Моята е злато - идва през два ти дни, мълчи си, слуша, скромничи и тъй. Не ми се бута в ръцете, да ми "помага", понеже я предупредих още в началото, че помощ не й търся, и няма да й искам. Голяма жена съм, ще се справям и без нейния акъл. И тя си кротува жената. Ся кат се замислих, май тя не е уцелила на снаха
Замълчах си. Да си кажат там, квото имат да си казват, пък аз си знам какво да правя
И от утре вече мислим да харнаваме
Щом вече имал апетит, можело да почвам захранването. 

- и аз съм калпазанка
не гладя и не стерилизирам от мнооого отдавна
Радвам се, че сте добре вече 
- ако трябваше да слушам педито за всичко... сега Мони трябваше да е захранен и с месно пюре и с каша - демек с всичко
отказах категорично. Някой път много ми харесва, а друг - направо не мога да разбера що за съвети ми дава 

За всички ви 
))) 
- и аз съм калпазанка
не гладя и не стерилизирам от мнооого отдавна
Радвам се, че сте добре вече 
- ако трябваше да слушам педито за всичко... сега Мони трябваше да е захранен и с месно пюре и с каша - демек с всичко
отказах категорично. Някой път много ми харесва, а друг - направо не мога да разбера що за съвети ми дава 

За всички ви
Споко. Щом пълнят памперсите и са жизнени децата, значи всичко е наред. Обаче много ме изненадва, че се говори, че до третия месец детето трябва да си е удвоило теглото
В БГ ми се струва, че тези чести консултации при лекаря само всяват паника. При нас има 5 прегледа за година и никой от нашите педиатри /нямаме определен, много са/ дори не си позволява да налага кога и как да се захранва детето, да ми дава акъл как да кърмя и дали да дохранвам.
Аз мога да кажа,ча сама си гледам дечицата.Единствено ми помагат моите баба и дядо,които са прабаба и прадядо на децата.Но както се досещате и техните годинки не са малко-да са ми живи и здрави,много си ги обичам
newsm1Нашия тати пътува и го няма по няколко месеца,а свекърва ми...-ех тази свекърва.По време на първата бременност с баткото,че и преди това беше свекърва-мечта,но критическата не прощава
Отслабна много (а беше много ама много пълна),направи си липосукция,разведе се със свекъра ми и си намери любовник-на годините не моя мъж.Абе тотално изтрещя тази жена.И когато най-много имах нужда от нея ми каза-"Който има деца ,да си ги гледа,аз невремето съм си гледала моите"Минаха 5-6 години оттогава,през които моят мъж не искаше да я вижда,а аз не и вдигах телефона дълго време.Е сега се опитва да оправи нещата,ама според мен някои неща не се забравят.Та така около мен е пълен цирк.Но поне един ден няма да се обърне и да ми каже -"аз ти отгледах децата" 
- ама то така се започва - свеки мечта - после става свеки и накрая свекървище 

някакви наблюдения? 
- ама то така се започва - свеки мечта - после става свеки и накрая свекървище 

някакви наблюдения?
Препоръчани теми