеделник ще идват да си поправят работата. За мен ще останат едни дупки, които трябва да се попълват и боядисват #Cussing out Писна ми. Честно. Нямам сили вече. #Cussing out

София, най-добре се получава, когато съчетаеш всичко с някаква идея. Няма правило, мисля.

Пина, ужасно съм виновна пред теб  Blush Сега ще отворя другия комп със снимки от маси.

# 374
Много ти благодаря, Клео! Не се бях сетила да гугълна този проблем. Сега ще видя дали ще се справя този път.

Общи условия

Активация на акаунт