Банята-21 тема

• 89 078
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Мда, видях!
Хрумва ми да пробваш дали може да се изтърка с абразивен крем /Циф/, но пробвай върху аксесоара за тоал. хартия, че е най-евтин, ако случайно се досъсипе работата. Вероятно препарата не е за хромирани повърхности,..... пише ли нещо отзад?

Пробвай, ама с нищо не става....Сега се сещам, че така си повредих с Доместос тапата на поддушовата вана, с какво ли не търках...нищо.

# 496
Тъкмо намерих гарнцията и там пише, че не носят отговорнот, ако се използвт агресивни препарати, така че отпада варианта изобщо да питам в магазина от който сме ги закупили. Мислех си за някакъв вид боядисване или хромиране, но нямам представа къде се прави пък и цената е важна.

# 497
Да не те отчайвам, но аз така наскоро купих някакъв евтин препарат, който мислех за обикновен препарат от типа на доместос, но се оказа някакъв киселинен...металните части, които ползваме вече 4-5 години, и които съм чистила с какво ли не- с каквото съм имала под ръка, станаха черни та черни
Какво са пуснали на пазара не знам, но причинява точно това на батериите

# 498
Явно препарата не е, ама малко късно го рзбрах. Аз вече написах,но ще се повторя. Не пише, че е за смесители,но не пише и че не е.Няма никакви указания не използвайте върху това или това и на опаковката има показан смесител. Пише че е за умивалници, но разяде и сифона в мивката. Определено няма да го ползвам повече този препрат за нищо.

# 499
Попринцип не обичам да се отказвам и ще търся някакъв вариант с боядисване поне да не стои така грозно, дори и приятелят ми след като премина шока от видяно, очите му щяха да изкочат, защото парите дадени за тези смесители се равняват на месечната ми заплата, се примири, но аз не искам и надявам се да открия някакъв начин за заличаването на щетите.

# 500
  • София
Виж, може и да не е много успокояващо за теб в този момент, но работата на смесителя не е да е красив, а да ти пуска вода, за да можеш да се измиеш. Със или без петна, съм сигурна, че това, за което си дала много пари ще ти се изплати през годините и няма да съжаляваш, защото качеството на смесителите е отлично и той ще изпълнява основната си функция.  Hug

# 501
Най - вероятно ще свикна и със смесителите и черните плочки, които са много хубави, но ги изчистих преди час, а вече не си личи  Grinning Много време и коментари отделихме на моите смесители,които както си и мислих нямат оправия, но надеждата умира последна.

# 502
Оф, те тази марка смесители са толкова скъпи, как няма да те е яд Sad . Аз затова си взех Видима, хем не  са скъпи, хем са качествени.
Иначе и аз в другото ми жилище по същия начин търках  смесителите и ги съсипах. Поне не са пробити, а само са олющени на места, но пак е грозно. И с нищо не се оправят, какво ли не пробвах.

# 503
  • София
Аз лично съм благодарна за споделеното, защото е полезно да се знаят такива проблеми.

# 504
Уф, тресна ме параноята сега...да чистя ли довечера или не  Wink
Има един течен  Циф, пръскало, той не почерня, харесвам него, Пропъра за баня, Медикс Рейзър, с тях не е имало гафове.

С Доместоса съсипах капака на сифона, защото го оставих повече време от написаното.
Смесителя на душа го съсипах заради пуснатата преди това топла вода, на студанато вода нищо не и стана.

Иве, кофти, ама наистина полезно беше споделеното.
Ще свикнеш с всичко, ама не е честно така... Sad

# 505
  • София
Хм, значи имам теория, че ако има отзад знака Х означен /да се работи с ръкавици/, не е добре да се ползва върху смесители....

И на мен ми беше полезно споделеното.....

# 506
  • София
Аз пак бих си потърсила правата от производителя/вносителя на препарата и бих се объркала към комисията за защита на потребителите.
В други едни държави биха ти платили щетите и можеш да ги осъдиш, за тук не знам, дано те обезщетят.

# 507
Аз пак бих си потърсила правата от производителя/вносителя на препарата и бих се объркала към комисията за защита на потребителите.
В други едни държави биха ти платили щетите и можеш да ги осъдиш, за тук не знам, дано те обезщетят.

И аз това си помислих  Peace
Нужна ли е касова бележка в случая? /за препарата имам предвид  newsm78/

# 508
  • София
Всичко е нужно, включително и доказателство, че точно с този препарат е измита банята. А и реално не се знае дали някъде върху препарата на друг език не пише, че е само за фаянс. Примерно. Защото често пъти преводите на инструкции за употреба не са точни.

# 509
Всичко е нужно, включително и доказателство, че точно с този препарат е измита банята. А и реално не се знае дали някъде върху препарата на друг език не пише, че е само за фаянс. Примерно. Защото често пъти преводите на инструкции за употреба не са точни.

А как се доказва това  Rolling Eyes Пред тях да намажем и останалите чисти части?
Изглежда ми Мисия невъзможна  Confused

Общи условия

Активация на акаунт