Каква паста за зъби ползвате?

• 6 412
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
  • Все на втория етаж
Ами ние най-често купуваме Аквафреш. Ползваме обаче и Бленд-а-мед както и Колгейт. Свекърва ми ползва само Лакалут, та от време на време и нейната ползвам.

# 91
Цялото семейство сме на аквафреш

# 92
Само Астера ползваме

# 93
Винаги една медицинска (редувам Сенсодин и Пародонтакс, най - често) и една избелваща, която ползвам сутрин или от 2 до 3 пъти през седмицата, най - често Колгейт. Подбирам такъв тип паста за зъби с билки и прополис или по - точно казано наблаягам на тях. Стоматолога ми казва, че съм А1 и А2 като цвят, което е възможно най - бялото (по тяхна скала).

# 94
  • Sofia
От години ползвам Лакалут и съм много доволна, понякога разнообразявам със Сензодин.

# 95
Лакалут и Аквафреш.Мисля да пробвам и Сенсодин. От Лакалут сме много доволни всички в къщи,но от зъболекар знам че не  трябва да се употребява постоянно,защото води до обратен ефект.Затова аз ги редувам.

# 96
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Една индийска аюрведическа паста изцяло на билкова основа- Supirivicki....или нещо от сорта

# 97
Най често Астера и Дентал.

# 98
  • София
Лакалут

# 99
  • все тук
В момента свършвам Аквафреш и започвам Сензодин.
Мъжът ми ползва лечебната Елгидиум след профилактика на зъбен камък и кариеси.

# 100
  • Бургас
Сменям ги постоянно, но съм фенка на Аквафреш. Купувам Бленда мед, Колгейт, Вадемекум, на Астера отдавна не съм купувала но ползвам водата на същата марка за уста.

# 101
  • Sofia
Лакалут и Астера.
Сенсодин-а ми е с много неприятен вкус.

# 102
Колгейт и Сензодин и от двете сам много доволна Grinning

# 103
Ne e li dobre da vkliuchish i astera v otgovorite na anketata. Dosta hora ia polzvame, a niama opcia za otgovor za neia. Inache az polzvan i sensodine ama mn riadko, zashtoto e specializirana pasta i ne moje da se polzva produljitelno.

# 104
  • Толбухин
Колгейт и течната много ми хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт