"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 963
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
wavey wavey wavey wavey

Никиии, трупай тези гифчета от 1-ва серия тук, а аз ще ги добавя тук http://medcezir-ca.blogspot.com/2014/03/medcezir-1ep.html още преди време бях започнала да правя нещо, ама после нямах време и така си остана само с 1-ва серия.  Joy Joy Joy Имах идея да направя за всички серии, ама ...
Давайте и за втора  Party Party за да продължим  Joy Joy Joy Joy

Тази красота виждала ли съм я?  newsm78 newsm78
Ама много е хубаво! Анииииии
Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
супер е,искаме за всички серии така  Blush Heart Eyes Hug Hug Hug

# 61
wavey wavey wavey wavey

Никиии, трупай тези гифчета от 1-ва серия тук, а аз ще ги добавя тук http://medcezir-ca.blogspot.com/2014/03/medcezir-1ep.html още преди време бях започнала да правя нещо, ама после нямах време и така си остана само с 1-ва серия.  Joy Joy Joy Имах идея да направя за всички серии, ама ...
Давайте и за втора  Party Party за да продължим  Joy Joy Joy Joy

Тази красота виждала ли съм я?  newsm78 newsm78
Ама много е хубаво! Анииииии
Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
супер е,искаме за всички серии така  Blush Heart Eyes Hug Hug Hug

ами нямам много и хубави гифчета от първите сериии, който намери да ги слага тук, аз ще ги свалям.  Party Party Party Party
Довечера ще коментирам и аз. Ще продължа по-скоро докъдето бях стигнала.  Joy Joy Joy Joy

# 62
еии а тия  пикльовци,ако ги под пукам ша ги скъсам от бой  #2gunfire #2gunfire,като видяха #2gunfire Мерт сам и пиян,се прават на мъже и ще го бият,а наааа колко ме е яд на такива  #Cussing out
Яман как ги прибира първо Мерт,после и Мира  Heart Eyes
а тия са ебаси приятелките,зарязаха я пияна,сама на земята,като мръсно куче,аз на такива повече няма и да проговора  Crossing Arms

Това беше много гадно. Крачола  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Дорук  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Бурак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire отвратителни гадняри бяха.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мерт беше пиян и затова го каза това, пък и бясно ревнуваше  ooooh! ooooh! после се извини.  Joy Joy Joy

# 63
Ивчеее  Hug Hug Hug,зайо ти,цял ден ме ядосва,щото на лаптопа гледах филма,а тя там гледа едни киндер яйца и ми наду главата  Crazy,та се прехвърлях и на настолния да догледам,че пък и гости имах  ooooh!,и на всичкото отгоре,хем си гледа яйцата,хем филма ми  hahaha и току що заспа  ooooh!,кво да я права незнам,1 час сън и я вдигам,после кой ще бодува с нея  Mr. Green Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green   love001  love001  love001

еии а тия  пикльовци,ако ги под пукам ша ги скъсам от бой  #2gunfire #2gunfire,като видяха #2gunfire Мерт сам и пиян,се прават на мъже и ще го бият,а наааа колко ме е яд на такива  #Cussing out
Яман как ги прибира първо Мерт,после и Мира  Heart Eyes
а тия са ебаси приятелките,зарязаха я пияна,сама на земята,като мръсно куче,аз на такива повече няма и да проговора  Crossing Arms

Това беше много гадно. Крачола  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Дорук  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Бурак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire отвратителни гадняри бяха.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мерт беше пиян и затова го каза това, пък и бясно ревнуваше  ooooh! ooooh! после се извини.  Joy Joy Joy

Виж го къв е сладур, как може да му се ядосваш?  ooooh! ooooh! ooooh!

Crazy Crazy newsm47 newsm47 newsm47

# 64
Оффф,съвсем забравих  newsm78 newsm78 newsm78
Лиленце,на патерица-Честит празник на сина ти   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве и успехи желая  Grinning Grinning Grinning

# 65

Хайде запознай се с Ейлюл  Party Party Party

# 66

Държи я за първи път в ръцете си и може би не му се иска да я пусне  Wink Wink Wink

# 67
# 68
Гладен като вълк,ама горд  Hug Hug Hug

# 69

Whistling Whistling Whistling

Еее,не дава да го пипнат,голям сладур  Joy Joy Joy Joy

# 70
Празнуват първата серия  Grinning Grinning Grinning
Чачко с какъв тен е  Heart Eyes

Трио Чиста сълза  Joy Joy Joy Joy

# 71
Хайде да се запиша и аз в новата тема , за която благодаря на Ани   bouquet  bouquet  bouquet!

За начало да сложа и аз нещо красиво

# 72
Дани2  Hug Hug Hug

Опааа...та това са съвсем първите снимки  Party Party Party Аудито на Сери  Peace

# 73
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey Абла се прибра,изморена-но ще си пусне първа серия Mr. Greenхвърлихте ме в стари спомени Laughing и ако не заспи ще си коментира-двете кардашимчета Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 74
Абличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Щом празнува-значи е било 23 септември Интересно ми е тази есен как и кой ще го изненада за РД  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт