American Horror Story: Пейка

• 32 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Той е длъжен да си дига... рейтингите, ние не сме длъжни да му обръщаме чак толкова внимание  hahaha

# 361
  • Ænima/Albuquerque
Ше дигна аз... точилката.  Crossing Arms

# 362
Изгледах. Хареса ми. Но ще измрънкам за Джесика - изморява публиката с тоя образ...предсказуемо, скучно. Надявам се, вкарвайки новите герои, отегчението което ми носи да е 5 минутно.

# 363
Хоп и аз при вас  Heart Eyes

Гледах. Нещо не мога да преценя, дали ми хареса. Дженика, Джесика, кому беше нужно да пееш  ooooh!
Само на мен ли ми се стори фалшивичко на места.

И, що пак такава кахърна роля  Thinking

# 364
Е ти пък Смоуки, как защо, щото трябва да е дрррррраматично.
Немския акцент и е един път хахаха

# 365
Я, я!

Най-тъпото нещо според мен беше пресоляването в началото. Ей ся си говорихме със Све -- за какво толоз мрак, музики и камерни ефекти, като още преди месеци сте казали и показали двуглавото? Ай боже!

Той е длъжен да си дига... рейтингите, ние не сме длъжни да му обръщаме чак толкова внимание  hahaha

Па да, аз вече даже не се удрям по главата от възмута.  hahaha

# 366
Да, защо толкова я криха двуглавата чак до средата някъде, когато всички бяхме наясно  Laughing
И това с двата крака на финала ми дойде в повече  Rolling Eyes Ма, щото сигурно съм коравосърдечна.
Обаче се зачудих - тя как ходеше на висок ток в началото с тези протези  newsm78 Там сводове, извивки, али-бали

# 367
Мчи поръчкови са. Сигурно си няма гуменки по тая причина. Да, и тая изненада не им се получи.

А! На мен ли ми се струва, или онуй, дето отхапва главите на пилетата е това, дето игра Тад? Може би просто ми се иска, но ми навя лек спомен за Тад във физиономията, някак.  Thinking

# 368
То е. Инфанта на Констанс.

подскочих на "Мило дневниче..."  Crazy Крадци!

# 369
Същото е, фейсът му странен, очите му криви, зъбите му изпилени  - ма вече пораснало завалийчето

# 370
Таааааад!  newsm18

# 371
# 372
Един въпрос за Плешо - той що така с ръце ги пиу-пиу-пиу жените, а не по класическия начин  newsm78

# 373
Без изневяра, само удоволствие  Wink Омъжени са дамите, все пак.

# 374
  • Ænima/Albuquerque
Един въпрос за Плешо - той що така с ръце ги пиу-пиу-пиу жените, а не по класическия начин  newsm78

Ама каааааак! Къде през 50тте са виждали вибратор за двата изхода/входа?  hahaha

Най-тъпото нещо според мен беше пресоляването в началото. Ей ся си говорихме със Све -- за какво толоз мрак, музики и камерни ефекти, като още преди месеци сте казали и показали двуглавото? Ай боже!

Оффф, ей на тва цяла серия се чудих.   Tired

Общи условия

Активация на акаунт