Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 662
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Тази година замених Албена за Златни пясъци,дано не съжалявам  Praynig
Но продължавам да ви следя,че догодина задължително ще посетим Албена отново Simple Smile
Радват ме хубавите отзиви за Добротица  Laughing Той е един от любимите ми хотели Simple Smile

# 46
  • България
На сайта на Албена има Last minute оферта за Малибу и Лагуна Маре:
http://albena.bg/bg/offers/view/id/261

# 47
  • София
Здравейте. От 11 август ние ще почиваме в Амелия. За първа година ще сме в Албена и се надявам да ни хареса. Привлече ме спокойствието и плажът. Simple Smile

# 48
  • в сърцето на моето Слънце
Я къде сте изчезнали всички. Пък аз си мислех, че сте на Албена  Crazy

# 49
  • БГ
Здравейте. От 11 август ние ще почиваме в Амелия. За първа година ще сме в Албена и се надявам да ни хареса. Привлече ме спокойствието и плажът. Simple Smile

Ние сме там от 10-ти,   Hug   с деца ли сте?

# 50
Записвам се да ви следя, че и ние сме за първи път на Албена и се вълнувам от мнения!

# 51
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние тази година за втори път ще сме в Албена и за втори път в Лагуна Гардън. Миналата година всичко беше точно, надявам се и тази да е по същия начин. Ако е възможно, и времето да е хубаво, че иначе егасимуси и морето  Praynig

# 52
# 53
Гита Ог, мога ли да те помоля за малко по-подробен разказ за Лагуна Гардън? Тази година за първи път резервирах за Албена и избрах този хотел. Как е анимацията? Детският басеийн? Храната? Въобще каквото и да разкажеш ще ми е много от полза.
Предварително брагодаря! Hug

# 54
Някакви отзиви за Алтея от тази година.Има изненадващо евтини ваучери. Шест нощувки на ОИ за 280 лв. на човек. Хем примамливо ниска цена, хем и ми се струва, че нещо не е както трябва с този хотел, за да го пуснат на тази цена.

# 55
  • Русе
Миналото лято бяхме в Алтея, пак за около 40 лв ОИ на човек.Ами какво да кажа, за тази цена е добре,
ние бяхме в доста старичка стая с изглед към пътя, без климатик, а на снимките бяха други стаи newsm78
Инъче басеина е хубав,храната също доста разнообразна и вкусна.Лошото беше, че на плажа няма ОИ
и едно кафе или вода да искаш трябва да си ги платиш.Освен това последния автобус беше в 17 ч, а на
рецепция ни казаха 18ч, а за пеша е ужасно далеко и има едни стъпала/сигурно 100 на брой/Вечер да слезеш до центъра, пак тези стъпала, въобще кошмар.Но все пак за тази цена-става.

# 56
Dianjeli , благодаря!

# 57
  • Русе
Няма защо.Помислете си за Панорама, там е 59 лв и има консумация на плажа в х-л Доростор.

# 58
Днес и вчера бях в Албена. Водата е изумрудено зелена, чиста и прозрачна. Вчера имаше вълнички - по-скоро приятни, отколкото пречещи да се къпем. Днес нямаше вълни. Морето равно като дъно на тава. Влизахме във водата и забравяхме да излезем. По-навътре в морето по дъното има някакви малки рачета. Хората се гмуркаха да си събират. Пясъкът е чист. Входната такса в курорта с кола е 6 лева и това спомага плажът да не е пренаселен.

# 59
  • Ланкър, планините Овнерог
Espa, анимацията.......... харесваше се на руснаци и румънци, на мен не ми харесваше, но и не ми пречеше. Някакви измислени игрички се вихреха при басейна. Детския и другия басейн са си ок - чисти, редовно виждах спасителят да слага дезинфектант (или както там се нарича) във филтрите. Управителката на хотела е супер мила и отзичива жена. Имахме някакъв проблем с отварянето на вратата на стаята, веднага беше сменена цялата брава. Имахме проблем с душа, на сутринта, отивайка на плаж, се разминахме с майстора  Laughing Храната е много и вкусна. Не ни се е случило да не се доберем до храна, както съм чувала и чела за други хотели. Винаги има плодове, освен и другите му там десерти. След закуската (ние винаги я пропускахме), се ползва бара на Съни Бийч (май така се наричаше), който е точно до басейна на Лагуна Гардън. Плажът е супер близо. Всеки ден ни чистеха стаите и сменяха чаршафите (даже подреждаха на Емма изделията - всяка вечер рисуваше по керамични фигурки). Емма имаше драма с повръщане, съответно оповръща де що имаше - не чух мрънкане или каквото и да е. Даже, като си тръгвахме, камериерката ни пожела лек път.

Общи условия

Активация на акаунт