Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 23 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
kopchelino Мерси за радиото, даже сега слушаме и се люлеем на люлката   bouquet
Играчките ги пера и аз, а тези с повърхностно измиване, мия на чешмата с бебешки сапун. Преди да дам на малката някоя играчка, минавам с онази лепкащата ролка, дето е за дрехи да обере хубаво мъха.

И аз като Sahasrara с най-голямо удоволствие пренебрегвам съветите на баби и дядовци, ама това не ги спира да продължават да си намилат, което страшно ме натоварва  ooooh!
Ако лекаря не ми се стори надежден, по някакво мое си вътрешно усещане, не го слушам. Не се съмнявам, че ще сгрешат, а просто понякога не вярвам, че съветите и лечението е адекватно.

# 91
Здравейте,момичета!
Благодаря ви за топлия прием!
Очаквам да се интегрирам в групичката,много сте готини!
Ще помоля да коригирате теглото на Летисия на 1ва стр. Не е 2750, а 2570.
Само за статистиката,но все пак да е точно!
Като гледам,тя и досега е една от най-мъничките- на 5 месеца и половина, тежи 5800.
Само на кърма е. Тук в Португалия препоръчват ( и дори задължават) да се кърми до 6 месеца. И аз изпълнявам. След 2 седмици ще говорим с педиатъра за захранването.

# 92
Привет отново  Hug
Май аз съм малкото, които са случили на свекърви Simple Smile Моята е злато - идва през два ти дни, мълчи си, слуша, скромничи и тъй. Не ми се бута в ръцете, да ми "помага", понеже я предупредих още в началото, че помощ не й търся, и няма да й искам. Голяма жена съм, ще се справям и без нейния акъл. И тя си кротува жената. Ся кат се замислих, май тя не е уцелила на снаха  Twisted Evil Както и да е. Да ви кажа колко сме порастнали. Вече сме 7,700 кг и 70см. Ура, на мама големия юнак. Този месец само 100гр. но нали ми боледува милия... Иначе ми казах педито, че вече могжела съм да го вдигам за ръчичките, да видя искал ли да се изправя, и ако прави опити, да го изправям вече по малко. Как да й обясня на тая жена, че той си се изправя сам от 1 месец насам...  Tired Замълчах си. Да си кажат там, квото имат да си казват, пък аз си знам какво да правя  Sunglasses И от утре вече мислим да харнаваме  Praynig Щом вече имал апетит, можело да почвам захранването.   chef
Хубав ви ден, мамчета.... въпреки, че май се кани да вали (тук поне...)

# 93
Момичета, почерпете се за здравето на моят съпруг.
Днес има юбилей и става на 30години   party023
Приготвили сме му много изненади с Мони - кристална бутилка за уиски, маркова табакера и хубава запалка + шоколадова торта и бутилка хубаво шампанско.
А неговият подарък за самия него е нова кола. Щяхме да ходим заедно до София, но.... се прецакаха нещата.
мама да Митко  Heart Eyes - и аз съм калпазанка  Whistling не гладя и не стерилизирам от мнооого отдавна Whistling Радвам се, че сте добре вече  Hug
kopchelino  Heart Eyes - ако трябваше да слушам педито за всичко... сега Мони трябваше да е захранен и с месно пюре и с каша - демек с всичко  Naughty отказах категорично. Някой път много ми харесва, а друг - направо не мога да разбера що за съвети ми дава Thinking
И аз като Flower-чето ти съчувствам, но много пъти сме коментирали, че майката знае най-добре кое е най-доброто за детето й - ти за твоето, аз за моето, тя за нейното и т.н. Hug

bouquet  За всички ви

# 94
Честит рожден ден на съпруга! Много здраве и щастие! Simple Smile
Относно педиатрите - аз споделям точно твоето мнение, Кръстева! На моменти е много мила, точна и адекватна, в други моменти е непоносима. Вече сериозно я подозирам, че е на хапчета, макар и хомеопатични, и заради това е различна. Simple Smile)))

# 95
Момичета, почерпете се за здравето на моят съпруг.
Днес има юбилей и става на 30години   party023
Приготвили сме му много изненади с Мони - кристална бутилка за уиски, маркова табакера и хубава запалка + шоколадова торта и бутилка хубаво шампанско.
А неговият подарък за самия него е нова кола. Щяхме да ходим заедно до София, но.... се прецакаха нещата.
мама да Митко  Heart Eyes - и аз съм калпазанка  Whistling не гладя и не стерилизирам от мнооого отдавна Whistling Радвам се, че сте добре вече  Hug
kopchelino  Heart Eyes - ако трябваше да слушам педито за всичко... сега Мони трябваше да е захранен и с месно пюре и с каша - демек с всичко  Naughty отказах категорично. Някой път много ми харесва, а друг - направо не мога да разбера що за съвети ми дава Thinking
И аз като Flower-чето ти съчувствам, но много пъти сме коментирали, че майката знае най-добре кое е най-доброто за детето й - ти за твоето, аз за моето, тя за нейното и т.н. Hug

bouquet  За всички ви
           Да ти е живо и здраво мъжлето,той да ви гледа, а вие да го глезите,и да отсъства по-малко!:)

# 96
  • Варна
Кръстева да ти е жив и здрав и приятно изкарване на празника.

мама да Митко - радвам се, че сте добре вече, дано сроко и на вас да ви мине.

kopchelino - и аз не слушам много педи, ако ми допадне това което ми казва, правя го. Примерно искаше до 21.07 (т.е. 5 месеца и половина) да съм заместила обедното хранене, но детето не може и не иска повече от 60 гр пюре, не го насилвам, все някога ще иска повече.

Аз до една степен се радвам, че няма баби покрай мен, няма кой да ми се меси и т.н., но понякога така ми се иска да са тук и малко да ми помогнат, дори за 2 часа съм съгласна, но така е по-добре.

Лек ден на всички мами и бебоци :*

# 97
  • NE
Кръстева Честит юбилей на твоя мъж. Да е жив, здрав, силен и горд татко и любящ и смирен съпруг. Страхотна изненада си му измислила и този път. Hug

# 98
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кръстева, да ти е здрав и да ви глези мноооооого с Мони  Hug
Скрит текст:

Mama_na_Dimitko, ще прояде пак хлапето Simple Smile То, нали знаеш ... и ние като сме болни ни се губи апетита Simple Smile

# 99
Много треперите над тези килограми и грамове, ей  Grinning Споко. Щом пълнят памперсите и са жизнени децата, значи всичко е наред.  Обаче много ме изненадва, че се говори, че до третия месец детето трябва да си е удвоило теглото  Shocked Ми моят жребец на 3 месеца трябваше да е 8 килограмово мече Joy  В БГ ми се струва, че тези чести консултации при лекаря само всяват паника. При нас има 5 прегледа за година и никой от нашите педиатри /нямаме определен, много са/ дори не си позволява да налага кога и как да се захранва детето, да ми дава акъл как да кърмя и дали да дохранвам.

Кръстева, честит юбилей на мъжО ти. Да ти е жив и здрав!
Гери, явно ми е останало в съзнанието времето, през което Влади е бил по-послушен. Дори си спомням когато писа, че започнал да спи в количката и на мен ми се стори като чудо това  Simple Smile

Блазе ви за разходките, които си правите заедно!

# 100
писах,писах и накрая всичко изчезна-незнам защо CryАз мога да кажа,ча сама си гледам дечицата.Единствено ми помагат моите баба и дядо,които са прабаба и прадядо на децата.Но както се досещате и техните годинки не са малко-да са ми живи и здрави,много си ги обичам newsm17 newsm1Нашия тати пътува и го няма по няколко месеца,а свекърва ми...-ех тази свекърва.По време на първата бременност с баткото,че и преди това беше свекърва-мечта,но критическата не прощава Joy Joy JoyОтслабна много (а беше много ама много пълна),направи си липосукция,разведе се със свекъра ми и си намери любовник-на годините не моя мъж.Абе тотално изтрещя тази жена.И когато най-много имах нужда от нея ми каза-"Който има деца ,да си ги гледа,аз невремето съм си гледала моите"Минаха 5-6 години оттогава,през които моят мъж не искаше да я вижда,а аз не и вдигах телефона дълго време.Е сега се опитва да оправи нещата,ама според мен някои неща не се забравят.Та така около мен е пълен цирк.Но поне един ден няма да се обърне и да ми каже -"аз ти отгледах децата"

# 101
Благодаря ви много на всички     newsm51
Стеле  Heart Eyes - ама то така се започва - свеки мечта - после става свеки и накрая свекървище Joy
Права си, никой няма да има претенциите, че ти е гледал децата и едва ли не си длъжна на някого.
На мен преди време една "приятелка" ми беше казала "никой няма да ти каже браво, че сама си гледаш децата", но на мен никога не ми е трябвало нечие "браво" и нечие признание.
Та и аз така като тебе разсъждавам Naughty

Момичета, дайте съвет за количка - ще сменям нашата, понеже зимния кош /които не използвам отдавна/ и коша за кола /който ни стана малк/ ми заемат целия гардероб и няма къде да ги държа.
Иначе Sline на Adbor ми е безкрайно удобна /летния кош/ - има дълбок сенник, изцяло легнало положение - на това държа общо взето.
А да, на цялата дръжка също newsm78 някакви наблюдения?

# 102
Благодаря ви много на всички     newsm51
Стеле  Heart Eyes - ама то така се започва - свеки мечта - после става свеки и накрая свекървище Joy
Права си, никой няма да има претенциите, че ти е гледал децата и едва ли не си длъжна на някого.
На мен преди време една "приятелка" ми беше казала "никой няма да ти каже браво, че сама си гледаш децата", но на мен никога не ми е трябвало нечие "браво" и нечие признание.
Та и аз така като тебе разсъждавам Naughty

Момичета, дайте съвет за количка - ще сменям нашата, понеже зимния кош /които не използвам отдавна/ и коша за кола /който ни стана малк/ ми заемат целия гардероб и няма къде да ги държа.
Иначе Sline на Adbor ми е безкрайно удобна /летния кош/ - има дълбок сенник, изцяло легнало положение - на това държа общо взето.
А да, на цялата дръжка също newsm78 някакви наблюдения?
Ами то зимен кош вече няма да ти трябва според мен,А столчетата се продават и по отделно.Щом с летния нямаш проблеми,можеш да си купиш само столче.А инъче аз лично харесвам ""nuna" , i "espiro magic" Но първата мисля е скъпичка за лятна количка(то и втората не е много ефтина де...)

# 103
Да и аз така мисля да направя направо за над 9кг да купувам стол, но за количка още оглеждам и ми е трудно newsm78

# 104
  • NE
Злате И аз мисля, че чак другото лято ще ти трябва количка тип чадър. Но те са само летни, ползвай си сега тази хем има и покривало за крачетата. Ако няма можеш да си купиш поларено чувалче на Минене например. Столче за кола взимаш от 9 кг до 36 кг и си супер. Избора и за тях е огромен. Peace
Аз съм си харесала ей това Peace

Общи условия

Активация на акаунт