"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 768
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Диди ми гледа подписа и вика"мамо,тия много се гушат тук долу" ахахаха  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя ако се загледа и в другите подписи, ще види, че те не спират да се гушкат и целуват  Joy Joy Joy Joy

# 691
мира е толкова объркана от нещата които се случват в тях,от притеснения и главата повече да я боли .

селим и мерт са плътно до яман,голяма подкрепа има той в технте лица  Peace

# 692
Диди ми гледа подписа и вика"мамо,тия много се гушат тук долу" ахахаха  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя ако се загледа и в другите подписи, ще види, че те не спират да се гушкат и целуват  Joy Joy Joy Joy
Mr. Green, просто досега никога не е реагирала така,а почти постоянно е покрай мен на компа  Heart Eyes,стана ми много интересна  Crazy

# 693
много умно нащо момче бре,много ми харесват нещата които каза пред изпитващите  Peace
"искам да бъда човек"  Heart Eyes

# 694
и винаги когато и е най гадно и трудно,в моменти когато имаш нужда от любим човек до себе си,крачола го няма или неможе да дойде  Mr. Green hahaha,добре че се усети на какъв глупак е попаднала  Mr. Green

# 695

За колко ли снимки е позирал Ча в онази вечер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 696
офф Яман все в часовника гледа  Rolling Eyes
житейската му философия :
"да не се отклонявам от правилния път,дори и в най трудните дни!"
Бравоооооо  smile3501 smile3501 smile3501

# 697
# 698
Мира пое към Тозлудере,в целия и объркан и напрегнат ден,да съобщи поне една добра новина  Peace

# 699
Вени,страхотна е Сери,прави си гимнастиката  Peace,браво на нея  Heart Eyes

# 700
Селим пак удари едно рамо на Яман  Peace,страхотен е  Heart Eyes
Сега нащу ще търси парички за брат си  Tired,оф колко е гадно така..

# 701
# 702
Мира с интерес разглежда снимките на малкия Яман  Heart Eyes,дори си взима няколко  Crazy
и невин я пита дали обича оркун,но тя вече не е сигурна дали е обич или това,че са израснали в един аквариум,че са свикнали,че са заедно,просто защото трябва.
"Яман е много различен"  Heart Eyes
Мерт отсвири еилул  Hug

# 703
оооо Яман тъкмо да иде на изпита и мерт се изпусна за мира,няма грам да се поколебае момчето ни-отива при мира  Peace

# 704
и финал- след като го насмете суде,отново без вина виновен  Tired,като видя мира и гласа му дори се промени  Crazy Heart Eyes милия не си взе изпита за да иде при нея  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт