"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 847
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
А бе Дани що я няма днес да разцъкаме втора серия?  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Добро утро! Hug Hug Hug

Пак са се разписали журналята. Rolling Eyes

Иве,  Hug Поемам отговорността - моят песимизъм е в основата  Joy Joy Joy

Ивче  Hug Hug Hug Ренка  Hug Hug Hug
Аз пък поемам вината  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Heart Eyes
Скрит текст:

Тези са задълбали повече:

http://www.medya365.com/magazin/cagatay-ulusoy-ve-serenay-sarika … acak-h216245.html

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ayrıldı büyük aşk bitti Peki Medcezir dizisi ne olacak

ЧУ и СС се разделиха. Приключи голямата любов. Добре, а какво ще стане с ПО?

Ники, Hug от моята партия си Heart Eyes Hug И аз поемам вина,  Mr. Green всякакви Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На вас ви е лесно - поемам вината, а аз, знаете ли колко съм разстроена 
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Сега как ще гледам 2-и епизод?! ooooh! ooooh! ooooh!
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Дууууур бе!!!  Joy Joy Joy Joy Joy
милооо, стига рИва яяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy наводни темата.  hahaha hahaha hahaha

Втори сезон ще го гледаш като първи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

нИмоЙ да спрем  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Stop Stop Stop виж малко ашк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Дай още  Sad Sad Sad

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 181
# 182
# 183
Здравейте момичета хубав ден от мен аз не вярвам за тази раздяла днес ще зяпам 2 епизод с вас аз лично за 10 път ще го гледам Joy Party  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 184
Скрит текст:
Добро утро! Hug Hug Hug

Пак са се разписали журналята. Rolling Eyes

Иве,  Hug Поемам отговорността - моят песимизъм е в основата  Joy Joy Joy

Ивче  Hug Hug Hug Ренка  Hug Hug Hug
Аз пък поемам вината  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Heart Eyes
Скрит текст:

Тези са задълбали повече:

http://www.medya365.com/magazin/cagatay-ulusoy-ve-serenay-sarika … acak-h216245.html

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ayrıldı büyük aşk bitti Peki Medcezir dizisi ne olacak

ЧУ и СС се разделиха. Приключи голямата любов. Добре, а какво ще стане с ПО?

Ники, Hug от моята партия си Heart Eyes Hug И аз поемам вина,  Mr. Green всякакви Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На вас ви е лесно - поемам вината, а аз, знаете ли колко съм разстроена 
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Сега как ще гледам 2-и епизод?! ooooh! ooooh! ooooh!
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Дууууур бе!!!  Joy Joy Joy Joy Joy
милооо, стига рИва яяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy наводни темата.  hahaha hahaha hahaha

Втори сезон ще го гледаш като първи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

нИмоЙ да спрем  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Stop Stop Stop виж малко ашк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Дай още  Sad Sad Sad

# 185
Здравейте момичета хубав ден от мен аз не вярвам за тази раздяла днес ще зяпам 2 епизод с вас аз лично за 10 път ще го гледам Joy Party  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

Ча-фен Hug Hug Hug Hug
Вени Hug Hug Hug Hug

# 186
Адашчеееееееее,пристъп ли изскаш да получа ,сърцето ми вка-луп,луууп,лууупп  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 187
# 188
# 189

Тайните места за почивка на аби  Party Party Party Party Party

Данииии
 Hug Hug Hug, ади бе отпускарке  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
Добър ден от мен милички,Аниии днес малко работа имах и се разля из кухнята,сега чакам Жоро щял да си идва за обяд и после почваме 2 серия,даже сега ще я пусна докато дойде  Crazy
Ивчооо аз на тези клюки невярвам  Naughty,сега защото не са ги засичали заедно и хайде разделени... Hug Hug Hug

# 191
започвам   Mr. Green
Трогателната история за миналото на Яман,грабна Ендер,добре че чу случайно разговора му с Мерт,това може би я пречупи за да го приеме отново  Peace
и евала на Селим,не е забравил от къде е тръгнал,вижда себе си в Яман  Heart Eyes и вярва в него

# 192
Миличкия ми,глада го е научил да уважава храната,каквато и да е тя  Heart Eyes
Как поглежда към тераската на Мира  Heart Eyes,кога успя да се влюби това момче  Heart Eyes

# 193

Ето нещо много любимо от целия сезон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,колко са нахакани и наперени и двамата,никой не отстъпва  Mr. Green
Как го цунка по бузата,ще откача,а той чак се притесни някой да не ги види  Crazy

# 194
ох и как я предърпа за ръката  Crazy Heart Eyes Crazy

Общи условия

Активация на акаунт