Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 138 551
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! С интерес следя темата и се записвам.
Имам въпрос на 28 г. И имам ужасна "сърдита" бръчка между очите си ( много съм емоционална и все правя физиономии Simple Smile) Дали може да се махне с крем или трябва ХК??? Благодаря предварително!

# 346
И пак аз при вас, чета ви, но ме интересува има ли доволни от мезотерапия в София и ако да, от кой лекар??? Искам заличаване на леки бръчици и освежаване на тена и кожата на лицето.  Peace

И аз имам много бенки навсякъде, даже една под устните, точно като на Синди /само че нейната е отгоре/ и никога не съм искала да си я махам, та тя ми е чар  Flutter
Единствено ходих при д-р Ангелова да ми маха едно като издадена кожичка под едното око от първата бременност. И според мен е редно да се махат такива неща и бенки, само ако пречат или се закачат и ако са неестетически /на носа, лицето, дебели, издадени и т.н./, иначе си имат някакъв чар.

# 347
  • в 1001-та нощ
Имам въпрос на 28 г. И имам ужасна "сърдита" бръчка между очите си ( много съм емоционална и все правя физиономии Simple Smile) Дали може да се махне с крем или трябва ХК??? Благодаря предварително!

Зависи колко е дълбока, не пречи да се пробва и с бяла козметика, но по-скоро не разчитай на голям успех Peace

# 348
Аз не бих отишла в Турция. Най-малкото, защото ако възникне проблем, трябва да ходиш пак. Турците са много добри в рекламата, но нашите специалисти по нищо не отстъпват.  Имам и отрицателен пример, но не в естетичната медицина.
А и както много момичета вече подчертаха, най-добре е лекарят да е наблизо.

Съгласна съм, че е по-удобно лекарят да е на близо, но мисля че когато става въпрос за здравето е по-добре да се гледа качеството. Така че ако бъде направена операцията както трябва няма да се налага да се ходи пак. Съмненията ми относно българските лекари идват от многото случаи на които съм се нагледала и слушала - лекарски грешки, пияни лекари и т.н. Все пак добре направената операцията зависи най-вече от хирурга...

и в Турция има пияни лекари,препоръ4вам Германия-строги закони и СЪВЕСТНИ ДОКТОРИ,цените-като турските.мога дая ви препоръ4ам,ако искате.

# 349
A.l.e.n.a искренно благодаря за отговора. Тоеа е единствената бръчка, която имам, видима е и при докосване с пръст се усеща вдлъбнатина (в момента не мога да прикача снимка, но в понеделник ще покажа). Какво би ми препоръчала да използвам?? Замислям се за ХК или някаква терапия (каква?) ?! Благодаря предварително Simple Smile

# 350
  • София
A.l.e.n.a искренно благодаря за отговора. Тоеа е единствената бръчка, която имам, видима е и при докосване с пръст се усеща вдлъбнатина (в момента не мога да прикача снимка, но в понеделник ще покажа). Какво би ми препоръчала да използвам?? Замислям се за ХК или някаква терапия (каква?) ?! Благодаря предварително Simple Smile

Няколко момичета споменаха, че са правили ХК на пушачески бръчки. Въпреки, че и моя док казва, че е Ок да се слага ХК, аз си мисля, че не е зле да пробваш първо с Ботокс, за да се изглади "схващането" на мускула, да позабравиш да правиш мимики(и аз съм така), пък после да мислиш за ХК. Peace Peace
А и ботокса е по-евтин. Wink

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 01:12 от MayyaI

# 351
  • Vienna

Зависи колко е дълбока, не пречи да се пробва и с бяла козметика, но по-скоро не разчитай на голям успех Peace

Според мен ще трябва малко ботокс - за да се премахне причината за бръчката (хиперактивната мимика) и после, ако остане нещо да се запълни с хиалурон, защото иначе само с хиалурон (ако мимиката остане) няма да изглежда добре и няма да държи много.

# 352
  • в 1001-та нощ

Ако не ти е спешно, бих препоръчала да си вземеш хубави дражета с ХК за кожа, козметика богата на ХК и да ги ползваш няколко месеца, за да се насити кожата  Peace

След това ще прецениш дали те дразни бръчката и колко се е повлияла от тези грижи - т.е. дали все още има нужда от филър  Peace Ако има, поне с така направената подготовка няма да се резорбира т бързо, а и след филъра ще продължиш със съответната поддръжка - серум, който забавя резорбцията и насищане с ХК - дражета, бяла козметика.

Както момичетата са писали - обичайно се слага ботокс да успокои мястото, да се спрат мимиките, които дълбаят бръчката и ако не е достатъчно се слага и малко филър - да изпълни, при вече успокоена кожа   Blush

Аз ботокс не съм ползвала, но така е коментирана практиката до момента  Peace

# 353
  • SF
Вие сигурни ли сте, че в тази бръчка може да се сложи ХК? Ще стане като възглавничка там.
Ботокс би помогнал. Няма да може да прави тази мимика, а след няколко поредни поставяния, мускулът ще "забрави" да се бръчка там. Е... няма да атрофира, но със сигурност, ще намалее силата на мимиката.
Аз имам същата и на мен са ми препоръчали ботокс. Сега, септември, обмислям.

# 354
  • Vienna
Трябва да се види колко е дълбока бръ4ката. И колко ще остане след ботокса... Ако наистина е толкова дълбока, колкото са разказите тук, може би ще й трябва и малко повдигане с хиалурон. Това трябва оба4е ли4но да се покаже на колегата/колежката, която ще я прави и да се види на място и да се прецени. Според мен, за това е важно да се запо4не с леки !!! корекции още докато бръ4ките са малки (т.е. скоро появили се), защото тогава вси4ко е много по-лесно - по-малко материал, по- малко комбинации - по-дълготраен и по-хубав ефект. Просто  (ако се прави както трябва) може да се спре изобщо остаряването в този ареал, бръ4ките изобщо не се появяват.  Grinning

# 355
Според мен, за това е важно да се запо4не с леки !!! корекции още докато бръ4ките са малки (т.е. скоро появили се), защото тогава вси4ко е много по-лесно - по-малко материал, по- малко комбинации - по-дълготраен и по-хубав ефект. Просто  (ако се прави както трябва) може да се спре изобщо остаряването в този ареал, бръ4ките изобщо не се появяват.  Grinning

Имаш предвид по принцип или точно за гневната бръчка  Rolling Eyes???
Интересувам се дали може да се заличат и стопират мимически бръчици около очите - знам, че там се слага ботокс, но все още не ми се иска... има ли друг начин за тази зона /мезотерапия...с какво или друго???/

# 356
  • Vienna
Имам предвид по принцип - за всеки регион важи. Естествено, 4е може да се опита и с др. методи, но най-късно когато др. методи не действат достатъ4но, а бръ4ките са видими и в сьвсем отпуснато и спокойно състояние на кожата е време за нещто по-сериозно (да не кажем инвазивно - като ботокс, хиалурон или др.)

# 357
  • SF
А мезотерапията в каква степен подпомага вече уморения и леко спуснат околоочен контур?

И наистина ли може да се постигне чудото "Просто  (ако се прави както трябва) може да се спре изобщо остаряването в този ареал, бръ4ките изобщо не се появяват." 

# 358
Здравейте, благодаря на всички за мненията и съветите. Утре ще кача снимка, за да добиете и визуална представа за бръчката. По принцип отдавна обмислям да се погрижа за нея, но винаги са ме спирали, казвайки ми, че до 30 г. не е желателно да слагаш ХК или ботокс.
А.l.e.n.a благодаря за съветите, моля препоръчай ми хапчета с ХК и бяла козметика. Имам нормална кожа, нямам проблеми, зачервявания, пъпки, петна. Обикновенно се почиствам с пяна, не използвам крем за лице или околоочен (ако ползвам е хидратиращ, но е рядко). Също така не използвам ФДТ или пудра, (не ми е необходимо).

# 359
  • Vienna
А мезотерапията в каква степен подпомага вече уморения и леко спуснат околоочен контур?

И наистина ли може да се постигне чудото "Просто  (ако се прави както трябва) може да се спре изобщо остаряването в този ареал, бръ4ките изобщо не се появяват." 

Мезотерапията подхранва, ревитализира и стяга кожата и околоо4ния контур.
При естети4ната медицина 4удеса не стават, но едно добре поддържано ( и направено с мярка лице) си ли4и (като младежко, свежо и витално) и то без да изглежда изкуствено и "направено"

Общи условия

Активация на акаунт