Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Момичета, харесва ли ви това
http://prikachi.com/images.php?images/40/7496040p.jpg
и мислите ли, че може да стои добре до бял кожен диван?
Харесва ми, но до бял кожен диван newsm78

# 391
Здравейте! Сега открих темата,признавам си,хвърлих един поглед на последните страници само. Можете ли да дадете идея за самоделни щори някакви,които ще са временно решение за студентска квартира ,докато си намерят завеси или успеят да си купят щори.
Нещо със залепяне на някакви хартии,но естетично,най-добре ще е . Студентите са в чуждина и бюджета им е ограничен.
Благодаря предварително.

# 392
  • София
Здравейте! Сега открих темата,признавам си,хвърлих един поглед на последните страници само. Можете ли да дадете идея за самоделни щори някакви,които ще са временно решение за студентска квартира ,докато си намерят завеси или успеят да си купят щори.
Нещо със залепяне на някакви хартии,но естетично,най-добре ще е . Студентите са в чуждина и бюджета им е ограничен.
Благодаря предварително.

Да си залепят тапети на прозорците, няма да  е толкоз грозно  Wink

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:23 от sofyia

# 393
......... Можете ли да дадете идея за самоделни щори ...............
Ето в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560030.600, имаше за щори, третият пост и нататък. И в гугъл има всякакви идеи.

# 394
  • Седмото небе
Благодаря предварително.
Аз съм го решавала този проблем с лепене на витражно фолио,нещо от този тип беше Е не са щори,ама...Хем е непрозрачно,хем е красиво.После лесно се отлепва и се почиства-под,а и над него.Където и да са,мисля че това няма да им е скъп вариант.Като за временно решение става...А понякога и за постоянно... Joy Шегата настрана-това мисля,че е и най-лесно за изпълнение,най-евтино може би и най-практично Peace

# 395
И аз съм си направила с такова фолио  прозорчето в кухнята- само върху долната част, на височина от около 30-40 см, като изрязах фолиото по очертанията на цветята и стана много красиво!

# 396
По странство има най-различни видове фолио:
http://355days.blogspot.ca/2013/01/cheap-window-frosting.html

http://7thhouseontheleft.com/2011/08/window/#.U9UfSbGk1Fs

Има и по големите супермаркети евтини хартиени щори - казват им временни, които са по 5-10 долара.
Walmart например.
http://www.walmart.com/ip/Redi-Shade-36-x-72-Black-Out-Shade/16778425
Може и картон, сгънат като хармоника и закрепен с габърчета, но картоните са на цените на временните щори.

# 397
  • bad@ss
Фолиото е евтино решение, да. Цветно или само матиращо. В зависимост от това, какво се цели - да се засенчи помещението или само да се поскрие от любопитни погледи. И аз се принудих да матирам частично прозорците на хола - така. Заради съседки клюкарки. Не за друго, ами да не паднат от балкона ме е страх  Confused
Едно време бабите си правеха щори от тапети. Отгоре забити с кабърчета и навити на руло до средата на джама Simple Smile

# 398
...... И аз се принудих да матирам частично прозорците на хола - така. Заради съседки клюкарки. Не за друго, ами да не паднат от балкона ме е страх  Confused

Ох, зверче чаровно, на глас ме разсмя Joy, гледат ме и се чудят какво ми става! Grinning Ама и ти как си матирала, съвсем ще се претерпят жениците, преди са виждали през цяло стъкло, а сега през процепи някакви трябва да заничат, затруднила си ги, ще има жертви!  Joy  bouquet

# 399
Замислих се, че имам няколко икони, които ми се иска да вмъкна в интериора. сега са в предишния хол, който се превръща в коридор, не знам дали мястото им е там. знам, че иконите се слагат винаги да гледат към залязващото слънце, т.е. запад, и съм още по-ограничена и се чудя как ще се впишат в картинката.

# 400
Виждала съм пасти за матиране на стъкла.
Имаше и някаква техника за матиране в домашни условия. Дали не се мажеха с английска сол... newsm78

# 401
# 402

някой знае ли къде ги има тези плочки от гърба на кухнята?..вече трябва да го решавам този въпрос, че се уморих от мислене по тази кухня Sad

# 403
Тези плочки ми изглеждат релефни,което предполага , че ще се замърсяват много лесно,особено на гръб на кухнята. Моето мнение е, че не са много подходящи,макар да са впечатляващи.

# 404
права си, Валя, но много ми харесват и ако някой знае къде ги има, искам да ходя да ги видя, тази седмица имам възможност. другата ми опция е лакобел, но там ме притесняват доста неща.

Общи условия

Активация на акаунт