Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е да, първите се събират, защото са им поизрязани подлакътниците.

При трапезарните маси - има значение къде са разположени точно краката на масата по отношение на това колко стола могат да се съберат под нея.

# 601
Така е, всичко е въпрос на преценка и съчетание,
най-вече - проба на стола  Peace (като при диваните Wink

# 602
  • Варна
Птица, да, кухнята е под остър ъгъл.
София, ще има стъклен параван някой ден. И благодаря за честитката.   bouquet И аз имам поне 20 свалени снимки на такава масичка за пред дивана.  Mr. Green
Гадамер, 2011 взехме апартамента и чак сега се нанесохме по ред причини.  Tired А място за столовете уж имам. Благодаря за линковете на масите. Първата всъщност е това, което исках. Но след като видях какво представлява използването на плот от масив (на кухнята нали е такъв), мисля за масата да си го спестя.

Вижте сега и с какво ударих на камък и не знам как да стане. Ще се радвам на идеи. Помните ли ги тези прозорци?  Mr. Green
https://www.dropbox.com/s/j10sw65d3zs3m5m/20140808_141423.jpg
https://www.dropbox.com/s/b35125r8dzigsqc/20140808_141445.jpg
https://www.dropbox.com/s/cs4ol8x3z4719vm/5.JPG

Заради овала и неправилната форма на стаята не знам как да се позиционира къта за гледане на ТВ. Ако сложа дивана точно срещу ТВ зад него остава много голяма кухина, което е ужасно. Така също е грозно както е на снимката. Да го преместя напред - трябва да е много напред, за да стои празното място отзад добре и да се сложи нещо. Абе не знам. Слагам ви и скица да видите. По принцип мислих и дивана да е с гръб към кухнята, т.е. по средата на стаята, но пък не ми харесва да сложа ТВ пред тези прозорци. Зациклила съм.

Иначе съм си харесала като цветове и стил този кът - дивана ми харесва, цвета му, масичката, лампата и шарения килим.

# 603
  • София
А вариант овален диван под прозорците  и ТВ на мястото на сегашния диван обмисляла ли си? Аз така бих постъпила, за да има повече свободно  пространство за игра на малчуганите в средата на стаята.

# 604
  • София
Не знам дали сте попадали на тази програмка, много ми хареса  Peace
http://www.armstrong.com/flooring/design-tools.asp

Разиграх си хола и го "овапцах" в много светло сиво, много интересно ще стои! Сега е много светла ванилия, но и почтивсичко друго е в кафениКаКвата гама + малко винено червено и бледо тюркоазено.

# 605
Предстои ни малък ремонт и се чудя как да направим антрето  newsm78. Дайте някакви идеи!  Praynig
Около 5 квадрата е антрето, няма прозорци. Подът сме решили да е с гранитогрес. Но друго нищо не сме измислили.  ooooh!

# 606
Трапезарна маса с 'диванче'

# 607
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес си видях цветовете на стените и малко останах изненадана, не бих казала, че изненадата е положителна. Цветовете на стена изглеждат по-различни. За дневната избрахме уж мляко с кафе, на стената излиза един taupe цвят, който аз много харесвам по принцип, но сега не мога да възприема, изглежда по този начин:

Най-вероятно ще се пребоядисва с по-светъл нюанс, защото според мен такъв тъмен нюанс ще схлупи и затвори помещението, все пак височината на таваните е стандартна. А детската стая уж трябваше да е в един лек тютюнев нюанс, тоест жълто със зелено, ама на стената стои наситено жълто.  ooooh!

# 608
Мммм, gadamer, много хубав цвят!

# 609
  • Майничка
Много елегантен цвят, идеално откроява масла със златиста рамка, графики с паспарту, месинг, всякакви лампи и лампиони, но наистина идва тъмен за дневно ползване в ниски помещения, особено зимата. 
Стоеше идеално на хола в къщата на родителите ми, където таваните са към 4 метра, а помещението се използваше основно вечер, с доста "наземни" осветителни тела, затова реших да го повторя в нашата холо-трапезария в апартамента. Уж цяла дълга стена прозорци (западна), пък се измъчихме зимата в трапезарната част. Едва устисках да се затопли, та да пребоядисаме.

# 610
  • София
В къщи е последния (боядисвахме преди няколко седмици):
Скрит текст:
Помещението е югозападно, със стандартна височина и се използва предимно вечер.
Засега ми стои добре, но ще видим зимата как е.

# 611
  • София
Съпружка, Грета Ей беше споделила, че е сложила висок диван до трапезарната маса, някакъв
от икейските беше. Дано се появи да разясни дали им е удобно. ....

Карлстад разтегателен, механизмът му за спане го държи по-висок от неразтегателния, калъфът се сваля за пране. За 3-4 месеца не се е слегнал. Много удобно нещо.

# 612
Гадамер, не може ли да се добави малко бяло към така направения цвят? Може да стане по-близко до желаното мляко с кафе. Само да не порозовее. Иначе цветът е изискан, но малко тъмен и ако помещенията ти не с високи и светли наистина може да се получи пещерка.

# 613
Момичета ние като боядисахме миналата година някои стени с кафе лате - нещо като бежаво и някои стени с цвят ТРЮФЕЛ - уж тъмно кафяво, отначало ми изглеждаше тъмно, сега вече не ... дали тъмното изсветля, както ми бяха казали... или аз свикнах - незнам.... та съвета ми е да изчакате и да прецените след някой и друг месец..... знам ли newsm78 може наистина тъмните цветове да изсветляват след време

# 614
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес го видях цвета, изсъхнал е точно като на тази снимка
Скрит текст:

Харесва ми, но ми е трудно да го възприема, никога не съм имала тъмни стени. Но и с охрата в детската стая съм така, много ми идва силен цвета. По принцип може да се разреди цвета, но няма кога, аз съм извън София вече, като се върна след 10 дена всичко ще е готово. Така че каквото такова. В детската поне мебелите са бели, в дневната имам бяла библиотека....

Общи условия

Активация на акаунт