Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд - тема 2

• 46 546
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77

"Животът не е длъжен да бъде справедлив. Да се надяваш, че животът трябва да бъде справедлив, е да се надяваш, че тигърът няма да те изяде, само заради това, че си вегетарианец. Затова аз си задавах добри въпроси, за да мога да намеря себе си в хаоса. Всичките ми действия се оказаха прогресивни. В центъра на вниманието не се явявам аз, а моето семейство и други, с които взаимно можем да си дадем нещо. Ние сме научени да мислим, че ако достигнем определени неща в живота, ще бъдем щастливи - слава, успех, добър живот, семейство. Това обаче не отговаря на действителността. Където и да се намирате в живота, вие трябва да сте щастливи. Отворете очите си, погледнете на околната/обкръжаващата ви среда и се задоволете с това. Започнете, като изберете от там едно нещо, което ви харесва и изграждайте живота си около него, а след това, като страничен ефект идват - успеха, славата и парите. Моят живот беше пътешествие в едно направление, а след това разбрах, че това е неправилно, така, че после ми се наложи да пренапиша собственото си преусещане и това ме направи човекът, който съм" - Ритик Рошан

Tози човек трябва да напише книга!
Не просто, защото ще бъде бестселър.
Не просто, защото има чудесно дар слово и има много да разкаже.
Той има способността да изтръгне най-красивите ноти от нашите собствени души!

# 78
Bang Bang Title Track - Full Video

# 79
# 80

ДНЕС Е ОФИЦИАЛНАТА ПРЕМИЕРА!

# 81
# 82
Ето последните новости преди премиерата.

# 83
Снощи между 23:30 и 12 часа, Ритик Рошан бил нападнат излизайки от премиерата на новия си филм,
пред очите на охраната си.
Млад човек му се е хвърлил на врата. Дори бодигарда бил хванат неподготвен (не е видял опасността).
Затова пък след като отстранил нападателя от Ритик, го дръпнал на една страна и го ударил. Ритик се намесил. Притекъл се на помощ на нападателя с думи към телохранителя: "Не му се ядосвай/сърди и го пусни". По късно Ритик коментирал: "Понякога феновете имат странни начини да изкажат любовта си. Избират и обществени места".

# 84
Снощи между 23:30 и 12 часа, Ритик Рошан бил нападнат излизайки от премиерата на новия си филм,
пред очите на охраната си.
Млад човек му се е хвърлил на врата. Дори бодигарда бил хванат неподготвен (не е видял опасността).
Затова пък след като отстранил нападателя от Ритик, го дръпнал на една страна и го ударил. Ритик се намесил. Притекъл се на помощ на нападателя с думи към телохранителя: "Не му се ядосвай/сърди и го пусни". По късно Ритик коментирал: "Понякога феновете имат странни начини да изкажат любовта си. Избират и обществени места".

Хвърлил му се на врата....
Хубав коментар е направил Ритик...
Това не е бил нападател, просто обезумял фен.

# 85
Калииии, максимално се кефя на трейлъра. Кога ли ще можем да гледаме целия филм. Sad
Ще ми се да бъде пуснат по кината, ама то само хАмерикански бози въртят...

# 86
Ами и аз сега разгледах снимките на  нападението от снощи.Малко се стреснах в интерес на истината.
Те хората го обичат и по всякакъв начин се опитват да се доберат до него.
Малко странен подход  newsm78 newsm78 newsm78.
Ритик го е приел по характерния за него начин-благородно.

# 87
И тази песничка е много мелодична и нежна.

https://www.youtube.com/watch?v=BHPaDY735GU

И аз се чудех как ще гледаме филма.Може някой добър фен да качи някое пиратско видео.

Wink Wink Wink Wink

# 88
Ами и аз сега разгледах снимките на  нападението от снощи.Малко се стреснах в интерес на истината.

Така е maiaek. Снимките са стряскащи.
То направо го връхлита отзад и го хваща за врата.. (нарочно не сложих снимките).
Луди хора, колкото щеш.
А Ритик с неговата доброта... Но, такъв си е.
Веднага философски ще погледне на нещата - изпитание на живота и на известността.

# 89
  • София
Има го вече филма по торент сайтовете, но няма още субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт