"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 825
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
"Аз съм много добре с Оркун"
"Ти си знаеш,ПРИНЦЕСО"  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
 hahaha в 6 часа Яманчи плува  в басейна  Crazy Crazy Crazy,и телефон получи  Wink

Ейй Сафари,ако можеше да говориш,и ако можеше да си искаш,как всички го използват  ooooh!,сега Фарук,после Мира,накрая и Суде  Mr. Green Mr. Green

# 197
аууу днес със сигурност съм сама  Confused

# 198
Хубаво е че Ендер иска да помогна на Фарук,ама незнам защо скри от Селим...нали са семейство,тези неща трябва да се споделят,но нали парите са нейни ...и сметна че не държи сметка да каже на мъжа си ли?  newsm78

# 199
Добър ден от мен милички,Аниии днес малко работа имах и се разля из кухнята,сега чакам Жоро щял да си идва за обяд и после почваме 2 серия,даже сега ще я пусна докато дойде  Crazy
Ивчооо аз на тези клюки невярвам  Naughty,сега защото не са ги засичали заедно и хайде разделени... Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Дани, ами по такова време започна да гледаш,. че няма как да се включа  Joy Joy Joy Joy

Относно новината - всеки вярва в каквото иска.  Joy Joy Joy В същите сайтове се писаха и новини, че са заедно. Тогава някои им вярваха, други не.  Joy Joy Сега пише в същите сайтове: Дали се разделиха ...?  Joy Joy Joy и пак някои им вярват, други не.  Joy Joy само, че невярващите изведнъж започнаха да вярват.  hahaha hahaha hahaha на същите сайтове.  hahaha hahaha hahaha

Серенай е писала това:

С кого по-напред да се занимаваме. Остави.

# 200
Хубаво е че Ендер иска да помогна на Фарук,ама незнам защо скри от Селим...нали са семейство,тези неща трябва да се споделят,но нали парите са нейни ...и сметна че не държи сметка да каже на мъжа си ли?  newsm78

Според мен Едже имаше идея в началото да засълбае по тази линия Ендер/Фарук  newsm78 но посе явно реши друго.  Joy Joy

# 201
нащо как се загледа по колата на Мира,Ендер го проследи с поглед  Flutter
Ще стрелям пак по Суде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,хем видя Оркун да се натиска с Хале и вместо да го скастри притиска Мира,вещицаааа да я убием с камъни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 202
Скандалите между Фаруки Суде са още едно доказателство ,че парите не правят щастие,за съжаление тези караници се отразяват на децата,в случая на Берен особенно,по лигава и малка е и това разбива психиката и  Peace

# 203
много ми харесва Мира на партито на Ейлул,и косата и и грима и как се е облекла  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
как съка тъпия Оркун че  е срещнала Яман,а ония побесня  hahaha,що кат си има Хале

# 204
Мира хубаво го заряза на РД-то ,ама и изобщо не трябваше да се сдобрява с него после  Naughty
сега следва пак любима част,как Мира засича Мерт и Яман  Mr. Green,кефи ме като се прави на Дарк Вейдър  Mr. Green

# 205

На Мира също и хареса различния свят на Яман  Peace,не това което е преживявал,но поне това че е имал различни възможности,а не като нея и тези от нейното общество еднотипен,скучен живот,веднага се включи в играта ,дори ги закара  Peace

# 206

Въпреки всичко Яман не предаде майка си  Peace,дори рискува като отиде при Хасан да си навлече отново гнева на Ендер  Peace,борбен докрай да помогне на Невин ,ей такова дете искам да е и моето,благодарно и добро  Peace

# 207

Мира даде всичко от себе си за да помогне  Peace

# 208

долен,алчен ,мръсен, червей  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
много верен приятел е Мерт,иска да помогне на Яман да събере парите,евала на Мира че също се включи,много е човечна в това отношение  Peace,въпреки че знае колко горделив е Яман,тя ще се опита да го разобеди и да вземе парите

Общи условия

Активация на акаунт