Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 138 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Не... не става така да гласуваме.
Този списък не е за заклеймяване на лекарите, а за да се ориентират тези съфорумки, които искат да си правят процедури, но не знаят къде, при кого и още не са си правили.
Малко от пишещите тук могат да се изкажат за повече от една процедура и да е правена повече от 1-2 пъти при различни лекари, за да сравнят и да кажат при кого как е било.

Аз сега заради вас реших, че искам да си направя RF лифтинг на лицето, но не знам къде, колко, колко е времетраенето, каква е цената. Вече питах, но още не съм прочела нещо конкретно като отговор.

# 211
  • в 1001-та нощ
Представях си го  - под името на лекаря да се поместят линкове към споделените мнение, например:

Д-р Валянова, Хил Клиник

Положителни отзиви:

1. Линк 1 .....
2. Линк 2 .....

Отрицателни отзиви:

1. Линк 1 ......
2. Линк 2 .....

За някои лекари може да има само положителни или само отрицателни. Линковете водят до споделеното от съфорумките. Бяхме на почивка десетина дни, затова оставих - да ги събера след това  Peace

Мислех дали да е в споделен документ или тук във форума, но за сега ми се вижда, че тук би било по-добре  Peace

# 212
  • SF
Не знам... Трудна работа ми се струва.

Кажете сега за RF лифтинга. Искам да си направя. И това с плазмата ме заинтересува. Чета сайта на една клиника и там има разни пакети. Искам да си поръчам нещо освежаващо и стягащо.
Цените са високи и затова ви разпитвам предварително за вашите цени и отзиви.
За да не се мина нещо... Laughing

# 213
  • София

Аха. Особено за този, който я прави. newsm78

Колкото може ще помагаме. То не е за минаване, а направо за плач с тия цени. Peace Laughing

# 214
Представях си го  - под името на лекаря да се поместят линкове към споделените мнение, например:

Д-р Валянова, Хил Клиник

Положителни отзиви:

1. Линк 1 .....
2. Линк 2 .....

Отрицателни отзиви:

1. Линк 1 ......
2. Линк 2 .....

За някои лекари може да има само положителни или само отрицателни. Линковете водят до споделеното от съфорумките. Бяхме на почивка десетина дни, затова оставих - да ги събера след това  Peace

Мислех дали да е в споделен документ или тук във форума, но за сега ми се вижда, че тук би било по-добре  Peace
Знаех си, че само ти можеш да дадеш най-добрата идея! Би било чудесно така да се направи!

# 215
  • Plovdiv, Bulgaria

Гледам, че Хил клиник са обявили - при поставяне на 2 филъра - вторият на половин цена и ще питам утре - до кога и дали се отнася за 1 клиент или може да се комбинират 2 души  Peace Ако някой има информация - моля да сподели  Peace

Важи,аз ходих със сестра ми, сложихме си два филъра и ни направиха отстъпка за втория. Бяхме си записали часовете един след друг. Мисля, че само така действа промоцията. За август е само питах специално.

# 216
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace При кой лекар? Сподели отзиви  Praynig Heart Eyes  bouquet

# 217

Кажете сега за RF лифтинга. Искам да си направя. И това с плазмата ме заинтересува. Чета сайта на една клиника и там има разни пакети. Искам да си поръчам нещо освежаващо и стягащо.

RF стимулира производството на колаген и еластин и постига лифтинг ефект в/у кожата .Процеса най- общо генерира топлина и предизвиква засилено движение на клетките .
Но .... при всеки е много индивидоално.Според възрастта на пациентката в началото се правят около 3 или 4 процедури.

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 21:17 от nkv_sz

# 218
Важно е да се знае че всеки има право и е длъжен да има информацие за всеки апарат с който ще му се прави дадена манипулация .
Да има информирано съгласие и стикер от амп. с филър или ботокс за да знае какво му се слага .
За плазмолифтинга е важно стерилният комплект за вземане на кръв и 2 специални епроведки ( не обикновенни ) и той се отваря пред вас и има стикер .
Важно е да знаете за какво и как си давате парите и какво си правите в/у лицето защото някои неща са необратими  #2gunfire

# 219
  • София
  Извинявам се за заяждането, но не мога да повярвам, че лекар пише "епроведка" !  Shocked Безобразните правописни и пунктуационни грешки не коментирам, но тази "епроведка" ми говори нещо съвсем друго. В нета всички сме анонимни...

# 220
  • GYM
  Извинявам се за заяждането, но не мога да повярвам, че лекар пише "епроведка" !  Shocked Безобразните правописни и пунктуационни грешки не коментирам, но тази "епроведка" ми говори нещо съвсем друго. В нета всички сме анонимни...
Пх, не е заяждане, на мен ми избоде очите от първия пост.

# 221
Хубаво е да се посочи - лекар, клиника, период в който е правена интервенцията и кой е споделил отзива, например:

Бял списък на лекари клиники за естетична дерматология:

1. Д-р Лидия Ванеска, Хил Клиник

- a.l.e.n.a - филър в устни и под скули, 2012г. - чудесно оформяне, без синини и последствия, трайност 1,5г в устните и над 2,5 г под скулите

Така, който чете, ако иска - може да ме пита за подробности  Peace Според мен е важно да се вижда какво и кога е правено  Peace
А какъв беше филърът който сложи в устните? Аз също съм много доволна от Ванеска и искам при нея да сложа филър за лек обем в устните, както и ХК за бръчките под очите..., ако може разбира се с по-дълготраен ефект! Много ти благодаря предварително за информацията! Simple Smile

# 222

А какъв беше филърът който сложи в устните? Аз също съм много доволна от Ванеска и искам при нея да сложа филър за лек обем в устните, както и ХК за бръчките под очите..., ако може разбира се с по-дълготраен ефект! Много ти благодаря предварително за информацията! Simple Smile

Аз, доколкото знам, за бръчките под очите се слага само ботокс, но може вече да слагат и ХК  newsm78 Rolling Eyes

# 223
  • SF
Говорих с един пластичен хирург, който ми каза, че под очите не се слага нищо запълващо, освен собствена мазнина. Взима се малко от корема (например) и се слага под очите. След време организмът си я "изяжда".

Много съм се навила за този РФ лифтинг. Тази седмица ще отида в един козметичен салон на проба.

# 224
  • в 1001-та нощ
Allina, teosyal kiss беше, но тогава работеха само с него и други нямаше, а сега има  Peace Беше преди 2г.  Peace Преди няколко месеца, като ходих да се информирам за новия лазер за капиляри - с д-р Ванеска коментирахме и новите филъри, различни са  Peace Ще избера за себе си - най-трайния, който ще е и най-скъп, вероятно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт