Банята-21 тема

• 89 051
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Честито с много здраве и удоволствие да си ги ползвате. Преди  Sick ; Сега  smile3521

# 571
Gadamer, всичко е Уау... жестоки са.... мечта Simple Smile

# 572
Стилна, семпла и премислена до най-малкия детайл! Честито!

# 573
Препоръчайте хоризонтален бойлер, около 100 литра

# 574
Уникална баня. Най ме кефят обаче подовите плочки. Simple Smile

# 575
  • София
Гадамер, всичко, което виждам от теб е прекрасно! Поздравления. А и разпределението е удобно.

# 576
Моля насочете ме откъде да намеря осветление за над огледалото.
Искам нещо подобно, но тук цената е безумна:
http://www.elektra-bg.com/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D … 0%B0%D0%BB%D0%BE/

# 577
  • София
gadamer, страхотно се е получило!
Исках да покажа снимките на половинката, но си ги свалила, дали ги имаш някъде другаде къчени, може и на лични  Embarassed   bouquet

# 578
т.е. къртя всички рамки и врати, прави се коридор и баня с плочки и след това се поръчват вратите  Peace
Lady April - не ми е проблем без врати тьй като в апартамента не живее никой

Принципно това е поредността. По-добре е обаче да не лепиш последните плочки в банята, които граничат с коридора. Същото важи и за плочките в коридора. При мен се наложи да се къртят наколко плочки в коридора, защото исках вратата на банята като се затвори да скрива пода на  баната. той е по-висок. и тъй като трябваше касата на вратата да се монтира няколко сантиметра навътре в банята се наложи къртене, което можеш да избегнеш ако следваш съвета ми. Другият вариант е да си наясно с монтажа на вратата още преди да си залепила плочките.

# 579
  • София
gadamer, можеш ли да споделиш фирмата, от която сте купили плочките за баня и тоалетна? Има ли и други нюанси?

# 580
  • Отвъд алеята зад шкафа
Магазинът е Керамо, а повечето плочки са с марка Vives. Гранитогресът в банята на стените е на друга марка, но пак е испански. В сайта на Керамо има качени каталози, могат да се разгледат, а на място в магазина ги има в хартиен вариант.

# 581
  • София
Магазинът е Керамо, а повечето плочки са с марка Vives. Гранитогресът в банята на стените е на друга марка, но пак е испански. В сайта на Керамо има качени каталози, могат да се разгледат, а на място в магазина ги има в хартиен вариант.

Много ти благодаря.   bouquet

# 582
Жалко, и аз няма да мога да се порадвам на снимките ог Гадамер Blush

Иначе, аз твърдо съм избрала ето тези, дори не разглеждам повече Laughing

http://baniastil.com/плочки-за-баня/aranda-ceramicas/баня-life-verde-(14)-5467.html

# 583
Записвам се да следя темата, че и това изпитание ни предстои Simple Smile

# 584
gadamer, може ли малко повече информация за подовото отопление в банята. При нас е прекалено рано за ремонт, но това не пречи да събирам мнения.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт