"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
как се грижи за нея,гаси климатика отваря прозорците,да влезе въздух и да не я боли главата  Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Ейй Суденце,колко си мазна и изкуствена,големи сълзи пред деде изля ей  Mr. Green Mr. Green
и пак натопи Ендер,е тва ако не е от завист на  #2gunfire

# 661
Венииии  Hug Hug Hug,аз пак дрънкам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дани  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Hug
Много ми се гледа и на мен и с удоволствие бих ти правела компания с коментарите, ама съм на работа  Sick Sick Sick

# 662
Венииии  Hug Hug Hug,аз пак дрънкам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дани  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Hug
Много ми се гледа и на мен и с удоволствие бих ти правела компания с коментарите, ама съм на работа  Sick Sick Sick
знам мило  Hug Hug Hug,знам че сте заети,офф от понеделник и аз няма да имам тази възможност,може би късно след работа,ако имам сили  Tired
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 663
и кенан голям цирк изигра за да се докопа до адвоката и Яман  Flutter
А Мира много иска да опознае Яман,иска да види квартала му,там където е израснал  Peace,но той не иска тя да ходи там,това място е различно от нейния свят от нейния аквариум  Peace
"всеки път когато искам да се доближа до теб ти ме отблъскваш"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ами той е много изстрадал,колко пъти е изоставян,предаван...нараняван,как да допусне някой до себе си и то толкова различен  Flutter

# 664
страх го е,и слага бронята си,ако обикне пак и пак бъде изоставен,ако се превърже към приятел и пак бъде предаден...
сега тя гледа така,както той когато отиде в богатия квартал,през колата на селим  Peace

# 665
# 666
# 667
 Joy как и даде обяснение,че това вчера не е била неговата вечер  Heart Eyes,а тя доволно се засмя,като разбра,че той не се интересува от ейлул  Heart Eyes
отиват да ядат най вкусните кюфтета на света   chef  Mr. Green,тя мира няма как да ги е опитвала в техния свят ги няма  Flutter

# 668
Аниии,благодаря   bouquet Heart Eyes Hug

# 669
страхотна първа среща-в кварталната кръчма  Party

# 670

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

от сета на 5-ти епизод

# 671
еее много сладко яде тоя човек,лигите да ти потекат,само докато го гледаш  Crazy Crazy Crazy

Сладурко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 672
Гирай не ми се коментира тъп,ръб  Whistling,като видя мира му потекоха лигите  Crossing Arms
АШК е голеееем,4 пъти се е женил и на никоя не е дал толкова пари колкото Ендер на фарук  hahaha hahaha hahaha

# 673
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire ааа стрелям дъртото,можел да преживее да храни уличното куче в тях,демек Яман  #Cussing out

# 674
на невин и стана много мило,когато видя Яман,искаше и се сякаш той да слезе да се забяга към нея и да я прегърне...но той колкото и да му не трудно каза на мира да тръгва,и нея я хвана жал за жената,тя така милно го гледаше  Blush

Общи условия

Активация на акаунт