- Благодаря ти много. Не, никакви проблеми нямам с неща 2ра ръка /зависи в какво състояние са де/, но предпочитам да взема нова - те не са толкова скъпи.
Купих си 2-ра ръка от Продавалник за 200 лв. Чиполино Перфета - купувана е в края на ноември 2013 и е още в гаранция
Извадих късмет, а исках точно такава - цяла дръжка; голям багажник; огромен сенник; коша се обръща и на двете страни; големи гуми, които не са помпащи се, че с Куинито все се страхувах какво ще правя, ако се спука гума - много, много съм доволна
И Гери е с такава
Ето нова. А можеш да потърсиш и такава в Продавалника ... Аз я взех от там, защото смятам да я ползвам до другото лято и после да я продам и да си взема тип чадър.

Даже се чудя как ги натрупва като не се спира - все маха с ръце, рита... През няколко седмици засичам колко изжда за един ден, колкото да се филмирам. Ама и да искам, повече или по-малко не мога да й дам. Яде, колкото й се яде. В тази връзка, много съм се зарибила със захранване, водено от бебето и всеки ден чета за него по малко. Очаквам да има голям екшън в родата заради него. Ами така ще да е... Ще си ги "мерим" свекървите пак след седмица или две.

Даже се чудя как ги натрупва като не се спира - все маха с ръце, рита... През няколко седмици засичам колко изжда за един ден, колкото да се филмирам. Ама и да искам, повече или по-малко не мога да й дам. Яде, колкото й се яде. В тази връзка, много съм се зарибила със захранване, водено от бебето и всеки ден чета за него по малко. Очаквам да има голям екшън в родата заради него. Ами така ще да е... Ще си ги "мерим" свекървите пак след седмица или две.
))
Да ти е жив и здрав и много да ви слуша и двамата с Мони, особено теб 

Иначе това за "кратката" разходка от 13.00 до 17.00 много ми хареса 

Или се натрових от някоя храна, или не знам какво чудо ме застигна...
Цяла нощ се "карам" на тоалетната чиния, силици не ми останаха вече... А на всичкото отгоре, съм сама с малкото. Няма и кой да ме отмени малко. Ама ще се справя. А за количката, ние сме с тази. Доволна съм. Само кошницата за кола вече стана малка, та си взехме друга. Иначе също е много лека и маневрена. Всъщност, има много малко от изброените неща, които сте коментирали, (има доста сълбок сенник, много е лека, но пък няма вариант летния коша да е обърнат към теб) но на мен ми я подариха. Тъй че все съм доволна, че са ми спестили едно 500лв. 
Препоръчани теми