Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд - тема 2

• 46 581
  • 197
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Хей някой знае е ли ,защо Ритик е с шина на ръката!?

Cry Cry Cry Cry Cry

# 107
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/bollywood … show/44914446.cms

Имал е ужасна болка от две седмици, но по време на домашна тренировка болката е станала по-силна. Бил е посъветван за три седмици да се кротне.

# 108
Пит,благодаря за отговора.

То не е зле човек и да почива от време на време.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 109
http://www.ibtimes.co.in/its-official-hrithik-roshan-sussanne-kh … ns-custody-612824
Ритик и СУзан - официално разведени...

http://www.dnaindia.com/entertainment/report-hrithik-roshan-too- … bang-bang-2028458
Бенг Бенг разбива по приходи 1вия ден на Огнен път и Криш 3.
Ритик няма време да празнува успеха Simple Smile Зает е с ангажиментите си за отбора Indian Super League и марката си за дрехи HRX

# 110
http://www.indiawest.com/entertainment/bollywood/the-truth-behin … 6b89777e3416.html

https://www.youtube.com/watch?v=K8KAbu45-kE&list=PL0Z67tlyTa … K&app=desktop
Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_415934994 … amp;v=jZyAB2KFDls

Ритик нещо сериозно го е закъсал. Навсякъде е с превръзка на ръката.

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 18:13 от Пит

# 111
Момичета!  Hug Hug Hug

Ето го  Bang Bang  със субтитри.

http://bollystarsbg.com/details.php?id=133620697f3e5099ff276ec813853195b3299349

# 112

Лелеее,
довечера ще се гледа!
Кали, БЛАГОДАРЯ!  newsm51

Просто се съсредоточете върху резултата.
Всичко останало автоматично ще си дойде на мястото.
  Wink

# 113
Гледах го снощи. Страхотно филмче!
Триста пъти по-свежарско от оригинала!
А Ритик е просто уникален!

Определено ми липсва някой по-силен сценарий с Ритик, такъв като Джодха.
Този човек има тепърва да показва на света таланта си!

# 114
# 115
# 116
Ритик Рошан не е позитивен човек (?!)
Ако нещо не е наред или е счупено, не можеш да продължаваш да казваш, че не е. Трябва да намериш начини да го поправиш.
Трабва да погледнеш в живота си и да намериш неща, които ти дават сила.
Ритик се връща назад към запазената си марка на екшън герой в Bang Bang.

Премиерата на Bang Bang в кината беше на 2 октомври, а водещият в главната роля Ритик Рошан бе закален с много бури в хода на неговия мейкинг.

Докато травмата на главата, която е претърпял по време на снимките забави завършването на филма с месеци, 17-годишните му отношения с бившата съпруга Sussanne Khan завършиха с молба за развод през декември миналата година. (и приключиха окончателно преди няколко седмици с оповестяването на развода).

Докато актьоът, както се съобщава, се опитваше да се възстанови и да се справи с раздялата, търговските анализатори хвърляха клевети върху кариерата му, визирайки безцеремонното му излизане от проекта на Dharma Productions - дълго спряганото ново начинание Shuddhi.

Въпреки всички пречки - лични и професионални, Ритик отказва да погледне на тях като на проблеми.
"Те бяха моите моменти на сила, защото аз ги обърнах в такива," казва той.
Докато Siddharth Anand се е насочил в подготовката по старта на Bang Bang, Ритик Рошан прави равносметка на живота си и как големите авантюри в актьорската си кариера са му се  изплатили.
Patcy N от Rediff.com слуша:

Вашата партньорка Катрина Каиф казва, че Bang Bang не е римейк на Knight & Day с участието на Том Круз, a напълно друг филм.

Зародишът на идеята дойде от Knight & Day.

Исках да направя нещо в това пространство. Бях видял филма в движение и си помислих, че от този филм може да се направи един хинди филм.

Един месец след това, Сид (режисьора Siddharth Anand) ми се обади и каза, че иска да режисира римейк на Knight § Day. Казах му, че аз мислех същото и това звучеше като предопределеност.
След Dhoom 2, исках да направя страхотен, стилен филм. Исках да нося хубави дрехи, да имам хубава коса. Бях направил Krrish и Agneepath и исках да направя нещо, което не бях правил от доста време.
Работихме по сценария седем месеца и започнахме веднага след това заснемането.
Всички ме питаха защо  работя със Сид Ананд. Аз им казвах, "Човек трябва да се съди по това, което той е точно сега. Този човек ме вдъхнови, той смени визията си за мен. Кожата ми настръхваше като доказателство.''

Когато го направих Krrish ми се смееха и казваха, че хинди филм с герой с маска на лицето няма да работи. Когато правех Koi Mil Gaya ми казаха да не скъсвам с образа на екшън герой и че баща ми ще съсипе кариерата ми. Но филмите не са заради имиджа; те са за търсене, за приключения, за да се даде на хората нещо, в което да вярват.
Филмите са вдъхновяващи, давайки надежда на публиката като им се даде отдушник на емоциите.
Ако сте заседнали с идеята за имиджмейкинг, то тогава това е просто бизнес за вас.
Филмите за мен не са бизнес. Това е моят начин да допринеса за света с моето изкуство и творчество.

Колко труден беше Bang Bang? 
Това беше най-лесният филм, който съм правил. Минавах през най-лошия период от живота си докато работех по него. Веднъж като минеш през най-голямата трудност в живота си, всичко друго става лесно.
Има урок, който можеш да научиш - не трябва да се страхуваш от трудностите, предизвикателствата или страховете, с които се сблъскваш в живота си.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 20:46 от Пит

# 117
Ами Knight and Day? Как той те накара да почувстваш, че може да се трансформира в Боливудски филм?

Беше забавен филм. Сценарият беше много подобен на хинди филм.

Как направихте филма да бъде по-хинди?

По много начини. Ако вече не знаеш, че ще е римейк от холивудски филм, няма как да ти заприлича на такъв. Това е напълно различен филм.

Вие казахте в едно от интервютата, че героят, който играете е точно като Вас...

Това беше едно откровение. Аз съм много известен. Аз самият се заключвам в една стая, за да се подготвя за моята роля. Мисля за това, как героят ми ще изглежда, каква ще е косата ми и всеки малък детайл. За този филм аз мислех да направя същото, но когато се заключих и отворих сценария, разбрах, че няма какво да подготвям. Този човек (героят му е кръстен Rajveer) беше точно като мен! Това беше откритие за мен, че съм точно като Rajveer.
Надявам се, че ме харесвате, защото това съм аз (смее се).

Вие сте работили с Danny Denzongpa в Bhagwan Dada (1986), а сега работихте с него отново, след толкова много години. Какво беше усещането?

Беше страхотно преживяване да работя с него отново. Този човек е толкова мъдър и мил. Ние наистина станахме приятели. Той е чичо Дани за мен, но в този филм наистина сме свързани като приятели. Той ми даде много добри съвети.

Първият ми филм с него беше удар, и сега е същото което направихме с него когато бях 12-годишен в Bhagwan Dada. И двамата бяхме зашеметени от съвпадението!

Вие сте обречен да бъдете сравняван с Том Круз. Готов ли сте за това?

Невъзможно е да ни сравняват. Аз вярвам в индивидуалността. Том Круз ще интерпретира едно изречение на сцената на базата на своя опит и инстинктите си. Ще видите една и съща линия по различен начин - това ще бъде моят начин да го направя. Ако се получи усещане, че Том Круз се усмихва много в една сцена, но ако аз не се чувствам по този начин че и аз да го направя така или иначе, защото Том Круз го е направил, тя няма да излезе добре.

Аз трябва да имам собствен стил, да направя всичко по моя начин, така че да изглежда реално.
Г-н (Амитаб) Bachchan изпълни ролята си в Agneepath по неговия начин, аз го направих по моя начин. Това е много лесно да се обърка в римейк. Ако си честен към себе си и безстрашен за него, след това всичко което правиш, ще бъде различно.

Отдавате ли по-малко значение за Вашето здраве?

Не, аз не отдавам по-малко значение на здравето ми. И ще Ви дам доказателства.
Аз не съм позитивен човек. Положителността за мен е глупава. Положителността не работи.
Ако нещо не е наред и е счупено, не можеш да продължаваш да казваш, че не е счупено.
Как може да бъдеш положителен за нещо, което вече е счупено? Положителността не работи в живота. Трябва да спрем да казвам на хората да бъдат положителни.
Трябва да видите как ще е най-добре да накарате себе си да се чувствате добре и тогава  да потърсите начин да го поправите (счупеното).
В същото време търсете в живота си неща, които са стабилни и които ви дават сили. След това ще станете положителни, заради самото доказателство.

Какво е най-голямото предизвикателство, пред което бяхте изправени по време на снимките на Bang Bang?

Когато получих кръвоизлив на мозъка (когато беше открито нараняването ми). Имах полет за хващане след осем часа. Гонех график за снимки.
Бях на пътечката за бягане и координацията ми не е беше правилна, ръцете и краката ми не се движеха добре. Подписвах нещо и почеркът ми беше различен. Констатирах, че пиша трудно...
Обадих се на лекаря и той каза, че трябва да се направи още едно сканиране. Сканирането показа, че от лявата страна на мозъка ми беше пълно с кръв. Мозъкът ми беше започнал да се измества надясно.
Казах им, че имам осем часа и че трябва да летя. Те казаха: "Добре, ако летиш ще умреш."
Аз попитах какво трябва да направя. Те ми казаха, че е трябвало да се изтегли кръвта навън.
След три часа проучих и намерих най-добрите лекари. Направих каквото можах да направя, което беше по силите ми. Срещнах се с около четирима лекари. Аз задавах въпроси и им казвах какво искам от тях да направят. Отхвърлих онези, които казаха, че не може да се направи. Имаше един лекар, който каза: "Млъкни, аз съм лекар, не ме научи." Избрах него.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 10:29 от Пит

# 118
Когато минете през операция като тази, което е много страшно, Вашия живот и Вашите приоритети променят ли се след това?

Не, ти просто ставаш по-силен след това. Слагаш добрите инструменти в практиката. Не си мислете, че нещата ще се объркат. Както казах - да отидете с доказателства. Отидох с доказателства.
Доказателствата ми показаха, че няма причина  тази операция да се обърка. Тогава бях хладнокръвен.
Казах си, кръвта ще излезе и аз отивам да се излекувам. Лекарят каза, че ще отнеме един месец, но ми отне седем месеца - това е друга история - но в крайна сметка съм изцелен.

Смятате ли, че Bang Bang всъщност ще акцентира на екшън жанра в Bollywood?

Мисля, че да. Той определено е крачка напред. Мисля, че това ще мотивира други режисьори да направят още по-добра и по-голяма. Смисълът на живота е в прогреса и в еволюцията и лично за мен, това е най-голямата ми победа.

Вие сте вдъхновение за младите актьори като Arjun Капур, Siddharth Малхотра и Aditya Рой Капур. Те са може би били в колежа или са искали да попаднат там, когато Kaho Na ... Pyar Hai беше пуснат. Вие започнахте като следващото голямо нещо; Днес цяло поколение актьори ви гледа.

Идва време, когато трябва да се дипломираш от това да си аутсайдера. Вие трябва да се превърнете в надежден човек - този преход е много важен. Някои хора никога не стигат до тази точка. Те винаги искат да гледат на себе си като човек, който все още се бори.

Мисля, че това винаги ще ви държи тъжен. Трябва, в някакъв момент от живота си, да се изпълните с толкова много сила и мощ, че вие да сте този, от който хората зависят. Този преход се случи в живота ми. Сега аз го приемам като отговорност да допринасям повече за хората около мен, независимо дали те са моите фенове или стремящи се актьори, или това е екипът, с който работя.

Възможно ли е да участвате в някой холивудски филм?

Холивудски сценарии постоянно прииждат. Има шест скриптове, които чета сега, но не намерих нищо интересно.

Заглавната песен на Bang Bang изглежда безупречно; представянето Ви изглежда сякаш без никакво усилие. Как го постигнахте?

Това беше точно обратното на "без усилие".
Вие не сте родени перфектни. Можете само да се стремите да бъдете най-добрата версия на себе си. И това идва само чрез практика и развиване на уменията Ви.

Понякога просто си в застой. Има една сцена в тази песен в Bang Bang, където удрям крака си и се връщам в същото време. Виждах, че хората се хвалеха, че сцената е the best. Но аз си спомням когато бяхме на снимки, че аз не можех да направя една определена стъпка и смених пет чифта обувки, за да бъда сигурен, че няма да се спъна.
И все още не можех да го направя, въпреки че правех опит след опит.
И накрая, аз изхвърлих всички обувки, имам спортни обувки и ги боядисах в черно. Обикновено човек носи официални обувки с костюми. Но аз си казах, че трябва да си направя стъпката правилно и не ми пука какво нося. Така че, в крайна сметка, аз я направих с моите обувки за тенис. Всички тези неща отиват в получаването на перфектен удар.

Разкажете ни за предизвикателствата на Bang Bang, които поствахте в Twitter.

Аз направих толкова много дръзки неща в този филм, че не искам да съм сам.
Аз ще накарам всеки да мине през това, през което съм преминал аз по време на снимането на този филм.

Какво е най-голямото предизвикателство, което сте направили в живота си?

Самият живот е най-голямото предизвикателство. Избрали сме предизвикателството като сме се родили.

Кои са най-големите проблеми, през които сте минали, които са повлияли актьорската ви кариера?

На първо място, аз не ги наричам проблеми. Аз ги обозначават като силни страни.
Когато погледна назад, всички тези моменти на слабост всъщност бяха моменти на сила, защото аз ги обърнах. Аз се възползвах от тях. Аз ги канализирах по продуктивен начин; Аз ги създадох от моята болка, затова те се превърнаха в моята сила.
Така че имах много моменти на сила, вместо проблеми в живота си.

В скорошно интервю казахте, че Ashutosh Gowarikar е бил единственият режисьор, който е стоял до Вас, когато сте били долу ...

Той не остана с мен, когато бях унил, той стоеше при мен в момент, когато всички останали се отказаха от мен; дори производителите на Shuddhi не почакаха.
Това е, когато Ashutosh ми се обади и аз реших да се срещне с него.
Бях чел сценария на Мохенджо Даро три или четири пъти, но не бях му отговорил.
Когато се срещнахме, аз отново прочетох сценария и той взриви съзнанието ми. Реших да направя филма.

Вие сте суперзвезда сега. Дали това свива избора Ви?

Не. Всъщност, това ми дава повече власт да правя филми и да експериментирам повече, защото аз не съм заседнал на едно място.

Имам достатъчно възмощност, за да експериментирам. Както аз исках да направя Guzaarish отидох напред и да го направих.

След Kaho Na Pyaar Hai направих Fiza.
Посъветваха ме да не правя Zindagi Milegi Dobara, понеже щяло да намали имиджа ми на звезда.
Аз казах, че не съм тук, за да градя имидж. Аз съм тук, за да направя добри филми. Аз съм тук в името на киното. Аз съм тук, защото тази режисьорка (Зоя Ахтар) има визия.
Ако аз не направя филма, тя нямаше да получи гаранциите по бюджета, и този филм ще бъде направен в Гоа, така че аз трябва да участвам. Така и направих филма.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 22:41 от Пит

# 119
Здравейте Simple Smile

Бих искала да се присъединя към горещите почитателки на този възхитителен мъж и прекрасен актьор  Kissing Heart
Допреди три дена го знаех само от "Джодха и Акбар", но докато преглеждах за нещо ново в замунда, попаднах на Bang Bang. Гледам постера - а, това не е ли онзи, който играеше Акбар, чета резюмето - кражби на диаманти, шпиони, преследвания, я това май ще е интересно. Докато го гледах, на няколко пъти щях да забравя да дишам. Много обичам моментите, когато някой ме оставя без думи, без дъх и във възторг. И самият филм е много приятен и динамичен, но Ритик е просто страхотен разрошен зеленоок дявол, невероятно забавен, за физиката му няма да говоря въобще, не гръцки бог, ами и отгоре! За три дни изгледах още пет негови филма, четох интервюта, темата тук, гледах клипове, страхотен танцьор е и въобще съм безкрайно много впечатлена от него, от това какъв е бил и какво е постигнал не само във физически и кариерен аспект, но и като развитие на духа и мисълта. Имам да гледам още филми, а и ще чакам с голямо нетърпение да излезе "Мохенджо даро". Ей така го харесвам най-много Grinning

Общи условия

Активация на акаунт