"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 27 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Яяяя, колко красива снимка има темичката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 17
# 18
 Joy Joy Joy Новия сериал на братчеда за хубавата селянка  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

# 19
# 20

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота, красота... и то нешлифована, естествена, първична... #Crazy
Ето ме и мен след като изгледах серията, Hug ах, този Яманчик, имам чувството, че в първа серия е най хубав.  Crazy Crazy CrazyКогато го гледахме за първи път, не харесвахме прическата му, дължината на косата и може би го сравнявахме с предния му Емирски образ , обаче сега ми се струва невинен, чист, достоверен...  Heart EyesНаистина играе перфектно бедното момче, сякаш цял живот се е мятал в калта на Тозлу дере.  smile3501
А пък Мирка ми се струва, че по сценарий наистина развива образа от глезена малка лигла, свикнала с вниманието и любовта на околните, до борбена и силна млада жена, която е готова на вс за да защити правото си на лично щастие и избор в живота. а нейният избор без колебание проличава още тук в 1 еп.  love001 Като че само тя и Селим приемат Яман безрезервно, без уговорки и условия. Докато Ендер наистина оправдава едно изказване на Вени, че е логично нейното развитие, изобщо не е изненадващо. Благотворителността й не е заради добротворството, а както Суде каза - афишно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Уж обича да дава на бедните, но без да нарушава личното си пространство, така, отстрани и заради някого...
Улях се, пак ще се включа.... Mr. Green

# 21

Оооо, кривите палачинки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
Няма да откажем  Party Party

Joy Joy Joy Новия сериал на братчеда за хубавата селянка  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Shocked Shocked И герданчето  Sick и шалварите  Sick и братчеда  Sick Joy Joy Joy Joy Joy
Кравката или частта от нея, която се вижда, е най-симпатична
 Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 22

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота, красота... и то нешлифована, естествена, първична... #Crazy
Ето ме и мен след като изгледах серията, Hug ах, този Яманчик, имам чувството, че в първа серия е най хубав.  Crazy Crazy CrazyКогато го гледахме за първи път, не харесвахме прическата му, дължината на косата и може би го сравнявахме с предния му Емирски образ , обаче сега ми се струва невинен, чист, достоверен...  Heart EyesНаистина играе перфектно бедното момче, сякаш цял живот се е мятал в калта на Тозлу дере.  smile3501
А пък Мирка ми се струва, че по сценарий наистина развива образа от глезена малка лигла, свикнала с вниманието и любовта на околните, до борбена и силна млада жена, която е готова на вс за да защити правото си на лично щастие и избор в живота. а нейният избор без колебание проличава още тук в 1 еп.  love001 Като че само тя и Селим приемат Яман безрезервно, без уговорки и условия. Докато Ендер наистина оправдава едно изказване на Вени, че е логично нейното развитие, изобщо не е изненадващо. Благотворителността й не е заради добротворството, а както Суде каза - афишно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Уж обича да дава на бедните, но без да нарушава личното си пространство, така, отстрани и заради някого...

Вале, 
Hug  newsm10 newsm10 newsm10
Без частта за прическата  Naughty Naughty Naughty

# 23
Joy Joy Joy Новия сериал на братчеда за хубавата селянка  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Братчеда като не го огря с Мира, си намери селянка  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha

# 24
Криви, криви, ама я Яманко как си пази неговата  Joy Joy Joy Joy Чак се обърна настрани да си я изяде, да не би някой да му я вземе  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy А беше сърдит на Мира   Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25

Вале, 
Hug  newsm10 newsm10 newsm10

newsm10 И аз така, без частта за прическата. На мен страшно ми хареса и прическата, и бретончето, и целият Яманко от главата до петите  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy И от първата до последната серия  Crazy Crazy Crazy

# 26
Криви, криви, ама я Яманко как си пази неговата  Joy Joy Joy Joy Чак се обърна настрани да си я изяде, да не би някой да му я вземе  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy А беше сърдит на Мира   Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вярно   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  все едно някой ще му вземе кривата палачинка  hahaha hahaha hahaha hahaha
А колко яйца отидоха за тая закуска  Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy

# 27
Цитат
Вале,  Hug  newsm10 newsm10 newsm10
newsm10 И аз така, без частта за прическата. На мен страшно ми хареса и прическата, и бретончето, и целият Яманко от главата до петите  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy И от първата до последната серия  Crazy Crazy Crazy

На мен също никога не ми е нехаресвала прическата, но си спомням, че в началото имаше коментари  в темата колко му е рошаво бретончето, кога ще се подстриже, може би е умишлено търсено раздалечаване от предния образ на Емир и т.н  newsm78
Сега обаче си мисля, че това си е задължителен елемент от шлифоването на Яман - как пристига от бедняшкия квартал някак първичен с абсолютно неподправен имидж, имам чувството, че косата му стои дори като леко цъфтяща в края, сякаш за да наблегнат на неподдържания външен вид и малко по малко се променя, дори и тъмният тен, побелелите устни, целият този грим ни отвежда към суровите условия на Тозлудере + облеклото разбира се и акцентирането на скъсаните обувки.

# 28
Валяяя  Hug Hug Hug,сега и аз ще я догледам ,то ми остана най интересното  Party
Мерт ,много добродушно прие Яман,сякаш цял живот го е чакал,някой,герой,като от комиксите  Crazy Flutter
Ендер не иска Яман до Мерт в началото,усеща че може да въвлече в беля "детето и ",той затова неможе да порасне  ooooh!
ех тоя Селим беее,даже по начина по който му сложи вратовръзката показва,грижовност и симпатията си към Яман  Heart Eyes

# 29
Записвам се и аз в новата тема с малко закъснение Анни страхотна е както винаги Hug Hug  bouquet  bouquetна всички хубав ден и лека седмица...Аз също зяпам сериите от начало,наистина Яман играе перфектно бедняк Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт