Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Богиня, искам, не искам, цветът остава този, мъжът ми не иска да чуе за удължаване на ремонта  Laughing Като съм гледала стените бели в продължение на месец, сега ми се струват много тъмни.

# 631
  • Варна
Гадамер, чудесни са, повярвай. Изглеждат ти така, защо няма мебели, картини, осветление. Прекрасен цвят е това. Изобщо не го мисли.
Да не ти показвам моите стени  Mr. Green

# 632
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, остава твоите да са по-тъмни  Grinning

# 633
  • Варна
Е, добър ден.

# 634
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, наистина са доста по-тъмни. Сега ли правите ремонт или сте приключили отдавна? Белите первази долу какви са - МДФ или друг материал?

# 635
  • Варна
Ремонтът се точи вече 3 година Twisted Evil
Первазите са МДФ.

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа
Уха, честито! При нас започна от ноември миналата година, активно от февруари, септември вече ще се нанасяме, но окончателно ще е готово....вероятно около НГ. Така че горе-долу година. Ще посрещнем 2015 като фалирали новодомци  Laughing

А МДФ первазите може ли да се монтират при стени, които не са идеално прави? Тоест имат ли опцията за леко огъване по стената?

# 637
  • Варна
И моите стени са криви. Няма начин за огъване на МДФ, просто разликите се запълват с акрилен силикон /ако не се лъжа, с това ги лепиха/.

Не знам кога ще приключим с ремонта. Една проста спалня ни я правиха 2 месеца Twisted Evil Вратите се изметнаха Twisted Evil Коридорът трябва да се пребоядиса целият  Twisted Evil А също и някои други стаи.

# 638
  • Отвъд алеята зад шкафа
А защо трябва да се пребоядисват? Вратите от МДФ ли са? Странно, че са се изметнали. Аз искам да слагам бели первази и се чудех от какъв материал да са.

# 639
  • Варна
Дълга история. Всеки път се нервирам, когато се сетя Twisted Evil

Вратите са МДФ.

# 640
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моите врати са от МДФ, с боя, не с фолио. Много са красиви, само дано оцелеят повече време покрай децата. Все още си стоят със защитното фолио, може да ги оставя така година-две  Joy

# 641
Недей Simple Smile Защитното фолио с времето остарява, изсъхва и се напуква. Махай го докато е време!

# 642
Недей Simple Smile Защитното фолио с времето остарява, изсъхва и се напуква. Махай го докато е време!
напълно си права. Навремето като слагах дограма реших да не махам лепенките...ама нали съм на централна улица, един ден ми цъфна един от работниците, шефът му го пратил,че всеки ден ми виждал прозорците и се дразнел  Mr. Green

# 643
Странно - МДФ врати да се изметнат. Та точно това била разликата между тях и дървените масивни врати. Боже побърках се от противоречиви информации.
Гадамер, коя фирма ви прави вратите?

# 644
Гадамер, и ако не ти е досадно би ли постнала снимка на това как изглеждат? Аз съм стигнала до тех и вече 6 месеца съм зациклила. Какви да са - фурнир, масив, или МДФ боя бяла. Просто не зная. Приемам всякакви съвети. Вече публикувах снимка на апартамента в темата за кухните, ако си спомняте. Паркетът е дъб, който чака окончателна обработка след поставянето на вратите, а изборът на фирма много ме затрудни. Поначало искам класически дизайн на вратите, защото жилището не предполага, да ме извини Стеф-чо, кубчест интериор.

Общи условия

Активация на акаунт