Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 763
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Боряна е ол инклузив това лято

# 646
За какви добри оферти говорите? За отстъпката от 20% която е в сайта на Албена ли или нещо друго ?
http://albena.bg/bg/offers/view/id/278

Въобще не харесвам сайта на Албена, така си измисля цените...без малко да се откажем.
Винаги резервирам през визит, така беше и този път, условията и промоциите са едни и същи  Peace

# 647
Боряна е ол инклузив това лято

Да, казах че миналото лято го пуснаха на НВ, след ремонта, сега пак си е на инклузив.

# 648
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Добруджа е много изгоден. Хранодена си го избираш, има фитнес СПА, вътрешен басейн. Края на сезона за мен е най-изгоден. При лошо време може да се комбинира. Ресторанта е в хотела, басейните, всичко.

# 649
В Албена никога повече!!!

И говоря по специално за една от Ралиците, тази реномираната. Да започна първо с хубавите неща. Така хотелът е наистина много добър, новичък и спретната. Аквапаркът беше хубав, но не толкова колкото на Златните, но все пак сме доволни от него. Аниматорите се представиха наистина добре, забавляваха нас и децата. И от тук започваме с лошото- още първото впечатление ми беше изключително недодяланото отношение на рецепцията- нямат никаква представа какво правят там, когато отидеш да питаш нещо едва ли не ти се карат, а най- лошо впечатление ми направи главната администраторка, на която съжалявам, че не запомних името. Беше безкрайно нагла и децата ми се оплакаха, че се е отнасял злобно към тях. Следва ресторантът- накратко бяхме болни заради него. Плажът беше ужасен- претъпкано и спасителите обръщат внимание само на Румънците. Лошо впечатлени ми направи по- специалното отношение към чуждестранните туристи, а ние получаваме нагло държание и двудневно стоене в стаята заради болест. АЛБЕНА НЕ МЕ ЧАКАЙ ПОВЕЧЕ!!!

# 650
  • София
Аз също харесвам Ривиера, но е много вероятно от другата година да нямаме достъп до комплекса. В интерес на истината Албена и Ривиера са двата бг курорта, които са моето място за почивка.

Какво ще стане другата година с достъпа ?

# 651
  • на път
В Албена никога повече!!!

....

newsm78 А къде ти харесва в БГ?

# 652
и спасителите обръщат внимание само на Румънците

Това точно не го разбрах, по какъв начин спасителите трябва да обръщат внимание на почиващите, като не броим давещите се?

На кратко, хванал ви е стомашния вирус и ви е скапал почивката  Peace. Но това може да се случи във всеки хотел и във всеки курорт, че и не само курорт.

# 653
  • В.Търново
ivaatan, и аз като другите смятам, че изброените от теб неща могат да се случат и на други места.Това, че сте се разболяли може да се дължи на лоша хигиена от ваша страна или ви е заразил някой друг, всичко може да е.Това може да се случи на абсолютно всяко място по Черноморието ни.Спасителите как да обръщат внимание на почиващите по плажа ??? за това направо останах потресена.Работата на спасителите е да наблюдават даали плажуващите спазват нормите за къпане, да наблюдават за давещи се.Работата им не е да се заговарят на лаф му абет с хората.
Ние пък преди време бяхме в Аквапарка на Златните, много разочаровани, голяма мизерия и мръсотия беше там.

# 654
  • Ланкър, планините Овнерог
Лошо впечатлени ми направи по- специалното отношение към чуждестранните туристи, а ние получаваме нагло държание и двудневно стоене в стаята заради болест.

Точно на другия полюс съм. На не едно места вечер получавахме отстъпка от цената, защото сме българи.

# 655
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Цитат
Точно на другия полюс съм. На не едно места вечер получавахме отстъпка от цената, защото сме българи
Подкрепям напълно.

Също така да отбележа, администраторите и момчето, което носи багажа във въпросния хотел доста бързо и адекватно съдействаха за лекар и линейка.
 Така, че поне гостите на хотела в такъв момент са облекчени.
А що се отнася до вирусите - не се знае от къде са.
Въобще в България има ли басейн, в който някой да влезе след вземане на душ. Или индикатори при уриниране в басейн.
То при цялата химия, която изливат в басейните-ще е чудо ако човек не се сдобие с нещо #Crazy.
Забелязвам деца току-що излезли от басейна да се хващат в сладоледа или сладките, пици или гофрети.
Е това е то инклузив, че и ултра.
Ще ми е интересно дали някой извън инклузива в кк.Албена е лепнал вирус newsm78 ?
Сетих се просто  така за статистиката в края на сезона.

# 656
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние ОИ бяхме, ама вирус не хванахме, че и на басейна стояхме сутрин.

# 657
  • Луната ни пази
За толкова години на Албена нито веднъж не сме хващали вирус (да чукна на дърво). Не видях и болен човек, докато бяхме там, а както писах, хотела беше фул!

# 658
  • София
Две поредни години ходим на Албена и не видях по-специално отношение към чужденците, нито ни е хващал вирус. Всеки ден сме се къпали в морето и сме ползвали в басейна.

Стана ми много мило, когато момичето на блъскащите колички на 2 пъти ни пусна безплатно, защото сме им били редовни клиенти  Grinning

# 659
Кой каквото отношение си заслужил май  Peace

На мен пък ми стана  много приятно, че управителя на ресторанта дойде при нас, попита ни доволни ли сме, остана при нас, говори ни, разказа ни за бъдещите планове...много приятен човек.

Аз най- малко се явявям защитник на Албена като цяло, знаете  Mr. Green, но горния пост е абсолютно неадекватен  Peace

За вируса- от 12 човека компания при нас, които се хранехме и бяхме заедно всяка минута един го хвана вируса.

Общи условия

Активация на акаунт