Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 657
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Да точно за тази снимка говоря...и май наистина може би само картина, ако ли не някаква по-специална мазилка с ефект или просто да я боядисам в друг цвят от основния за стените, за да стане по-разчупено...Офф леле ooooh! за едно малко коридорче и някаква скапана стеничка големи размисли и страсти...а пък да не ви казвам за цветовете колко говорене ooooh! с ММ....

Представям си , някой ден къща като правя какво ще е  Shocked

И Благодаря ви, че се включихте  bouquet

# 571
Ех, човек ако е сръчен какви нещица може да си прави..., пък като са му заврени в г.за  Confused

# 572
pina, недей така  ooooh!

търси помощ от приятел  Peace И пак се сдобива с нещица  Laughing

# 573

Ема, направила си чудеса с лятната кухня и с атрето и спалнята преди това се е получило чудно  smile3501. Любимата ми част са тонетите.  Както споменах по-рано в темата и аз си имам 4, които още не съм решила какво да правя, но със сигурност ще са около трапезната маса. Обмислям някаква комбинация да направя с два иимс, но съм далеч от това още.
Напоследък само воайорствам при вас, защото моят ремонт върви със страшна сила. До два дни според мен приключваме с банята и плочките в коридора и кухнята. Разказаха ми играта тези майстори с плочките. Не стига, че два пъти разбиха зле налепени плочки, а и не си взеха бележка от това да се стегнат. С много мъка се получава резултат поне с тях,  но са подизпълнител на фирмата, която сме наели и се справя супер принципно. Само да приключи този ужас с плочките и ще съм по-спокойна.А между другото върнах „дървените” плочки и взех графитено сиви за пода в банята вместо тях с цел да стане по скандинавско.  Поръчах и кухнята вече, която надявам се да получа до края на месеца.  Толкова от мен, но да знаете, че продължавам да ви чета.

# 574
  • Beyond the Frontiers
Дами, реших да "творя" в детската стая - мебелите са на Икея - чисто бели, едната стена е портокалова, другата на големи квадрати синьо, червено, зелено и портокалово - не мога да измисля пердета.....Килимите са от Икея тъмно син и тъмно червен. Децата са 2 момче първолак и момиче на 3, т.е. не си падам по разни филмови герои, мисля си за нещо едноцветно?...Като цяло зациклих.

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10561597 … 75142080712_n.jpg

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/105562 … 8&oe=54365945

# 575
Стената на квадратите я имате вече, така ли?
Честно, не знам за първолаче дали е удачна. Уморява очите, доста натоварваща ми се струва. На детето сега ще му е важно да е заобиколено от спокойни цветове, за да може да се концентрира. А и не само за дете ученик.
Ако оставиш така стената, гледай поне пердетата да са в неутрален цвят, бледи и незабележими.

# 576
  • Beyond the Frontiers
Досега стаята беше чисто бяла - мебели, стени - всичко..., а е сравнително тъмна и не е слънчева, определено имаше нужда от цвят.

# 577
Ясно! Ти най-добре преценяваш Peace На снимка е едно, на място сигурно съвсем различно!

# 578
  • най-шареното място
Аз също бих махнала квадратите. Много са агресивни и нехармонично съчетани, по-скоро привличащи внимание. Бели пердета като стените. Само квадратите да останат акцент. И детето ако може с гръгб към тях. Пък като им се наситите хубав чист, не мнго ярък цвят. По негов избор на цялата стена може би. Но за малко дете е по-добре всичко бяло, а цвят според периода и нуждите в текстила и акценти.

Понеже така пък рискувате болничен вид - стерилно с изострящ вниманието цвят на квадрати, може да пробващ и нещо пастелно на обли, почти незабележими принтове /форми. Да омекоти.

# 579
И аз съм за бели пердета,
или ако само тънки слагате - прозрачни портокалови, клонящи към безцветни.
Ако трябват и плътни - лен, слонова кост, нещо такова.

# 580
Момичета, библиотеката с открити рафтове  или със стъклени вратички ще е по-добре според вас?

# 581
Откритите рафтове се прашат, стъклените вратички се чупят.
Помогнах ти  Joy

# 582
Откритите рафтове се прашат, стъклените вратички се чупят.
Помогнах ти  Joy

Simple Smile Плътни и готово Wink

# 583

Имам един коридор (ваканционно жилище, бях му показала кухнята), та съм намислила да докарам тази визия. Но си кисля, да е черна стена със златна/ бяла конзола и огледало. Ако брат ми успее да открие на кого е дал и виенската закачалка, планирам и тя да намери място там. Това лято ще обзаведем и апартамента, спрели сме се на Икеа, т.к. Имаме 5 дни да го направим.

Като чета какво пишете, разбирам че съм случила на мъж, остава ме да върша каквото си наумя, на всичко отгоре му създавам и работа. Да го похваля, кухнята е негово дело....като и по-голяма част от ремонтите по къщата/е ни.

# 584
Аз да се похваля, че вчера ми дойде масичката с двете табуретки за кухнята - поръчани от Вивре. Довечера ще снимам. Simple Smile Имам един въпрос - въпросните са дървени - масив - като оставя чаша остава мокро петно, на което аз веднага треперя - трябва ли да ги омасля или лакирам и това може ли да стане като лакираме дюшемето или се прави с различни неща? Embarassed
А и днес майсторът ще започва плочките в банята, та дано скоро имам какво да показвам.  Wink
И корнизи харесах - гипсови - Мумбас благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт