Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 722
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
 Здравейте.Искам да питам, някой поставял ли си е филъри във Варна.Хелена фейс,д-р Николов.Цената е 250 лв. и ми се вижда подозрително.

# 436
  • София
А някой да е правил повдигане на бюст (без силикон, само повдигане) при д-р Николай Георгиев?
Имаше едно момиче, но искаше повдигане + силикон. Спомням си, че я питах защо. Така и не писа после. Peace

# 437
  • София
Аз много искам да си сложа филър на челото.Изчетох темата обстойно и май ще се доверя на др.Ванеска.
Тя върна ли се? Хайде, на късмет!!! Hug

# 438
От тук разбрах, че др.Ванеска ще е на работа от септември
.Още не съм звъняла за час.Като разбера, ще пиша.Мерси!

# 439
  • София по рождение
За д-р бърдаров има ли отзиви?

# 440
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Тук съм с един въпрос, който ме интересува от доста време. Когато бях на 18г реших, че искам да си правя устни. Е, отидох в Пловдив в една клиника и казах на доктора, че искам трайни устни. Обясни ми той, че ще ми сложи силикон и аз без да му мисля много разреших да ми сложи. Сложи ми този силикон и аз си се прибрах в моя град. 1-вата седмица стоеше добре, но после резултата хич не ми хареса и отидох повторно, за да ме оправи. Сложи ми още малко от този силикон (силиконово олио) и сега е гооооре долу добре, но пак не ми харесва. Въпроса ми е как може да се оправи това нещо?? Някой да е махал силиконово олио от устните си?

# 441

Не е препоръчително, задължително е ...почти. Wink Peace
Иначе ако започне да ти се запушва нон-стоп носа, как ще дишаш през устата? Peace

Така е, но пък имам хронично заболяване и затова ми казаха, че ще се направи в краен случай /при УНГ съм се консултирала/.
Не искам и да се замислям това със запушването, дано не се стигне до там.  ooooh!

lokresiq, много е неприятно. Чувала съм, че трудно се премахва. И много боляло.
Като се сетя аз какъв акъл имах на 18 г.  ooooh! , добре, че нашите са ме "контролирали", ако мога така да кажа.
Затова съм на мнение, че лица под 21 год. не бива да бъдат допускани до такива клиники и кабинети, само с родителите си или в крайна нужда при недъг или т.н. Но много от нашите лекари не го спазват.  Thinking

# 442
  • Пловдив
6tastliva знам, че е така. Малка съм била и съм искала и аз да съм "красива". Една приятелка си направи при същия доктор устните и аз реших, че и моите ще станат толкова хубави. Е станаха, но не както желах аз. Леко от едната страна силикона е в повечко и искам или да го махна или да ми го оправи някои по - кадърен доктор. Не се личи твърде много, но аз като си го знам и ме дразни адски много. Знам за рисковете от силиконово олио (късно го разбрах), но досега не съм имала проблем (да чукна на дърво). Дали ще има доктор, който ще се наеме да ме оправи. Страх ме е да се подложа на операция за премахване, но ако е необходимо - ще го направя. Чудех се и ако се махне, ще увисне кожата на устната и ще трябва да се попълва с нещо.....много болка, много нерви и много ще ми бръкне в джоба. Не знам какво да правя с тия устни Sad

# 443
  • в 1001-та нощ
Консултирай се при лекар с много опит  Peace До колкото ми е известно - организмът разпознава силикона, като чуждо тяло и го капсулова с фиброзна тъкан, за да го изолира и да се предпази от неизвестния елемент. Вероятно образуванието и формираната капсула имат неправилна форма.

Нямам идея каква е практиката - дали и как се премахва,  и т.н. Могат да ти предложат - симетрично да поставят друг филър, но ако има начин това да се извади ми звучи по-добре  Thinking Обаче така ли се прави и каква е практиката - идея си нямам. Моя приятелка беше в същото положение и мисля, че си сложи филър за симетрия, но това е до време. Мога да я питам какво са й обяснили, като се виждаме  Peace И дали това е направила  Peace До колкото си спомням - сподели, че е слагала филъри и на други места, затова предполагам и в устните  Peace

# 444
МожеШ веднага да сложиШ новия филър. Те не си пре4ат, не си взаимодействат. Оше пове4е щом първият не е имал о4аквания ефект (може би е бил или малко като коли4ество, или греШният вид - непригоден за тази локализация). Дано този път стане по-добре!  Grinning

Благодаря  Hug
Извинявам се, че късно отговарям, но време за форума нямам почти никакво.

Аз говорих с Валянова като се прибрах  тук, в Бг се разминахме. Тя ми каза, че трябва да изчакам да се резорбират поставените филъри, за да се сложат други, за да не стане ...нещо си. Не успях да я разбера честно казано.

Аз обаче се дразня на наполовина свършена работа, но пък от друга страна много ме е страх да не се окепязя Simple Smile И си питам.

Значи мога веднага да сложа и в устни (въпреки, че филарът за устни, Валянова твърди, че има трайност 15 месеца!) и в назолабиални.

Имам и друг въпрос - беше писала за грануломите. Не знаех, че могат да се получат и от ХК. Това много ме притесни, честно казано. Кой ще ти даде гаранция, че  няма да стане подобна гадост?

# 445
  • в 1001-та нощ
Днес ме информираха от Хил Клиник, че д-р Лидия Ванеска се е върнала на работа и има прием. Записах си час да обсъдим какво ново предлага клиниката и т.н.

Вчера по друг повод бях в Леграно и виждам огромна промяна (положителна), спрямо това, което помня от преди години. Мнението ми беше негативно. Сега, докато чаках - се загледах в услугите, които предлагат и се шашнах - филър в устни 150-160 лв. Попитах кой е лекарят. посел в нета прочетох страшни ужасии  Shocked

Понеже мненията, които четох - бяха в "тялото" - порових се на тема липосукция и така се пренесох в сайта на д-р Николай Георгиев. За първи път в него виждам, че има перманентни филъри за устни. Някой интересувал ли се е? Аз дори не подозирах, че съществуват  Peace

# 446
  • Vienna
Има перманентни филъри. Но стават все по-малко. В Австрия на пазара е само един единствен (преди години бяха десетки). Правят много проблеми, дори след 10-15 години, грануломи, възпаления, деформират се устните. В Австрия по4ти никой ве4е не ги ползва (аз също не).

Самсара - грануломи могат да се полу4ат от всякакъв 4ужд материал в тялото. С по-дълготраещите филъри рискът е по-голям. Въпрос на материал, на на4ин на работа (най-ве4е хигиена) и на нагласа на тялото (имунна система и др.). Гаранция никой не може да ти даде.

Аз не съм имала (не съм предизвиквала) грануломи (много зависи от ка4еството на материала, аз много държа на това и да е известна фирма с продукция от много години и статистика за усложненията), но съм виждала много грануломи - най-ве4е от перманентните филъри преди години, но и няколко пресни от България - с незнайно какъв материал....

# 447
Аленка,моля те,сподели за кой лекар от Леграно си чела ужасии!Мисля да правя при тях безиглена мезотерапия ,но все още имам колебания,та споделеното от теб ще ми е много полезно.Благодаря  bouquet

# 448
Аз искам да попитам някой правил ли си е нещо при д-р Кенолова в Бургас?
Четох, че имала добър лазер и мисля, вместо да ходя в Хил клиник,
да отида при нея.
Имам няколко капиляра по лицето, които много ме дразнят,
често кожата, където са те, се зачервява безпричинно.

# 449
  • София
За Кенолова от Бургас нямам какво да кажа.
Но за капиляри, освен лазер май друго няма. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт