Банята-21 тема

• 88 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Ахам, ще започна да се настройвам, значи, на локални честоти Wink Някак си точно душ-кабината по интернет от чужбинско не бих рискувала да поръчвам. Продължавам търсенията.
Ние сме се насочили към такава душ кабина.В Баня стил има даже скоро  пристигна контейнер, нямаха внос.На Интер керамик е и е около 400лв.Има и на други фирми но са по скъпи.

Моите две бани са готови.Четях ви доста   bouquet Нямам снимки още, че не са съвсем чисти.Скоро ще показвам  Heart Eyes

# 631
Благодаря за включването, deni_den. Ще ми е интересно да видя снимки и отзиви после. Ще мина през този магазин да ги погледна.

# 632
Ние стигнахме до аксесоарите и не искам да пробиваме плочките. Мислим да ги лепим със силикон. Вие как ги сложихте? Честно казано довършителните работи никак не са малко, мислих, че по-бързо ще се справим.

И нашите лайсни са сиви метални. Hug

Има аксесоари за баня с лепене  Wink
Виж тук: http://shop.daznaeshkak.com/za-bania/aksesoari-bania-lepene

# 633
има и аксесоари за баня с вакуум, не е нужно пробиване, разгледаи ето тук:
http://www.enikom-m.com/bg/catalog/vakumna-sistema-everloc-7_39_64.html

# 634
  • София
Изобщо не са качествени.
Падаха ми при това в кухнята, където има далеч по-малко пара и вода. И то закачалките за кърпи, които не са тежки.

# 635
Здравейте,
не знам от къде да намеря майстор фаянсаджия за пода на банята!Предполагам, че много трудно някой ще се навие да се занимава само заради един под,но пък аз нямам никакви претенции за цената,колкото каже толко,единствено искам да работи качественно!
Много ви моля дайте ми някакви координати на майстори,които качествено са ви направили баните и сте доволни,ако се навият ...че не мога да измисля какво да правим!За София

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 13:02 от lili_lili

# 636
Някой да знае с какво могат да се отлепят залепените закачалки в банята /метални са/... Едната се счупи, мъчихме с къртене с отвертка,но не стана.... Sad Sad

# 637
Записвам се да следя темата с интерес, моята нова баня е почти готова, остават само малките детайли, за които се надявам да намеря някоя идея тук.   bouquet

# 638
  • София
Някой да знае с какво могат да се отлепят залепените закачалки в банята /метални са/... Едната се счупи, мъчихме с къртене с отвертка,но не стана.... Sad Sad

Опитайте с макетно ножче.

# 639
  • Провинция
Ще ви следя с интерес Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 22:50 от kragovrat

# 640

Опитайте с макетно ножче.
2 макетни ножчета счупихме вече и не става...и с нож пробвахме и с отвертка...,и с чук ама има вероятност да счупим плочката и се отказахме от чука....

# 641
  • Варна
Пробвай да полееш с нещо мазно и после с отверка. Мазното разтваря лепенките. Има един препарат WD40. С него махах стикери от дограма на 6 години.

# 642
  • Софето
Здравейте!
Започвам умуването над две бани. Много помагате с опита си. На мен тепърва ми предстои да го трупам.

Интересно ми е някой в търсенето си дали е попаднал на овална душ-кабина, на която вратите са на панти и могат да се приберат към двете стени на ограждания ъгъл около душа. Малко е трудно за обяснение, затова ще пусна снимки.
Попитах в близкия магазин на Идеал Стандарт, но ми казаха, че такова чудо не са срещали. А аз бях на гости в Швеция и така беше и в къщата, и по хотелите. Казаха ми, че не е нищо специално. Отдолу нямаше корито, а само голям сифон като на снимките и оттичането беше супер. Харесва ми идеята, че когато не се ползва душ, се отваря пространство и банята е много по-просторна.

Ето снимки:
Скрит текст:

Ние приключихме с 4 бани и 1 тоалетна. Три от баните са със стъклени душ кабини, е докато намерим кой да ни ги направи минаха 4-5 фирми, идват гледат много е голямо, не е стандартно, за какво ви това-онова, едвам намерихме една фирма и те едвам ги направиха. Не очаквах, че това ще се окаже проблем. Тук си знаят един стандарт и това е.

# 643
Пробвай да полееш с нещо мазно и после с отверка. Мазното разтваря лепенките. Има един препарат WD40. С него махах стикери от дограма на 6 години.
То въпроса е,че не е лепенка е някакво спец. лепило..... newsm78 #Crazy

# 644
ElenkaBg, на едната снимка видях подвижен душ, за интимна хигиена ли е? На снимката между мивката и тоалетната чиния. Извинявам се, ако съм изръсила глупост, но това ми мина през ума, а и ако има такова чудо, май ще се възползваме за новата баня...

Общи условия

Активация на акаунт