Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 676
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Ние ходим от 2007г. в Албена, започнахме от Панорама. Добри си бяха стаите, бил е скоро реновиран. В последствие правиха ремонт и в лобито. А 2008-2009г. реновираха Компас , стаите станаха същите като в Панорама/по всички снимки се вижда./ Но само 2007г. Панорама беше със собствения си ресторант, следващите години изхранването беше в р-т Компас.
А Нона и Мура бяха реновирани в една и съща година,мисля че преди 2г. беше.Един септември бяхме в Мура, мисля преди 2г., та за него сезон му правиха ремонт в стаите.

# 691

[/quote]
Да направят малко по-нормални цените според качеството и ще напълнят хотелите. Simple Smile
[/quote]

И аз това си викам, но не намаляват цени. Нали е хубав плажа, а и това че са включени чадър и шезлонги, може би затова си държат високи цени, въпреки старите хотели. За м.септември като гледам цени на хотели по Златните и Слънчев бряг ги свалиха, по около 40 лв. има, но в Албена- пак са високи.

# 692
Аз се надявам за догодина да запазят, та дори и да намалят част от цените, защото бая празничък май беше комплексът тази година. Ако направят подробен анализ, смятам, че така би трябвало да се случи. Примери за анализ само аз мога дам много, ама не ми се занимава.

# 693
Да направят малко по-нормални цените според качеството и ще напълнят хотелите. Simple Smile
[/quote]

И аз това си викам, но не намаляват цени. Нали е хубав плажа, а и това че са включени чадър и шезлонги, може би затова си държат високи цени, въпреки старите хотели. За м.септември като гледам цени на хотели по Златните и Слънчев бряг ги свалиха, по около 40 лв. има, но в Албена- пак са високи.
[/quote]

Аз доколкото разбрах от догодина няма да има безплатни шезлонги и чадъри за никой хотел, заради зачестилите проблеми с резервирането... няма да има и недоволни. Усещам, че както всеки си търсеше шезлонга като наследство "защото му се полага", догодина като е с цена 5-6-7 лв изведнъж на никой няма да му е проблем да си лежи на пясъка. Поздравявам ги албенци ако наистина стане. Щото все дай дай да сме доволни и ние пак не ...

# 694
  • Sofia
За цените на хотелите не може да няма включени шезлонги, ще е пълна глупост да стане. Аз лично няма да платя 1800лв за седмица и да си доплащам за шезлонг, за мен това е абсурд.
Или държиш високо ниво на цени и услуга, или цената пада. Просто е.

# 695
  • В.Търново
От кога и аз чакам намалението. Като знам преди 4 лета как отидохме в края на август за 600лв. за 5 нощувки, тази година искаха в две двойни стаи да ни настаняват, защото не предлагат трима възрастни и едно дете на едно.А моя син не го имаам за много голям, все пак е наа 12г..Трябваше за същия период за същия хотел да платим 1405лв , дори да бяхме ползваали 5% отстъпка нямаше да падне много от цената.Става въпрос за Добротица.Просто нямам думи, а дори хотела вече се води с една звезда надоло.
Иначе курорта е мн.хубав, а и вече с така мечтания от мен Аквапарк още повече, но това с цените и занижаването на качеството всяка година не се прави бизнес.

# 696
За цените на хотелите не може да няма включени шезлонги, ще е пълна глупост да стане. Аз лично няма да платя 1800лв за седмица и да си доплащам за шезлонг, за мен това е абсурд.
Или държиш високо ниво на цени и услуга, или цената пада. Просто е.

Разбира се тогава ще трябва да падне

# 697
Аз доколкото разбрах от догодина няма да има безплатни шезлонги и чадъри за никой хотел, заради зачестилите проблеми с резервирането... няма да има и недоволни. Усещам, че както всеки си търсеше шезлонга като наследство "защото му се полага", догодина като е с цена 5-6-7 лв изведнъж на никой няма да му е проблем да си лежи на пясъка. Поздравявам ги албенци ако наистина стане. Щото все дай дай да сме доволни и ние пак не ...
Ама тогава какво ще стане по басейните, не ми се мисли просто. Особено по разни хотели с голяма леглова база и малки басейни, като Вита парк, примерно. Съмнявам се да го направят това Албена, просто нямат интерес, особено след този слаб сезон.

# 698
Ако направят платени и шезлонгите/чадърите съвсем ще ме откажат...

# 699
  • София
Като ги направят платени въобще няма да мисля за Албена като вариант, ще ме улеснят много даже. И без това съвсем висят на косъм при всички негативи тази година.  Confused

# 700
Точно това коментирахме и ние, че ако не са включени в цената- никой няма да ги ползва.
Ако обаче ги приспаднат от цените на стаите и можем да ходим на който си искаме плаж, след като ще си плащаме, също би било добра идея  Peace

# 701
  • София
Точно това коментирахме и ние, че ако не са включени в цената- никой няма да ги ползва.
Ако обаче ги приспаднат от цените на стаите и можем да ходим на който си искаме плаж, след като ще си плащаме, също би било добра идея  Peace
То и сега никой не те спира да отидеш на чадърите на друг хотел и да си платиш. Simple Smile

# 702
Спира ме- разума  Heart Eyes

# 703
  • There I was on a July morning
Не вярвам да изключат чадърите и шезлонгите от Ол инклузива. В такъв случай може да остават незаети такива, а сега - те са калкулирани в цената на стаята, независимо дали ги ползваш или - не. Освен това, през последните години, наблюдавам тенденцията на Черноморието - все повече хотели включват чадъри в Ол инклузива.

# 704
  • на път
Ако махнат чадърите от пакета ще трябва да ги изскубят, защото свободната зона ще се препълни и ще настане ужас ... а един прекрасен, голям чадър струва около 40 лева. Можем да сметнем за колко дни се избива и се ползва години наред ....

Общи условия

Активация на акаунт