Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Flower-че  Heart Eyes - не знам за кои си си помислила ти.
Тези които търся са пак с покривало / сещаш ли се /  newsm78
Че и аз съм скарана с обясненията малко. Един вид като комбинирана количка - всичко в един кош

# 106
Съвет от мен - може да си потърсиш от някого ползвана - поне няма да те е яд за паричките, като ще е за този кратък период. Стига да нямаш предразсъдъци за нещата, които са ползвани де. Simple Smile

# 107
Sahasrara  Heart Eyes - Благодаря ти много. Не, никакви проблеми нямам с неща 2ра ръка /зависи в какво състояние са де/, но предпочитам да взема нова - те не са толкова скъпи.
Сега намерих в един сайт и цените са приемливи - не повече от 400лв /е разбира се има и за над1000лв/ с всичко което ми трябва.
Скрит текст:
http://baby.galix.bg/3230/бебешка-комбинирана-количка-mio - нещо такова.

Някоя от вас, дами има ли наблюдение над тези Мио колички? Аз за първи път ги чувам дори

# 108
Няма защо Simple Smile Аз точно защото много от предложенията са сума пари и затова предложих. Но 400 е ОК, да Simple Smile

# 109
  • NE
Кръстева Много е готина. И аз съм за нова количка. Не се знае колко бебета след Мони ще я ползват. Wink
Ами те пак са Adbor, много ги хвалят. И аз имам полска количка, но е Baby design Sprint + и съм доволна.
Скрит текст:

# 110
Много ти е хубава Флауърче, а това всичкото 1 кош ли е?
Иначе за хубост - хубава е, сега обърнах внимание, че е адборче. От sline съм много доволна ама ...

# 111
  • NE
Кръстева Точно e един кошa, който е с покривало за крачетата. То май друго няма на пазара за над 6 месеца и съобразено със зимата. Слагаш Мони в един ескимос и шарите из улиците.
Доколкото виждам има дори легнала позиция, която е плюс. Само има една посока на коша и ще е с гръб към теб.
Единствената количка, която е ок спрямо моите условия и има  въртене на коша в седнало положение е Baby design Lupo.
Скрит текст:
Едни познати изкараха зимата с Cangaroo Victoria

# 112
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кръстева, и аз смених количката Simple Smile Купих си 2-ра ръка от Продавалник за 200 лв. Чиполино Перфета - купувана е в края на ноември 2013 и е още в гаранция Simple Smile Извадих късмет, а исках точно такава - цяла дръжка; голям багажник; огромен сенник; коша се обръща и на двете страни; големи гуми, които не са помпащи се, че с Куинито все се страхувах какво ще правя, ако се спука гума - много, много съм доволна Simple Smile И Гери е с такава Simple Smile Ето нова. А можеш да потърсиш и такава в Продавалника ... Аз я взех от там, защото смятам да я ползвам до другото лято и после да я продам и да си взема тип чадър.

В Продавалник като гледам - тази май е още в гаранция ... А и винаги можеш да договориш 20-тина лв. по-ниска цена Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 18:18 от Почти безобидн@

# 113
  • Varna
Здравейте момичета! Аз от два-три дни все пиша, ама тц- нищо не излиза! Дано се излъже сега и да ми пусне поста!
kopcelino, и другите мами, които се замислят за кг на бебоците- не се филмирайте излишно. Казвала съм го неведнъж- от опит- всичко се определя от детето. Съжалявам, че сега не мога да кача снимка на големия -да видите как човече 2100 гр. стана мъж и половина. Та така. Щом детенце е жизнено и се чувства добре, значи всичко е наред- мое мнение.
иначе да се похвалим- Бобо днес си изяде цяло бурканче 190 гр пюре домашно производство с АМ. вече опитахме и ни харесаха картоф, морков, пащърнак, тиквичка. утре ще сме в зелено- броколче.
Имам въпросче- дали мога да му дам на Бебевита пюре царевица, грах, картоф, морков- пише, че е за след 4 месеца, но все пак?
Лека вечер и много  Hug Hug Hug  

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 22:12 от ta4i74

# 114
Flower Fairy, мои приятели имат такова детско столче за кола и май не са особено доволни. Когато ги видя, ще попитам. Аз също разглеждам за следващо след кошницата и още не съм решила окончателно. Пиши в гугъл столче за кола и блогът на Петър и Биляна. На тези пичове им се е занимавало и са направили доста интересна класация. Пиша и ви чета само през телефона и не се оправям много със слагане на снимки и линкове.
Кръстева, доволна съм много от моята количка x-lander move. Кара се с една ръка, много маневрена и офроуд като за нашенските пътища, дълбок сенник, дръжката има три положения за височина, кошът се върти и в двете посоки, гумите се помпат... В магаин Ново бебе имат промоции редовно и можеш да я купиш на изгодна цена. Приятелки са купували от продавалник и две бебета са изгледали с втора ръка количка x-lander. А сега са я дали на трето семейство.Wink
Копчелино, върнах кантара, с който ми бяха услужили мои близки преди месец някъде. Усетих се, че гледам повече цифрите, отколкото бебето... Откакто намаля повръщането започна да качва стбилно и при моето крокодилче стана обратното - в началото по 400 грама месечно, а сега по 800.Wink Даже се чудя как ги натрупва като не се спира - все маха с ръце, рита... През няколко седмици засичам колко изжда за един ден, колкото да се филмирам. Ама и да искам, повече или по-малко не мога да й дам. Яде, колкото й се яде. В тази връзка, много съм се зарибила със захранване, водено от бебето и всеки ден чета за него по малко. Очаквам да има голям екшън в родата заради него. Ами така ще да е... Ще си ги "мерим" свекървите пак след седмица или две.Wink
Лека и спокойна нощ на всички мами и бебета от нас!;)

# 115
Flower Fairy, мои приятели имат такова детско столче за кола и май не са особено доволни. Когато ги видя, ще попитам. Аз също разглеждам за следващо след кошницата и още не съм решила окончателно. Пиши в гугъл столче за кола и блогът на Петър и Биляна. На тези пичове им се е занимавало и са направили доста интересна класация. Пиша и ви чета само през телефона и не се оправям много със слагане на снимки и линкове.
Кръстева, доволна съм много от моята количка x-lander move. Кара се с една ръка, много маневрена и офроуд като за нашенските пътища, дълбок сенник, дръжката има три положения за височина, кошът се върти и в двете посоки, гумите се помпат... В магаин Ново бебе имат промоции редовно и можеш да я купиш на изгодна цена. Приятелки са купували от продавалник и две бебета са изгледали с втора ръка количка x-lander. А сега са я дали на трето семейство.Wink
Копчелино, върнах кантара, с който ми бяха услужили мои близки преди месец някъде. Усетих се, че гледам повече цифрите, отколкото бебето... Откакто намаля повръщането започна да качва стбилно и при моето крокодилче стана обратното - в началото по 400 грама месечно, а сега по 800.Wink Даже се чудя как ги натрупва като не се спира - все маха с ръце, рита... През няколко седмици засичам колко изжда за един ден, колкото да се филмирам. Ама и да искам, повече или по-малко не мога да й дам. Яде, колкото й се яде. В тази връзка, много съм се зарибила със захранване, водено от бебето и всеки ден чета за него по малко. Очаквам да има голям екшън в родата заради него. Ами така ще да е... Ще си ги "мерим" свекървите пак след седмица или две.Wink
Лека и спокойна нощ на всички мами и бебета от нас!;)

Хаха, супер, и моето бебе е точно така! Няма почивка, само докато спи. Сладурчета! Simple Smile))
Иначе и аз съм ЗА захранване, водено от бебето, та ще видим...
Лека и от мен! Simple Smile

# 116
Кръстева, честит рожден ден на таткото newsm38 Да ти е жив и здрав и много да ви слуша и двамата с Мони, особено теб Laughing

Ние днес ставаме на 5 месеца.

Феичке, подготвяй новата тема, че като гледам тая с каква скорост върви...от вчера не съм писалаи не мога да смогна да ви изчета Hug

Копчелино, аз плюшените играчки ги пера на ръка с бебешки сапун Peace

Безобидничка, днес няма да мога да се завлека до южния парк, че вчера ни се спукало някакво маркуче на колата, презкоето минава нафтата и днес ММ трябва да го смени, но си запазвам правото за следва щия път Hug Иначе това за "кратката" разходка от 13.00 до 17.00 много ми хареса Joy

Гледам за свекървите пак сте писали. Моята много ми се мешаше за баткото, ама и показах, че снаха и има голяма уста като на крокодил и няма намерение да черпи от нейния опит, та сега не смее дори да дойде в нас, а тогава ми се влачеше всеки божи ден. Сега идва по веднъж в месеца с предварителна уговорка Laughing

Момичета, попаднах на една интересна статия, как да вземем урина на бебчето. Може да ви е полезна http://semeistvo.rozali.com/dnevnikut-na-edna-majka/p7315.html

А за количката, аз съм много доволна от тази
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1 … =1280&bih=709

Прави всичко, което може да ми трябва. Става напълно легнала, седнала, коша се върти и в посока на движението, и обратно, дръжката е цяла и се регулира височината, гумите се свалят и може да си ги измиеш, предните гуми са единични (на което много държах), лека и маневрена е, всичко е на ципове и се маха, има голям багажник, сенник,чанта, ветробран, дъждобран...абе много съм доволна с 2 думи Grinning
И цената и е скромна около 400лв, макар че аз я взех преди 5 месеца и беше 550лв

# 117
Добро утро, момичета Hug
Благодаря ви за хубавите пожелания и за мненията спрямо количките  Hug само да оправим нещата по новата кола и тръгваме за количка и столче. Вече намерих купувачка за Sline-а и трябва да побързам.
Усмихнат и прекрасен ден от мен   bouquet

# 118
 Nature Sunny Heart kopchelino Heart  Nature Sunny  , страшно благодаря за прекрасната препоръка за радиото! От вчера слушаме само него и ми става много мило - толкова песнички има, които съм знаела, а сега съм забравила и благодарение на радиото си ги припомням и ги пея на малката. МНОГО благодаря!  Hug

# 119
Здравейте мами!
Малкото се оправи, сега мама е болна. Много болна Sad Или се натрових от някоя храна, или не знам какво чудо ме застигна...  Tired Цяла нощ се "карам" на тоалетната чиния, силици не ми останаха вече... А на всичкото отгоре, съм сама с малкото. Няма и кой да ме отмени малко. Ама ще се справя. А за количката, ние сме с тази. Доволна съм. Само кошницата за кола вече стана малка, та си взехме друга. Иначе също е много лека и маневрена. Всъщност, има много малко от изброените неща, които сте коментирали, (има доста сълбок сенник, много е лека, но пък няма вариант летния коша да е обърнат към теб) но на мен ми я подариха. Тъй че все съм доволна, че са ми спестили едно 500лв. Wink

Общи условия

Активация на акаунт