А относно съветите на лекарите, с баткото смених едно Джи пи, точно защото имах съмнения в компетентността и. За моя радост попаднах на перфектна педиатърка, вече 8 години сме при нея и съм повече от доволна.
Пробвах и с диня, защото вътрешно бях убедена, че не може да и действа, защото за мен динята е съставена основно от вода, но педи се оказа права, за кой ли път...пак избиха петната и вече не рискувам. Ям си 5 определени неща и стискам зъби, пък да видим до кога. Относно кортикостероидните мазила и лекарства, аз съм върл противник на това. Мазах единствено с Нахтхерцен и пазя диета, пък да видим, до първи клас има време

От 2 дни не бях ви чела, та едва насмогнах 

) Накратко, и аз съм от майките-калпазанки май. Ама реших, че няма смисъл да се хабя, при положение, че всичко тъй или иначе се тика в устата щом набара нещо, което да може да се побере. Пък и да не може, той си опитва. 
Та, малкия се оправя, но пък зарази мен и таткото. Та, сега ние ходим с течащи носове, покихвайки. Но ,то да е здраво. Напредваме с пълзенето, да се похваля. Вече почна да се усеща, че може да се движи и напред, (до сега пълзеше назад). Само дето, придвижва само едната ръчичка напред
Но скоро ще се усети, предполагам, че с двете е по-лесно
Захранването. Ех, това захранване. Днес сме на консултация, и се моля да получа "благословията" на педито, че да почнем и ние да се мажем с пюрета
До сега само отлагахме, поради едно, че второ, че трето изникне, дай боже най-накрая и ние да почнем да се храним и с твърда храна. Нощното хранене - и ние си ставаме нощем в 4:30 всяка божа вечер. Вече свикнах и се събуждам преди него още
Нямам намерение да го спирам, като му се яде на детето, нека да яде. А, най-важното забравих да се похваля! Вече ни се връща апетита! Ядем по около 90-100мл на хранене, което си е постижение в среанение с 20-30-40мл от предходните дни. Дано вече започне да се хрнани като хората 

Или може и цял плод - да го гризе?
Вече не само, че пренебрегвам съвети, а го правя с удоволствие!!! 
))

да видим до кога
))
, за пореден път 
ама това нямаше кой педиатър и ортопед да го види 
си имам аз за дъщеря, а не дете - от вчера се с още по-изразено мнение и предпочитания, а аз както й отстъпвам, горко на баща й - че все някой ще трпбва да я дисциплинира.
Качихме първия месец 1100, после 900, 600, 450, 600. Това да не е слон да качва по 150кг на месец
Много си е екстра детето, тия стига са търсили под вола теле
да видим до кога
))
, за пореден път 
ама това нямаше кой педиатър и ортопед да го види 
си имам аз за дъщеря, а не дете - от вчера се с още по-изразено мнение и предпочитания, а аз както й отстъпвам, горко на баща й - че все някой ще трпбва да я дисциплинира.
Ще се пробва.
Дечинята знаят най-добре колко и кога да качват 
Не ми тежи като я дондуркам и храня 
Ще видите, че сме готини и не хапем 
Не се съмнявай в това! Довери се на себе си и си повярвай! Звучиш разумно - не позволявай да те ... хм ... шашкат 
нищо, сега поне имах 20-тина дни почивка от нея, дано съм събрала сили, да я пусна по течението.