Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Още с първите окачени таванчета приключих разглеждането.  Peace

# 166
  • София
Много ме е яд, че не ми се отваря. Не може ли да копнете някоя снимка за протокола?

# 167
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много ме е яд, че не ми се отваря. Не може ли да копнете някоя снимка за протокола?

# 168
  • София

Наложи се да го преписвам на телефона, че да го видя. Прилично е, като се абстрахираме от таваните и патладжана.

# 169
# 170
  • София
Е, няма да си го причиня, но майка ми би се зарадвала на такъв изчистен интериор: много прави ъгли, цветове. И таванчетата ще и харесат.

Какво сега, и ние след 30 години ще въздишаме по такива неща.

# 171
Майка ти!?
Аз пък от тукашните "Покажете си хола/детската/кухнята..." съм с впечатлението, че това е изборът на младите.

# 172
  • София
Това е бюджетно решение.  Хората толкова могат да си позволят. Е, за таваните нямам обяснение.

# 173
Не е бюджетно решение. Не бих го нарекла и липса на вкус, защото това е субективно понятие.

Същото е като с опънатите тавани с картини, гръб за кухня с водопад, формички от гипсокартон и велурени цветя по дивана.

# 174
  • Пловдив
И докато сте на вълна орнаменти и тавани  Simple Smile да споделя какво сме избрали за дневната. Орнамента на тавана ще е широк колкото този в ляво, който почти не се вижда на снимката. Ще е на две от стените - над прозорците ( френски са ) и на стената с дивана.

Ето и разпределението в апартамента, мисля че не съм го показвала досега. Купихме и двата апартамента и вече ги сляхме. Направихме коридор през банята на 20-ти излизащ между трапезарията и бокса на 19-ти. Разпределението в 20-ти ще е - родителска спалня с дрешник, детска, вграден гардероб в антрето и това което остана от мокрото помещение ще е баня с тоалетна. 19-ти остава хол, трапезария и бокс, антре, а мокрото помещение-тоалетна с пералня.

# 175
Ема, не знам дали ти имаш нещо за мен, но аз имам за теб! http://-spam147-/furniture/oferta-tri-dni/taburetka-chestarfiyld/

# 176
Ема, не знам дали ти имаш нещо за мен, но аз имам за теб! http:///furniture/oferta-tri-dni/taburetka-chestarfiyld/

И аз си го помислих, слагам направо снимката, линкът на мен не ми се отваря.

# 177
Благодаря, аз така и не се научих как се слагат тези снимки.  Embarassed

# 178

Благодаря, аз така и не се научих как се слагат тези снимки.  Embarassed

Тоя сайт е малко особен, от него трудно става или поне на мен не ми се получава, май само началната страница излиза. Измислих го с десен бутон върху снимката, от Информация за изображението копирам адреса, слагам го в радикал.ру, копирам кода и в съобщението. Peace

# 179
Още с първите окачени таванчета приключих разглеждането.  Peace

Хаха  Laughing Та това е свръхмайсторството на родните дизайнери. Ако не предложиш поне няколко варианта на таван с фигурки и няколкостотин вградени лампички, тръбички, звездички и тем подобни, егати му и дизайнера си.  Embarassed
Отделно че вече от около 10 години това за тях явно си остава топ тенеденция в дизайна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт