Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Мама на Димитко  Heart Eyes - има вирус много остър с повръщане и температура.
Племенницата /на мъжа ми/ от вчера е в болницата на система глюкоза и допълнително глюкоза през устата и продължава да повръща. Много е обезводнена, вчера от 7сутринта до 12 на обяд 6 пъти връщало милото и то само слюнка, дори стомашни сокове нямала накрая  Cry
Пази се и дано бързо да мине Hug
Количката ти е много хубава, какъв модел се води? С 3 коша ли е или е само един и допълнително се купуват другите. Аз търся, но само с 1 кош. Иначе и моята си ми е удобна, но нямам място да прибирам излишните кошове

# 121
Ох, ужас е направо, Като знам аз как го изкарвам, представям си горкото дете. Хубаво поне, че малкия го мина по-леко и сега вече е добре.
Кръстева модела е Hauk 3 in 1, количката си е така с 3-те коша направо.  Hug Един зимен, летен, (с който сме сега) и кошница за кола. И всичките кошове стават да се закачват на рамата на количката. Зимния е доста голям, може би ще изкараме с него и идната зима. Летния също не е малък. На мен ми допада най-много това, че летния кош е много компактен, и може да се сгъва количката направо с него, както е закачен. Много лесно се сгъва и разгъва. А най-големия плюс за мен е, че е много, много лека и мога да си я свалям сама (без асансьор е блока ни) А и друго - летния кош има толкова позиции за гръбчето, колкото си пожелаеш. Simple Smile С едни лентички и една машинка е отзад, с която се регулира точно колко искаш да я надигнеш или свалиш. За мен това е безценно в момента, тъй като моя мушмул ако е вдигнат малко повече, се надига и сяда, а не теолерирам още самостоятелните му опити за седнало положение. Simple Smile
Хубав ден на всички мами и бебчовци. И да сте здрави.  Hug

# 122
Благодаря за обяснението мама на димитко  Hug за съжаление аз търся само 1 кош, а е много готина твоята, много ми хареса.
Оправяй се бързо Hug

# 123
Здравейте,ние да се похвалим-днес ходихме на консултация и ваксини-пораснала с 4 сантиметра-64,и е качила 900 грама-6,7.Тя се роди мъничка-2300 и аз много се радвам че качва добре.Е педи каза че повечко е качила,но както стигнахме като заключение тук във форумчето-те гледат само по книгите,а не се водят по детенцето. newsm30
Лек и приятен ден от нас

# 124
Сега, да не те заблудя, но мисля, че тези дни гледах в продавалника същия модел количка, но само с летния кош и покривалото за крачетата (аз такова нямам, но на подарен кон зъбите не се гледат Simple Smile ) Но иначе проблема с излишните кошове към момента и аз го имам. Sad Можеш да разгледаш какво предлагат, а и има много запазени колички на много добри цени. Ние като я надреснем нашата количка, и тя отива в Продавалника Simple Smile

# 125
Здравейте мами и бебчета  Simple Smile

Някоя от мамите беше питала за пюренцата на Бебевита, ние много ги харесваме, особено тиквичка с царевица! Абе мами тези броколи как ги ядат тия деца, то смърди ужасно, направо незнам как ще ги давам пак  Laughing
Кръстева Да ти е живо и здрав мъжлето, много да ви слуша и радва  Hug
Елефтериа И ние сме с такава количка и съм много доволна  Simple Smile
Момичета помагайте!
Малката спи между нас и има часове, в които страшно много се върти и мята и ме бие Laughing
Мисля да и купя лятно чувалче, дали ще има ефект?

Хубав ден на всички  Hug

# 126

Момичета помагайте!
Малката спи между нас и има часове, в които страшно много се върти и мята и ме бие Laughing
Мисля да и купя лятно чувалче, дали ще има ефект?

Нели да не те отчайвам, мила, но пак ще си рита. Simple Smile Ние малкия го слагаме в такова лятно чувалче да спи, и сутрин е овъртян до ушите в него, т.е. пак си шава и си прави каквото си иска. Предимството на чувалчето е, че няма да може да се отвива, докато спи. Но ако си шава на сън, не мисля, че чувалчето ще спре бебока. Simple Smile

# 127
Мама на Димитко, много лошо това с повръщането да няма кой да ти помогне Sad Дано бързо да се оправиш Hug

Нели, и моята пикла много ме риташе (все още  рита) и нищо не помага. Реших си проблема като изгоних мъжа ми да спи на другото легло в стаята на баткото Laughing Сега сме само двете на спалнята и вече не ме рита (много). Grinning

# 128
Здавейте,
пак страхотна тема сме си заформили,поздравления за Фалуър и извинявай,че ти спамих имейла:))Не бях сигурна дали съм изпратила снимката,че от тел.я пуснах.Всички бебоци са страшни сладури.
На болните да оздрвяват бързо,много е страшно с тези вируси.Леле докато пиша Нико се обърна сам от гръб по корем,даже не го видях как,а си е дебеличък и това рядко се случва,тежи си му дупето:)
За количките ние сме с Пег Перего Скейт,https://www.youtube.com/watch?v=dfTXKa1cAI4
Доволна съм,супер маневрена,обръща се и от двете страни коша,има полуседнало и изцяло легнало положение,помпащи се гуми.Към нея ни направиха и подарък стойка за коша за новородено.Няма д аправя повече реклама.
Ами няма какво друго да се похвалим.
Чао за сега..

# 129
Кръстева Макар и със закъснение, жив и здрав да е ТМ. Много да те слуша  Simple Smile
Относно количката, аз съм с Чиполино Нана. Един кош за всичко с пълно легнало, средно и изправено положение. Коша се върти и в двете посоки. Най-важното предимство - люлеещата се функция. Страхотна, не знам какво щях да правя без това люлеене  Grinning Недостатък - тежка е. Ето я http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/29336

Elefteria Мерси за статията за взимане на урина.   bouquet Скоро ни предстои, пък сме и мома  ooooh!

Mama_na_Dimitko Оправяй се бързо  Hug

Стели 81 Браво на бебка  smile3501

Бебуна днес е много крива. Запече се и тиквата не помогна. Има по едно топченце в памперса, но не може да се изходи добре. Мислех каша да и давам, ама тя май ще я запече повече. Моля, някой да сподели ако е давал каша как действа!?
Иначе снощи поспахме добре  newsm44 и днес бях голяма свежарка. Чистих, готвих, перални пусках.
Това е за сега от нас  Heart Eyes

# 130
kazushige,моята беба яде оризова безглутенова каша,но всеки ден яде по поливин бурканче плодово пюре-редувам ги круша със синя слива.Инъче и тя ще се запече.Всъщност откакто сме започнали зеленчуковите пюрета сме на границата на запека.Всеки ден по 2 пъти си ака,но е твърдичко,понякога дори като пластелин,а по-често като....нашето човешко ако..хахаха-( какво подробно обяснение а...)

# 131
  • NE
Набързо ви черпя за именния си ден.

# 132
Честит имен ден ,Ани!
Със здраве да си носиш хубавото името:))Мен днес един познат ме изненада със смс поздрав,не знаех,че е св.Ана,аз по принцип го правя на 09.12.,както и да е.Весел празник!
А на вас мовичета лека вечер.

# 133
Ауууу, аз не знаех, че днес е св. Ана  Embarassed
                                            Честит имен ден на всички именнички!
                                Да ви е живо и здраво името!
                                Бъдете здрави, много щастливи и
                                обичани от всички около вас!!!

# 134
  • София
Flower Fairy, честит имен ден! Много усмихнати и щастливи дни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт