Банята-21 тема

• 89 100
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • и тук и там :)
Привет, да си кажа и аз моята болка Simple Smile
Предстои ми закупуване на нов апарт. /надявам се .../ на шпакловка и замазка.
Понеже няма мъж на който да мога да разчитам за съпорт и много често чувам оплаквания от пишман майстори и т.н. Та да попитам:
Някой има ли отзиви от фирма/сайта baniata.bg - пише, че изграждат банята изцяло и дават две годишна гаранция .....  newsm78   
Моля за съвет!

# 451
  • София
Здравейте и поздравления за хубавите бани!!! Предстои ми ремонт на банята вкъщи, която е  изключително малка. Оказва се обаче много трудно да си намеря майстори, всичките , които ми препоръчаха, са по обекти. Отзова се само един и ми обяви цена от 1300 лв само  за труд  #Crazy / къртене на стари плочки, смяна на хоризонталните тръби, канала и поставяне на новите плочки и окачен таван/. Тъй като имам само тази оферта, бих искала да си сверя часовника относно цените на ремонт на баня. Честно казано, тази цена ми се струва много висока.  Ще съм Ви много благодарна, ако ме ориентирате дали това е нормална цена за труд  и ако ми дадете контакти на Вашите майстори, от които сте доволни.
Предварително благодаря!   bouquet

# 452
Аз също ще правя малка баня, пу пу  утре почва един познат майстор, изкрънкан с 300 зора...стиснала съм всички палци, защото и аз много трудно намерих човек, който да направи само една малка баня... всеки иска по-голям обект  или е зает...и сега ако пак нещо стане и не почне, вече ще се изям от яд
Иначе цените са ми искали от 15 до 20 лева на квадрат за лепенето ( ние имаме само един фриз, няма някакви специални плочки и кой знае какво), като за някои неща би се плащало допълнително...
Конкретно този ще ни лепи на 18 лева...ще пиша като мине лепенето и плащането де Simple Smile Че покрай шпакловането имаше изненадващи неща, предполагам и тук ще има

# 453
  • София
Хриси за работа около 1000лв.

# 454
  • София
1000 лв ми се струва по-нормално. Сега се сещам да попитам - как ви изправят стените вашите бани, преди лепенето на плочките - с гипсокартон или със шпакловка???

# 455
  • София
Най добре варова мазилка. Каква е вашата баня панел или тухла.

# 456
  • София
ЕПК

# 457
  • София
Мазилката в ЕПК е около 4см.Където падне пак е направете с
варова мазилка. Гипсокартон може да сложите само на  тавана.

# 458
  • София
Ако правилно разбирам, вие се занимавате с ремонти на бани? Ако съм права, дали мога да се свържа с Вас?

# 459
  • София
Момичета,моята баня е готова,ще снимам и ще пусна снимки.Но.....сложих и пералнята там,голяма е,има място.Проблема е в това,че като почне центрофугата пералнята се мести.Идея как да я застопоря?В  магазините предлагат за тази цел някакви килимчета,но не ми вършат работа.Друга идея имате ли?
Има едни лепенки които се слагат на краката на столовете за да не се пързалят сложете на краката на пералнята.

# 460
Имам такива лепенки,но пералнята е прекалено тежка,няма ли да ги перфорира.Нямам голям избор,ще пробвам.
Иначе тя се разхожда,разхожда и си намери място,но е на 20см. от едната стена и на около 25-28см.от другата стена,леко изкривена.....грозна работа.когато седна отгоре й,не мърда Simple Smile
Нивелираха я майсторите и мъжът ми.
Много грозно ще бъде с праг,не е нова за да има такива транспортиращи планки.

# 461
Може ли да ме насочите към тоалетна чиния с вградено биде?От кои сте доволни и ориентировъчни цени,че мм си е харесал една , а аз не...

# 462
Моля за мнение за вана - акрилна или ламарина с емайл.

# 463
Здравейте, момичета и момчета. Бихте ли ми препоръчали вентилатор за баня и тоалетна? С клапа, отделен ключ за включване, сравнително тих и не много скъп. Гледах в нета и видях само такива, които се включват заедно с ключа на осветлението или с въженце. Такива нещо не са ни по вкуса. Благодаря.

# 464
  • София
За вентилатора за да не се включва с осветлението се пуска отделен кабел и се слага двоен ключ.

Общи условия

Активация на акаунт