"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 815
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Много са хубави тези снимки от сета  Crazy Crazy Crazy

# 676
# 677
тук кенан ме дразни  Naughty,постъпва егоистично  Tired,вместо да мисли за бъдещето на брат си,че му се отдава възможност,която може би друг път никога няма да има,той мисли за себе си  Crossing Arms

# 678
не ми се коментира Берен-Гирай,като,че ли Едже и тук нещо искаше да направи,но смени насоката си ,незнам  newsm78

# 679
берен наивно малко момиче,в момента в труден период,Гирай използвач,който мисли ,че може да се случи и с него като с яман,да се намърда между богаташите  Peace,може би нещо такова

# 680

много ме хвана яд на ейлул,като се обади на яман,толкова се принизява,толкова ме дразни,че... #2gunfire

# 681
Нямам и няма да имам нищо общо с теб в този живот-браво на нащо,на място я постави  Peace

# 682
# 683
Мира най много от всички сезарадва  на фарук,като се прибра  Peace
Яман е страхотен,почерпи всички за 1-та заплата,а след това седна над  учебниците  Peace,сигурен е в себе си и няма да разочарова серез  Peace

# 684
нещо много любимо  Crazy

# 685
Серенайчето спортува

# 686
охх за пръв път я попита,дали обича онзи тип  Flutter,миличкия ми  Heart Eyes,а тя се изнесе като насрана  Heart Eyes,защото вече не е сигурна какво чувства към крачола,и дали въобще изпитва вече нещо към него  Peace

# 687
ехх Кенам,как може ааа тук съм ти много ядосана  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Mr. Green

# 688
сасипа се момчето,да се чуди какво да прави и какви решения да вземе,за да не нарани никой и да постъпи правилно
трябва да иде на изпита да не разочарова серез,трябва да помогне и на брат си,оххх

# 689
Диди ми гледа подписа и вика"мамо,тия много се гушат тук долу" ахахаха  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт