Банята-21 тема

• 89 113
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Sunshine state
dsnbub1,честита баня! Все си мислех,че нашата стара баня е най-зле от всички,но като видях вашата.. Shocked Ужас.
Страхотна е новата ви баня,съвсем друго си е. Имате същата душ кабина като нас.  Simple Smile Със здраве да си я ползвате!

# 436
dsnbub1,честита баня! Все си мислех,че нашата стара баня е най-зле от всички,но като видях вашата.. Shocked Ужас.
Страхотна е новата ви баня,съвсем друго си е. Имате същата душ кабина като нас.  Simple Smile Със здраве да си я ползвате!
ооо не по гнусна баня от старата ни никой няма... благодаря ти

# 437
  • Сoфия
dsnbub1   Страхотна ти е банята!! И цветовете са невероятни   bouquet
Имам въпрос откъде си взела душ кабината? Ние сме на етап основен ремонт и разглеждам за душ кабини, но с малко нестандартен размер 80 / 90 ?  Embarassed

# 438
  • София
Душ кабина 80на90 само по поръчка.

# 439
Имам въпрос откъде си взела душ кабината? Ние сме на етап основен ремонт и разглеждам за душ кабини, но с малко нестандартен размер 80 / 90 ?  Embarassed
Да с този размер само по поръчка . А моята е от практекир. Има и корито но аз реших да не го слагам.

# 440
Какъв вентилатор за баня ще препоръчате като марка? Има голямо разнообразие и всички ми изглеждат еднакви. Чух, че AEG имат хубави вентилатори, но по магазините не видях техни.

# 441
Какъв вентилатор за баня ще препоръчате като марка? Има голямо разнообразие и всички ми изглеждат еднакви. Чух, че AEG имат хубави вентилатори, но по магазините не видях техни.
нашите са domovent и съм страшно доволна от тях

# 442
  • Сoфия
Да с този размер само по поръчка . А моята е от практекир. Има и корито но аз реших да не го слагам.
Благодаря! И аз предполагах, че са само по поръчка.
Ще поразгледаме, ако не пък 80 /80 е достатъчна  Embarassed А корито - и ние100 % ще го пропуснем.

# 443
Момичета,моята баня е готова,ще снимам и ще пусна снимки.Но.....сложих и пералнята там,голяма е,има място.Проблема е в това,че като почне центрофугата пералнята се мести.Идея как да я застопоря?В  магазините предлагат за тази цел някакви килимчета,но не ми вършат работа.Друга идея имате ли?

# 444
Някакво прагче, което да я спира? Като в баня с праг (от плочки или готов), но плътно да пералнята. За друг вариант да се изкажат по-знаещите.

# 445
  • Варна
Според мен пералнята не е нивелирана щом се мести  Peace

# 446
Момичета,моята баня е готова,ще снимам и ще пусна снимки.Но.....сложих и пералнята там,голяма е,има място.Проблема е в това,че като почне центрофугата пералнята се мести.Идея как да я застопоря?В  магазините предлагат за тази цел някакви килимчета,но не ми вършат работа.Друга идея имате ли?
не ти е нивелирана пералнята затова се мести. Но трябва да знаеш че за баня са специялни перални за влажни помещения.  Провери каква е твоята за да не ти изгори.

# 447
  • Варна
Ако пералнята е нова махнахте ли транспортните планки?

# 448
  • София
Баните ни са почти готови, но имам един въпрос. В едната баня ни облицоваха ваната (не съм сигурна че точно така се казва, но се надявам да не греша) с плочки. Обаче това нещо бе направено не от майстора, който ни слагаше плочките, а от друг. Та този е използвал фуга с различен цвят, макар, че имахме пакетче с остатък, по който да види цвета. Въпросът ми е как да оправим с ММ грозотията? Пили ли се грозната фуга за да се сложи от правилната или може да се сложи директно отгоре съвсем малко колкото да скрие неправилният цвят.

# 449
  • София
   Не може отгоре ще падне веднага. Стърже се старата с едно като триъгълен нож и се слага новата, но много внимателно да не се наранят и начукат ръбчетата на плочките, че тогава още по - голям ужас ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт