Банята-21 тема

• 88 287
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Rallichka, намерих фирма-производител на паравани: http://triano.bg.server21.host.bg/bg/products/Паравани/5/index.html

_Ava_, благодаря за мнението за плочките на Керос.

# 706
_Ava_,
ще споделиш ли паравана откъде си го поръчала?  Hug

# 707
В тази връзка да питам, какво мислите за стъклена мивка, дали е много трудна поддръжката?
Трудна за чистене.
Дори не харесвам стъклени паравани и душ кабини. Като се намокрят плочките- дали ще чистя тях или стъклото на кабината е все едно, а и ми ограничава пространството в банята.

# 708
  • Сф
Момичета, и аз да се разпиша.
Имам следния въпрос- искам в горни шкаф с огледалото да сложа контакт за включване на сешоар/ машинка и т.н. По магазините не съм виждала такива шкафове с дупка, където да се монтира, а ММ казва, че не може. Убедена съм, че съм виждала такива шкафове, но и гугъл не помага.

Уместно ли е там да се сложи контакт. Вие имате ли вътре в банята и как влияе влагата?

# 709
  • София
Аз имам ДО горния шкаф, а не вътре в него. Няма проблем - трябва да си купиш обаче специален контакт за баня (влагоустойчив).

# 710
  • София
Има шкафове и с контакт.

# 711
Аз имам нормален шкаф, но майстора ми изряза и вгради контакта вътре  Peace
Идеално се получи.  Grinning

# 712
  • Сф
rumen_iankov, може ли фирма производител, магазин, нещо?

Nadia79, предполагам от МДФ е бил шкафът. Ами ако е от ПВЦ, може ли да се изреже?

# 713
  • София
Благодаря на всички за съветите за техническият камък.
Asinka може ли да ми кажеш при теб само за двете съседни стени ли е захванат плота?
За плочките за съжаление дори и когато ги купувах не съм обърнала внимание на името или производителя.. Ако се сетя ще мина през магазина и ще видя името им ако все още ги предлагат.

Имам идея да има пвц шкаф само под плота и то до двете стени, като под мивката няма да има. А над плота да е само огледалото. Мислите ли че е удачен този вариант?

# 714
  • София
rumen_iankov, може ли фирма производител, магазин, нещо?

Nadia79, предполагам от МДФ е бил шкафът. Ами ако е от ПВЦ, може ли да се изреже?
Бани Нео правят шкафове по поръчка. Пвц  може да се реже.

# 715
Айла, какво ще има над тези пвц шкафове? Въпросният плот ли?

# 716
PVC е шкафа, водоустойчив.  Peace

# 717
 Hug

Ето ги, наредени изглеждат точно така (снимката не е моя  Laughing, но плочките са абс. същите десени, наредени така - по пода и два реда вертикално като декор):
Скрит текст:

# 718
Hug

Ето ги, наредени изглеждат точно така (снимката не е моя  Laughing, но плочките са абс. същите десени, наредени така - по пода и два реда вертикално като декор):
Скрит текст:

Страхотни са Simple Smile Пусни снимки на банята като е готова. Ивинявам се, ако вече си пускала назад в темата Simple Smile

# 719
Не съм пускала още, днес лепят и подовите плочки, утре сигурно ще ги фугират и тях и ще покажа. Макар и без параван и шкафче, ама наистина няма да имам търпение да ви покажа тази красота  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт